14

преди 15 години

Да, съгласна съм с номер 1. Действително сме си село, цялата провинция се пренесе тук, по празниците слава богу, че са дълги, та софиянци-кореняци могат да си отдъхнат от провинциалистите. Нямам нищо против от провинциалисти, които има за какво да са в София, правят кариера, завършили образование, стремят се да се изградят като личности, да, за тях да, но такива като тези от Биг Брадърс - Мартинчо, Иванина, пипирудката Стойка, Зара - питам се какво търсят в София, да си вървят от където са си.

13

преди 15 години

Не мога да ви разбера правописната грешка ли е най-важното или това че няма метро? Няма да има причина, нито виновни. Жолио или Жулио - това е въпроса!

12

Гражданин

преди 15 години

Има само една малка подробност, вероятно неизвестна Вам: пише се Frédéric Joliot-Curie , така че правилното произнасяне е ЖОлио :-)

11

преди 15 години

Това е разработка на комунистическите партии от КНДР и Куба, чист заговор срещу градоначалника супер герой.

10

преди 15 години

Правилното транскрибиране на Julio Curie е Жулио Кюри.

9

преди 15 години

сигурно не са си платили тока, та са им дръпнали шалтера... Столипиново - втори номер...

8

Гражданин

преди 15 години

Undersister, според теб как се пише: Жолио или Жулио? Защото според мен са го написали правилно...Иначе над 90% от хората са неграмотни, в т.ч. и пишещите братя.

7

преди 15 години

Пише се "Жолио" - какъв ти е проблема, номер 4?

6

преди 15 години

И какво като съм селянин? Проблем ли имаш? Проблемът в града ни не е че сме от село а че сме ***. И сме като овцете - чакаме някой "спаситеЛ да ни оправя, а не мислим и не действаме логично, коеот е и правилното. но на теб тази материя ще ти е сложна....

5

Весел

преди 15 години

Ами нали показаха достатъчно много пъти Бойко Борисов по всички медии, то метрото си свърши работата. Сега ток нямало, ама пича си е герой, а вие ще вземете да питате и за финансови отчети и причини,защо не е свързано с Люлинското? И без това сте некачествен материал, не се хабете. Хайде със здраве!

4

undersister

преди 15 години

Когато пишеш за подобна медиа , мисля че трябва да внимаваш много с правописа ... несмятате ли, че е редно да имате някакви правописни редактори ?

3

az

преди 15 години

Ами това навсякъде може да се случи.И в Лондон е така. Всеки ден има по някоя затворена линия поради повреда. Не че може да става някакво сравнение там са 7-8 линии и ако едната е затворена може да се избере друг маршрут а в СФ предполагам че не са повече от 2 и не са взаимно заменяеми :)

2

преди 15 години

Бре бре, стига вече с тва метро че ми писна. Хората имат метро от 20 30 години, а тука е сензация. Спрчл тока в метрото, новината важна. Щом ще е така, да ви кажа че преди малко се изсрах.

1

SRAM

преди 15 години

Няма край срама за село София!Наздраве по този повод!