9

Анонимен

преди 15 години

На ГЕРБ им се еее мамата в Бургас - АТАКА първа политическа сила.А софиянци си избраха Бойко тиквата,само и само да са софиянци.С такова мислене си заслужават съдбата.Аз лично ще се накефя сега Бойко да им качи данъците двойно,както обича да прави.*** народ,слаба държава.

8

Анонимен

преди 15 години

всичко е лъжа.не е възможно НДСВ да получи толкова гласове.всичко е лъжа.по скоро лидер има процентите,но коалицията няма да позволи да влязат други партии.затова,народе трябва да гласувате на следващите избори.трябва да ги махнем тези комунисти.не виждате ли ,не чувате ли как ни крадът,как ни лъжат.как не разбирате,че в момента те с парите от народа си правят рекламите.помислете и ако искате да продължи агонията на народа,мизерията в която живееме,потънали сме в лъжи и лай.......дори европа ни

7

Долу СДС

преди 15 години

"Сините" крадци пак успяха да излъжат хората и да пратят свой човек в европарламента.

6

MKK

преди 15 години

Атака е единствената партия която не е създадена от социалните инжинери на БСП.

5

ЦИК-ЦИК

преди 15 години

"Окончателно от ЦИК: ГЕРБ победител, два мандата за НДСВ" ...Дрън, дрън, дрън-Победители са пак "комунистите", *** и крадците на царУ.Тия гласове на НДСВ, лидери-мидери и разни п...ки м...ни за кой ще са на изборите на 05.07.бе ***, *** и окончателно признат за *** народе...Тия международни крадци от БКП- КГБ ТРИ пъти докарват тая държавица до крах, карат народа да мизерува/щото по-лесно се управлява/,А тои...това е като да ч...т жена ти и си викаш: Нищо ОН ТОА ЧОВЕК ЧЕ Е ОПРАЙ

4

Alex

преди 15 години

оффф *** тъпотията ........ ДПС и Атака отиват с повече хора в европарламента е няма такъв смях ..... ***!!! Това е защото много хора не гласуваха и си мислеха, че като не гласуват тяхната партия ще отиде в парламента ама нещо не се получи ми се струва!

3

......

преди 15 години

За кой ЦИК говорите ? За оня който игра комбина с Юрюков ..........Че кой ли нормален човек вярва че резултатите от изборите не са донагласени ?

2

emigrant

преди 15 години

Dano na 5ti yuli ne se povtori tazi mandzha v BG menyuto,che togava -"Zhalna ni maika".

1

Анонимен

преди 15 години

Не трябваше втори човек за НДСВ,а трети за Атака!Европомияри...:(