5

преди 15 години

Значи, повечето шефове. Ами както те крадат от работниците така ще крадат и от тях. Честните хора са с далеч по нисък доход. Ето този на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране е над тези пари, че и пенсия има защото е много дърт /72 г/, а се води и шеф на НТС. Такива мошенници имат голям доход.

4

преди 15 години

То ако е вярно - 160 убийства за година, значи сме много добре в сравнение с преди 25-30 г., когато ако не се лъжа са били към 300 годишно.Пак към онзи период, в САЩ - 24 000 на година.

3

онбашията

преди 15 години

не виждаш ли че говорят на "ще". то 12та година щяла да дойде черна дупка и да изтрие земята от картата, ама мене от ще-та не ми дреме. тия прогнозатори са пълни кавали, ама такива като тебе веднага ще ревнат, щото трябва да се реве, това ви е единствения кеф във мизерния животец.

2

преди 15 години

По тази логика всеки като бЕЗЛОВ може да каже че заради кризата ще започнат МАСОВИ грабежи на банки,супермаркети,павилиони за весници и баничарници.Изобщо де що има кеш ще бъде грабено ден и нощ...........Само едно не разбирам.Кой плаща на този *** да дрънка врели-некипели?

1

me

преди 15 години

Добре дошли в Дивия Изток. Поне да разрешат притежаването на оръжие, хем ще се стимулира икономиката, хем и обикновените хора да имат шанс срещу престъпността.