302

295

преди 14 години

do wsichki koito sa protiw geiovete i lebiikite.Majete se strahuwat che lesbiikite im otnemat jenite,a pak jenite se strahuwat che majete ima otnemat majete.da towa e fakt.Poweche nqmam kakwo da kaja.xaxaxa

301

LoL

преди 14 години

Добре де, аз не си вея *** по улицата и не крещя, аз харесвам жени, не виждам защо някой трябва да се натрапва че харесва мъже. В смисъл когато се приберат вкъщи едва ли някой дава 5 пари в коя дупка си го завират, просто НЕ МЕ ИНЕТЕРСУВА, до момента, в който не излязат да парадират по улиците. МОДАТА ДА СИ *** МИНА, не разбрахте ли, това което виждаме по улиците в София не са гейове(гей например е Елтън Джон), а най обикновени ***.

300

Анонимен

преди 14 години

До 294.295Ти първо се научи да пишеш на правилен български език, пък тогава си давай мнението кой бил съвременен *** и кой не.....

299

295

преди 14 години

prawopisnata greshka nee greshka,no towa koeto mislite za horata e greshka.nikoi nqma prawo dase mesi w jiwota na drugite.i oshte neshto....az sam si nai normalna jena koqto obache podkrepq i geiovete i lesbiikite...qsnolitie tapache.

298

до 295

преди 14 години

Ние знаем много добре, че от памтивека съществуват ***, както и всякаква друга ***.Не разбираме, защо трябва да приемаме тази ***, само защото било "съвременно".Ами ние не искаме да сме съвременни!По-скоро искаме да сме нормални и в/у нас да не се упражнява нагъл, арогантен *** натиск!Имало е времена, когато е било "Съвременно" да ти отнемат децата и да ги направят войници!Не благодаря!Ние сме просто нормални!И не желаем наглите ви напъни да се стандартизирате!Защото сте ***!

297

do 295

преди 14 години

и как нормално да му обясниш на детето че неговата майка има ***.*** работа,аре шибайте се некъде без постоянно да ни се натрапвате

296

Анонимен

преди 14 години

295,научи се първо да пишеш,че сам се правиш за смях.И такива като теб ще говорят за ценности,ха-ха :))))) Я се скрий!!

295

Анонимен

преди 14 години

Лично аз ПОДКРЕПВАМ ГЕЙ ПАРАДА.Не разбиратели или се правите че неги разбирате?Вече е ВРЕМЕ дасе преиме това и в БГ.Гейовете и Лесбйките саществуват от панти века,така че вашето не доволство или не подкрепане няма даги спрете.Това не е партия А ЧУСТВА И ЛЮБОВ ЗА ЕДНИ И СЪЩИ ПОЛА.Престанете да се оправдавате с ДЕЦАТА СИ.На ДЕЦАТА няма даим прави впечатление,ако Родителят е савремен и ако му се обесни на това дете най нормално случайно ако пита.Но каде савремменос във вас.Направо стеми жалки.

294

Анонимен

преди 14 години

Лично аз ПОДКРЕПВАМ ГЕЙ ПАРАДА.Не разбиратели или се правите че неги разбирате?Вече е ВРЕМЕ дасе преиме това и в БГ.Гейовете и Лесбйките саществуват от панти века,така че вашето не доволство или не подкрепане няма даги спрете.Това не е партия А ЧУСТВА И ЛЮБОВ ЗА ЕДНИ И СЪЩИ РОЛА.Престанете да се оправдавате с ДЕЦАТА СИ.На ДЕЦАТА няма даим прави впечатление,ако Родителят е савремен и ако му се обесни на това дете най нормално случайно ако пита.Но каде савремменос във вас.Направо стеми жалки.

293

Анонимен

преди 14 години

До 291Чалгата и *** вървят ръка за ръка с натрапчивото парадиране на ненормална сексуална ориентация. И трите неща са еднакво опасни за нормалния интелигентен човек възпитан в християнски ценности!

292

Анонимен

преди 14 години

291,за такива като теб се отнася поговорката ''Пази ,Боже,сляпо да прогледа''

291

Анонимен

преди 14 години

в цяла европа има такива паради, но това не пречи хората да живеят спокойно и без омраза... където съм в момента, не съм чул някой от моите приятели или колеги да е бил жертва на престъпление или да се сблъска с беззаконие... а вие в бг си тънете в омраза и злоба и мизерствайте в пълна анархия и беззаконие... гей парадите са ви виновни, а не виждате *** и чалгата навсякъде... единствената ценност на българите са тунингованата кола и мобилния телефон...

290

П.

преди 14 години

Защо когато става въпрос за гей парад изведнъж е пълно с ''мъже'', които отиват да бият разни там хорица, а когато трябва някой да бие тези от парламента се криете! Мишки такива, смешници!

289

Анонимен

преди 14 години

Това няма да е парад на гейовете, а по-скоро парад на политическата класа у нас ;)

288

маалии

преди 14 години

Ако сега гейзера обяви грубо превишаване на правомощията на дипломатите и им друсне по една нота,направо ще го призная!

287

бай ДЖОН

преди 14 години

министър председателя серГЕЙ е казал за парада О.КЕЙ.

286

САМО АТАКА

преди 14 години

Абсолютно точно,281 !Просто няма какво да се добави!

285

Анонимен

преди 14 години

Уилямс е изпратил послание до организаторите на парада, в което изразява подкрепата си за мероприятието:Честването на това да бъдеш различен не означава прокламиране на начин на живот. То следва да се отнася до зачитането на основните човешки права и същността на европейските демократични ценности - пише бащата на три деца Уилямс.Това ли са прословутите евр. ценности!!Стари видиотени европейци!

284

мда

преди 14 години

Пробутват ви приятни думи за равенство и братство между народите, а в същото време всеки си гледа просперитета на държавата и как да печели за сметка на чужд народ!Какво очаквате от едно тотално развратено общество?Ами нищо - и аз нищо не очаквам, но те го очакват!Защо не подкрепят парада на българските мизерници - пенсионерите?!Защото не им пука!Но им пука, ако може час по-скоро да оглупеем!

283

a

преди 14 години

и аз също не искам децата ми да гледат извратени неща по улиците