78

преди 15 години

Боян трябва да спечели! Безспорно е най-добрият!

77

Katrin

преди 15 години

Да ви кажа честно за мен всичко е нагласено. Ще направят всичко възможно да не спечели македонец. Тази Русина не пее добре. Какво, от предаването искат да ни убедят, че се гласува за нея ли? Според мен победителя в 3 сезон, трябва да е Боян. А сега, давайте нападайте ме заради това, че съм за македонец, а не за някое от нашите момичета.

76

Анонимен

преди 15 години

Въпрос: Как така, след като постоянно обиждаш македонците, искаш ние българите да се държим като тях, сиреч и ние като тях да гласуваме само за нашите си?!

75

Зрител

преди 15 години

Тъй като ще се вслушам в съвета ти да си гледам работата, няма да си губя времето, за да навлизам в детайлизирано обяснение на моето мнение. Подчертавам само, че аз не деля участниците според родината им, а преценявам от моя скромна гледна точка на зрител техния талант - как пеят и как въздействат на публиката. Ако имаше българин, който пее по-добре, повярвай ми - аз първа щях да гласувам за него.Преди всичко, шоуто е за забавление, така че taka it easy and have fun!

74

преди 15 години

Истината е, че македонците почти не гласуват...

73

DareToBeStupiD

преди 15 години

Не си права в повечето си твърдения. *** е машина за пари и ще е така докато има хора, които да пращат смси, а те в никакъв случай не са малко, но както и да е! Друго ме подразни - аман от всички като теб, които си мислят, че като си рокаджия си непременно и наркоман! А за Тома се чува достатъчно, но определено по Планета или разни други фолк канали няма да го пуснат, че и ти да чуеш нещо за него!

72

преди 15 години

ПРЕСЛАВА е номер 1 !!!Това недоразумение Русина как може да се спаси..с тая патетична комунистическа песен..с тази липса на глас...Иначе момчетата бяха в пъти по-добри от Русина.

71

преди 15 години

Preslava e nai-dobrata, purvo che e BULGARKA, a ne makedonka i vtoro 4e e dostatuchno krasiva za da zaslujava da specheli. Za peeneto na vsichki ni e qsno, che tezi hora go mogat tova neshto dostatuchno dobre, no tuk govorime za viziq za artistichnost za samochuvstvie v granici. Vsichko tova Preslava go ima... tova mi e otgovora i na vuprosa zashto predi dosta predavaniq hora koito mogat da peqt gi mahnaha, emi zashtoto maika priroda ne im e dala i tova kachestvo krasotata. Tazi ruth li beshe, emi pee momicheto, no e dosta groznichka... kakto se vijda osven neq i drugi peqt samo deto sa krasavici

70

преди 15 години

Браво на Русина!

69

gorgia

преди 15 години

Боян стане новият Мюзик Айдъл всички ще ми се издигнат в очите - от Иван и Андрей до цяла ни страна...

68

IMRO

преди 15 години

Само така!:-))Само Преслава:))))))

67

moma

преди 15 години

mnogo ni biva da se darvim s az sam balgar4e.ako mi kajete 4e rosina zaslujava da bade nafinal sama za tova 4e balgarka,zna4i sme mnogo jalki

66

volia

преди 15 години

всякакви коментари са излишни повече ПРЕСЛАВА е НОМЕР 1

65

IMRO

преди 15 години

Нещата изобщо не са така както ги представяш - Боян не е бил на елиминации, защото македонците гласуват само за македонци (двама), докато българите гласуваха за десет българи и двама македонци, и така се разводняваха гласовете за българите. Сега обаче българите са само трима и е нормално всяка една от трите да получава повече гласове отколкото когато са били десет души. Чисто и просто аритметика.За българския манталитет, нещо не мога да схвана - значи македонците имат право да гласуват само за македонци, но българите ако гласуват само за българи, са лоши??? На това само отговор: гледай си работата с измислените си идеи.По отношение на Преслава - аз лично я забелязах по средата на шоуто, а в момента вече ми е фаворит. Това значи, не че е имала "посредствени" изпълнения, а чисто и просто че е израстнала.

64

преди 15 години

Съгласен съм с 62.. мисля че е най-правилната позиция!

63

преди 15 години

Изобщо не ме *бе.... това не е състезание, а фабрика за пари!!! Ще ги *ба в тъпите късокраки келешчета.... Гласувайте..Гласувайте...Гласувайте..Гласувайте... Гласувайте...Гласувайте...Гласувайте

62

Зрител

преди 15 години

Здравейте,Не знам как да си обясня по друг начин факта, че заради избора на песен (която наистина е тематична за страната ти) едно наистина "посредствено изпълнение" успя да изстреля Русина на финала. Също така, в доста мнения се споменава как Преслава е издържала толкова много елиминации - това не е ли знак, че през целия сезон на *** тя е имала слаби изпълнения и затова й се е налагало да се бори за оставане. Според мен, когато се гласува на финала, не трябва да се оценява само последното изпълнение, а цялостното представяне на изпълнителя през всички изминали концерти. А според този критерий побителят трябва да е единствено Боян.И моля ви - нека да не проявяваме патриотизъм точно сега и за такава забавна цел. Има наистина по-важни каузи, които ние сме проспали и е жалко да наказваме таланта на македонците заради ниското ни самочувствие и фалшивото ни родолюбие.

61

преди 15 години

Не разбирам какъв е този интерес към Мюзик айдъл. От предните две издания стана ясно, че победителите нищо не печелят от победата там и Невена и Тома нищо не постигнаха от участието си. А сегашните айдъли всичките са некадърни! :(

60

IMRO

преди 15 години

Обяви гладна стачка или се обеси - все ми е тая. Много съм доволен, че такива като теб са малцинство (както се оказа снощи), защото ме е срам от хора като вас. Следващият пътник е Боян:-)

59

druga

преди 15 години

Големи вълнения голямо чудо!До две седмици всичко ще е свършило и никой няма да го помни даже!