90

Анонимен

преди 15 години

Мисленето на 90% от българите изключвам другите етноси. "Прецакай всичко живо за да извлечеш собствена полза" не познавам човек който ако се качи в власта ще откаже да открадне и да използва власта в собствени интереси.Е как искате някой да мисли за вас, никой не спазва морал, етика и родолюбие, такива неща там не съществуват.Единствения начин е да си докараме политици от чужбина и те да ни управляват защото българите са крадливо племе.

89

Анонимен

преди 15 години

eto zatova 6te si imame rqzani evrodeputati ... za6toto *** si glasuvat a nie se ostavqme da ni typ4at

88

azz

преди 15 години

За това на пенсионерите, трябва да се забрани да гласуват, а младите хора да бъдат по-активни.Разбирам ви хора, че всички ни залъгват и обещават неща, които не могат да изпълнят, НО разберете, НИЕ сме хората, които могат да променят нещата!

87

Elena

преди 15 години

този милиметър май много великански - 7% ако е милиметър

86

Анонимен

преди 15 години

Фийфа слез от дървото, на което се си качила, черна ***!

85

heming

преди 15 години

Много чужди издания казват, че България е най-бедната страна в Европа, с най-висока смъртност, с най-голяма корупция и много други отрицателни "най". Чудя се дали може да станем още по зле и отговора е еднозначен "ДА". И най големите виновници ще сме си ние. Този *** български народ не заслужава да има национални герои като Левски и Ботев, той заслужава президент Първанов и мин. председател Доган. България е вече на пропаста, но най лошото е че не ни пука... и едва ли някога ще ни запука......

84

Дражко

преди 15 години

Спокойно!Всичко е под контрол.Парчетата от баницата са раздадени.Но второто полувреме след месец ще ни покаже голямата софра.Тогава ще е и края на "триглавата ламя".А гъби и риба е имало и пак ще има!

83

Фийфа

преди 15 години

До 30. За пръв път чета толкова *** коментар, ужасена съм! Имаш ли въобще СИВО ВЕЩЕСТВО В МОЗЪКА СИ? Моля Ви, прочетете го...

82

Анонимен

преди 15 години

Повечето роми са с психични проблеми и неграмотни. Щом психично болните нямат право да гласуват, защо неграмотните и ромите имат това право?

81

Анонимен

преди 15 години

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ 68 И ДОБАВЯМ : ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ ПОНЕ ДОКАТО СЕ НАУЧИМ ДА ГЛАСУВАМЕ .ПРЕДИ МАЛКО ВИДЯХ ПО НАВА ТЕЛЕВИЗИЯ РЕПОРТАЖ ,В КОЙТО "ЕВРОПЕЙКА" ОТ МЛАДИЯТ ЕЛЕКТОРАТ НА ДПС КАЗА ,ЧЕ ГЛАСУВАЛА ЗА ПРЕЗИДЕНТ.

80

Честито, гяури!

преди 15 години

ВОЛЕН Е ПИОНКА НА ДПС - отдавна се знаеше. Кой беше той преди 2005 година? НИКОЙ! Попитайте Волен защо не казва какво е провил до 2004 година? Ами явно не му изнася да си спомня онзи период.

79

....................

преди 15 години

да *** народ сме но и продажен продава ме се за 30лв после друг ни е виновен оставихме на *** да ни се разпростират в дървата

78

Анонимен

преди 15 години

ДПС нарочно лансираха ВОЛЕН през 2005 година за да направят мръсно на Царя и НДСВ... и УСПЯХА!

77

gogo

преди 15 години

stiga se karaite bsp i dps si otivat.da jivee BULGARIQ I LEVSKI SOFIQ

76

Анонимен

преди 15 години

ПРОСТИТЕ МАЗНИ ТАЛИБАНИ С РЕЙСОВЕТЕ пак решиха резултатаа че ВОЛЕН Е ПИОНКА НА ДПС отдавна се знаеше. Кой беше той преди 2005 година? НИКОЙ!

75

Веселин

преди 15 години

(прод. от пост 65). Отделно от червената *** и ДПС имаме и един Болен човек който ни кара да мразим сънародниците си или поне 10-15% от тях. И както викат Атака ще стане "а така" и ще се чудят как се случва това, което ще се случи ако те спечелят а именно омраза помежду ни съпровождана от насилие. Затова искам да призова българи гласувйте на следващите избори всички. Това е единствения шанс да ги накажем тези *** защото можем да се оправим само ако разбираме думите написани на парламента.

74

СТОЯНОВ

преди 15 години

СРАМ МЕ Е ДА КАЖА ЧЕ СЪМ -БЪЛГАРИН!ЯВНО ТРЯБВА ДА ХВАЩАМ ПРИ БЛИЗКИТЕ МИ В ЧУЖБИНА!НЕ ОЧАКВАХ ЧЕ -ПЛОВДИВЧАНИ СА ТОЛКОВА БЕЗДУШНИ ХОРА-КОГА Е БИЛО ТОВА?ПЛОВДИВ Е ПОТЪНАЛ ГРАД ВЕЧЕ-СБОГОМ ПЛОВДИВ ИКОНО НА ДЕМОКРАЦИЯТА!

73

Анонимен

преди 15 години

НА РОМИ СЪЩО ДА СЕ ЗАБРАНИ ДА ГЛАСУВАТ. АКО ТЕ ИМАТ ПРАВА ЗАЩО НЕ ДАДЕМ ПРАВА И НА МАЙМУНИТЕ ОТ ЗООПАРКА?

72

Анонимен

преди 15 години

Българи , стягайте се , след един месец е последния шанс , поне частично да се отървем от *** и *** *** . Дясно правителство - бъдещето на България !

71

Анонимен

преди 15 години

Ето затова на дъртите над 65 трябва ДА СЕ ЗАБРАНИ ИЗРИЧНО ДА ГЛАСУВАТ!Също и на тези, които нямат завършен 8 клас! ПРОСТИТЕ ДА ХОДЯТ ДА СЕ ОГРАМОТЯТ ПЪК ТОГАВА ДА ГЛАСУВАТ.