42

tiro-liro

преди 15 години

Едва ли познаваш закона и правилника по-добре от катаджията.Ако акта падне в съда причината може да е друга...

41

webadmin

преди 15 години

И като завършек - кога за последно видяхте катаджия да маха с палката на пешеходна пътека ? Или пред дупка на пътя ? Или да ви спре просто за да предупреди, че по пътя е разсипана баластра ? .... Аааа, не сте имали такъв случай ?! Ясно ...

40

webadmin

преди 15 години

Таааа, някой знае ли какви отговорности носи КАТ ?! Не трябва ли някой да понесе финансовата отговорност, когато ме спира катаджия, пише акт, който пада в съда защото същия катаджия не познава правилника ?! Губи се моето време, губи се времето на съда ... а това струва пари !

39

webadmin

преди 15 години

КАТ са непотребна и дори вредна структура в сегашната си форма !!! Безумията преливат още в закона. Значи за шофиране без колан ми отнемат 8 точки, а за превишена скорост до 30 км , само 3 ?! И кого точно заплашвам като шофирам без да съм опасан до обесване с колан ?!Ок, да приемем че закона е глупав, но закон ... да караме подред:За да работи една държавна /а и каквато и да е система/ е необходимо ясно разпределение на правата и отговорностите.

38

мравка

преди 15 години

Катастрофи и убити по пътищата винаги е имало.Но да ставаме полицеиска държава както изнася на управляващите не съм съгласен.Нека направят пътищата да отговарят на европеиските и катастрофите ще намалеят с 50 процента.Докога ще търпим тия *** да ни дебнат зад храстите и да ни взимат парите.Пътувам често до германия.Щом стъпна на магистралата в Югославия карам от140до200 километра в час.Никои не ме е спирал.В Германия има знак краи на ограничението от 130 кл и караи с колкото искаш.

37

!

преди 15 години

Поредната комунистическа простотия, всеки *** взима книжка с рушвет, кара скапана кола, която е минала технически преглед с рушвет, сега 3 000 милиционера ще събират още рушвети.Ама това са си 3 000 гласоподавателя, все пак.

36

до БОКЛУКА от чужбин

преди 15 години

защо там където живееш са те спирали само 2 пъти - щото там те е страх да правиш простотии по пътя спазваш правилника и нямат повод да те спрат а дори да те спрат не ти пишат актама ти си викаш аааа прибрах се ж БГ ся ще направя золум щ е бутна 50 лева на куките и ще си карам с 200 и после опищяваш орталъка да знаеш това поведение е на някой безволев *** !!!

35

Емо

преди 15 години

И после като започнат да разправят за случката с епичен патетизъм на висок юнашки тон, колко смело е постъпил и е метнал на катаджията парите с пренебрежение и се е отнесал като куче с органа на реда. Такива случаи за невинни и велики шофьори сме ги слушали с хиляди. Истинските мъже си казват като са сгрешили и се подписват на написания акт, а не хленчат като п..ки и позьорстват! По мои наблюдения органите гърбят само мухльовци и винаги е имало защо - никога не е било без причина.

34

Анонимен

преди 15 години

Не мога да разбера защо толкова се плашите от срещи с полицаи. Колкото и да се заяждат, те ще го правят само в рамките на закона и правилника за движение по пътищата. Ако сте изрядни, с аптечка пожарогасител, жилетка etc. не виждам защо трябва да си мислите, че са ги пуснали да си доработят към заплатите. Хем не искате жертви по пътищата, хем спестявате от гуми и карате *** със DOT 2003-та, е как няма да ви глобят че протектора е изтрит, утре няма да успеете да спрете и ще блъснете някого.

33

Емо

преди 15 години

Ееее 20-ти, аз съм с чужда книжка и съм карал какви ли не коли (с български и чужди регистрации), ама никога не съм попадал на подобни случки? Или съм късметлия или грешката е в теб! Промени си начина на шофиране и проблеми няма да имаш! Тези като тебе ги знаем - отричат до последно вината си и като не успеят с *** си поведение на сгащен с пищов третокласник, преминават към етап номер 2: "Колега, какво можем да направим?" с най-*** нотка, която могат да изкарат.

32

valsodar

преди 15 години

Ако, катаджиите си вършеха всички съвестно задълженията, поне 500 души годишно, щяхме да спестим на гробищата. Да не броим осакатените до краят на живота им! А така, заради единият катаджийски рушвет, годишно даваме повече жертви, отколкото САЩ във войните си в Ирак и в Афганистан . Ако не вярвате - проверете!

31

Вече Никой

преди 15 години

И мен ме глобиха преди 5-6 години за колан. 40 лева и 10 точки. :( ... Ама оттогава научих един гаден номер, и винаги ги прецаквам - слагам си колана. :)))

30

баща ти

преди 15 години

мен ме глобиха вчера за без колан, не са хора ей....

29

Анонимен

преди 15 години

Като няма пари за да вдигне заплатите на полицаите,явно ги пуска да си изкарат сами.

28

,

преди 15 години

Promeni triabvat a ne demonstracia na prostotia.......

27

.

преди 15 години

Това ли са промените в мвр които ЕС и БГ обществото изисква......

26

ДА БЕ

преди 15 години

И КАКВО, ЩЕ ИМА СЪМНЕНИЕ ЧЕ СИ ПИЛ И ЩЕ ЧАКАШ 50 МИНУТИ ДА ДОДЙЕ НЯКОЙ С ДРЕГЕР ЛИ?Анбе тоя Миков много ***!!!!!

25

до 23

преди 15 години

1.си *** защото пишеш на маймуница2.ще си останеш *** за всички Българи3.*** ще казваш на бащати който навярно лежи в някой затвор за педофилия4.желая ти лека нощ под някой влак "мило ми българче" (избягал ФЕС)

24

sensetiv

преди 15 години

mihail mihov pirvo da gi prati dase ogramotyat a posle dagi puska po piti6tata za proverka ;))) za6toto pove4eto ot tyah neznayat da pi6at i da 4etat.6teim zaboli glavata ot takiva politsai;D

23

DO 21

преди 15 години

1: ti na men *** nqma da mi vikash 2:tam kudeto jiveq za 2 godini sa me spirali 1 put i nqmam nikakvi problemi ! 3: Razbra li me *** !? zagubih si cqla 1 minuta da se zanimavam da pisha na nqkakuv veroqtno "rqzan" pederuga ! Aide da umresh ! leka nosht