359

Анонимен

преди 14 години

Не е доказано, че повечето злобни коментари са от пропаднали неудачници, но това не означава, че те не са такива

358

Анонимен

преди 14 години

Ти ,да не би да не мастурбираш,бе малкия?Не ти ли харесват малки момиченца или техните малко по-големи какички?Вземи и прочети някое и друго книжле,а не само да лъскаш "нежния си кокал" пред монитора!

357

....................

преди 14 години

лека му пръст имаше голямо сърце и беше уникален музикант.

356

Анонимен

преди 14 години

Да,така е!Майната му ,ще кажеш,но него поне го познава цялата планета,докато за теб ,едва ли някой ще каже дори ...,глупости!Та кой знае ,че съществуваш?Ти си *** и едва ли на този етап го осъзнаваш!

355

Wushlu

преди 14 години

Понеже виждам че си ***,няма да ти отговарям.Надявам се да си доволен от простотията си ,но не прекалявай.Не е нужно да си фен на който и да е,за да цениш хубавото и стойностното,но трябва да си ***/като теб/ за да го отричаш

354

Нина

преди 14 години

Светът загуби уникален талант...........мир на праха му!!!

353

webadmin

преди 14 години

Винаги е гадно когато някой си отиде твърде рано, било Джексън или който и да е. Но пък се замислих - и за какво бяха тези маски по лицето, бе то не бе спане в барокамери ... като ти дойде времето - си идва.Не съм му фен. Съжаление за смърт на човек.

352

mdaaa

преди 14 години

Най-големия! Вечна му памет, поклон!

351

Снежанка

преди 14 години

Беше извънземен..отиде си..да почива в мир..

350

agent7

преди 14 години

Мойте саболезнованая.Той ще баде ванаги жив!

349

Bornsame

преди 14 години

Като повечето легенди си отива сравнително рано... Той наистина беше суперуникален и велик! Хайде замислете се, сравнете го с други поп- артисти и вярвам ще оцените самобитността и съвършенството...Да отчетем, че славата му никога не се е дължала на провокацията и скандала, а най-вече на творчеството му.Той беше един подчертано трагичен образ, въпреки несравнимия му успех... Поклон и дано Господ му даде покой, който нямаше на Земята...

348

ne4o

преди 14 години

takav kato tebe ne umiraa vinagi 6te si v sarcatani prosto takiva horaza belqzani ot gospoda mir na prahta ti

347

Marten

преди 14 години

Майкъл е най-големият. И винаги ще бъде. Дори мъртъв пак ще е по-добър от всички новоизлюпени "звезди".А за всички, които плюят по Майкъл, ще кажа.. Най-добрите ги мразят само нещастници.Не е имало нито едно дело, в което да обявят Майкъл за виновен. Всеки *** може да пусне дело срещу който си иска. Но няма как да го спечели с лъжи.. И това не е българската смешна законодателна система. В Америка звездите си лежат в затворите, но само ако са наистина виновни.

346

lсе едно..

преди 14 години

Наистина най-великия!Почивай в мир!

345

Tania

преди 14 години

Nai-velikia!

344

д-то

преди 14 години

Той е единствен и ненадминат! Кралят на поп-музиката винаги ще остане жив в сърцата ни!

343

kamena

преди 14 години

Po4ivaj v mir! Za men Mickael e velik..Poklon pred pametta ti..

342

Snezhana

преди 14 години

След като, по погрешка, зачете форума след новината за смъртта Майкъл Джексън, затвърди мението си, че може да сме малък, но същевременно доста *** народ. Аз харесвах/м музиката му, докато в България тя отдавна вече не е музика /нито като понятие, нито като нищо/. Thanks for the time and have a nice life.

341

муспи

преди 14 години

Една ***, временно приведена в движение от еврейте за правене на пари в свят където отдавна няма изкуство. Вече възръстен, неговият маймунджилък не кефи измета и като "умрял" ще има известно оживление в бизнеса, след което ще дойде друга ***.

340

Милен

преди 14 години

R.I.P.