9

преди 15 години

нека да я премахнат но да въведът на нейно място смъртно наказание че да не храним доживот разни *** дето не заслужават да живеят

8

преди 15 години

Най-добре да въведем поощрение за престъпления-например за обир на цялото българско общество нов мандад като управляваща партия или десет убити граждани почивка на Бахамите.

7

преди 15 години

И за обикновения човек ще помислят, споко. ББ зимата каза, че ще криминализира неплащането на сметки и скоро ще има възможноста

6

Мартин

преди 15 години

Това е страхотна новина. Изобщо предлагам да няма затвори. Нека престъпника просто обещае, че повече така няма да прави.

5

Joker

преди 15 години

Ами то са е видяло че ще влезе друг закон тогава " Око за Око и Зъб за Зъб". Защото как може примерно един сериен убиец да се получи при него някаква положителна промяна . Съдилищата на запад дават хубави присъди примерно 150 години затвор за някой убиец а тука в БГ кога ще се чуе една хубава присъда поне 50 години затвор за някои килар.

4

онбашията

преди 15 години

направо да отпаднат всички наказания, който наказва престъпници пада до тяхното ниво. в библията е казано - като ти ударят едната буза подложи и другата :) мухахаха, кефя се колко са препаткали хуманистите, май ще доживеем бесене на хора с кранове, както беше в иран.

3

преди 15 години

Ами в цял свят има таква присъда и там депутати нищо неправят зада я премахнат.А наще тука само мислят как да облекчат живота на престъпниците , вместо да мислят за обикновенния човек които си плаща данаците и сметките редовно и взема смешна заплата , те трънали да мислят за престъпниците .

2

.

преди 15 години

Nishto ne razbiram..........

1

el dorado

преди 15 години

по всичко си личи че дупетатите се грижат за бъдещето си :)