8

Тодор

преди 15 години

На мен това ми е пределно ясно!Но да си чул някой от т.нар. малцинства да каже, че е българин?!Тупат се в гърдите и казват, че са турци и т.н.

7

преди 15 години

И да не забравяме, не всички левскари са ***, но всички *** са от ЛеФски!

6

преди 15 години

То наистина, ако подкрепя *** по нейния начин (просто да им налива пари), си е жив расизъм спрямо останалите в България!!!Трябва да се измисли нещо друго, защото някои от *** верно са вече на нивото на животни. Една социална работничка ми разпаравяше как в нейния регион имало някаква, дето не просто не се интересувала от децата си - направо не им знаела имената. Просто помнела, че са 7 и затова трябвало да вземе еди-какви-си пари соц. помощи...Така че за някои от тези деца положението е стигнало дотам, че и да ги продадат, няма да е по-лошо. Само дето рискуват наистина да попаднат при педофили или още по-лошо - при търговци на органи.

5

преди 15 години

Todore, e kak da ne sa bulgar4eta, nali sa se rodili v Bulgaria? Njama li ve4e da vi stane jasno v BG, 4e malcinstvata sa 4ast ot BULGARSKOTO ob6testvo?

4

преди 15 години

Какво толкова се очудвате ? *** в България са доведени до положение на животни. *** проблем ще става все по-страшен, защото вече 20 години никоя партия не го решава, а всички само го замазват. Масларова, (тая дърта пръдня), беше казала, че неможе нищо да направи за *** проблем, защото щели да я обвинят в расизъм.

3

Da sa im chestiti

преди 15 години

Dajte im romite bezplatno. Tam kadeto prijutiha albanzite ste se nameri mjasto na sever i za romite.

2

преди 15 години

Aми трябва да се направи абсолютно законна да е този вид дейност (особено ако става въпрос за хора от малцинствата и най-вече ***) - така хем децата вероятно отиват в по-добри условия и грижи, намалява броя на получателите на социални помощи, броя на потенциалните престъпници и броя на хората който с нищо няма да допринесат за развитието на държавата. Общо взето всички ше са доволни и ще получат каквото искат - продавачите, купувачите, продадените, държавата.

1

maki

преди 15 години

на снимката от ляво на дясно/ сергей станишев,емел етем,ахмет доган,масларова