115

Georgi

преди 15 години

Бивши ченгета и куци полицаи да не ми казват за кой да не гласувам!

114

Гневен

преди 15 години

ГЕРБ си вкарват автогол с това "Да накараме избирателите на БСП и ДПС да не гласуват". Ако имаха какво по-добро да покажат, ГЕРБ щяха да накарт избирателите да галсуват за ГЕРБ, но щом нямат, единствения им шанс е хората да не гласуват за другите.

113

Гневен

преди 15 години

Iznervena,защо делиш хората на групи? Направо скрии личните карти на всички и сама с твоя единствен глас, прати когото трябва в парламента. Иначе някой може да се обърка и да галсува неправилно, т.е. не според твоето предпочитание.

112

преди 15 години

106-ти имах впредвид

111

преди 15 години

Не можем да спрем турците и бабичките. Първо, защото имат право на глас и второ-защото турците ги е старх от Доган. НО МОЖЕМ да отидем като представители на ГЕРБ или друга партия там където досега изборните комисии са единственно и само от ДПС. Защото там "гласуват" и хора които не ходят до урните. То и по Живково време нямаше 98% активност!

110

tomov8.blog.bg

преди 15 години

г-н Цветанов, вие в кой свят живеете? Демокрацие не е да казваш на хората за кой да гласуват и за кой не, а да ги убедиш с нормални, рационални доводи, с интелигентни и образовани хора, че ти си някаква алтернатива. Досега с управлението на София ББ не показа че е алтернатива на Софиянски, върши същите неща, столичните компании продължават да си крадат, Паркинги и каражи продължавата да рекетират хората, без да са построили един паркинг и един гараж, заменките продължават и т.н. Аз все още не съм решил за кой да гласувам, но мисля че скоро в българия ще се образува партия "Калашников",

109

преди 15 години

ti si velikan samo ti mojesh da izgonish mrasniy Dogan,i da pretopish gadnite ***,uspeh i pobeda!

108

MRAZQ DPS

преди 15 години

NEZAVISIMO ZA KOGO SHTE GLASUVATE, BULGARI - GLASUVAITE ! VSEKI GLAS ZA PARTIQ RAZLI4NA OT DPS E GLAS ZA BULGARIQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

107

Б.Б

преди 15 години

ГЕРБ за моментна слава ще рискуват малкото сигурност която остана на България.

106

Iznervena

преди 15 години

Като всичкото бабичка и турчин не пропуска да гласува. Мнооого трудно. А и да откраднем личните карти на бабите и дядовците, какво ще ги правим тези където сега ще навършат 18 и ще гласуват за Атака? А и алтернативата каквато е....Но като за начало не е лошо да разкараме турци и комунисти от парламента, пък после ще ги мислим техните наследници.

105

преди 15 години

Кадрите на ГЕРБ са бивши и уволнени полицай ,военни,сот-аджиите , бояджийте и в България.Хора без морал капацитет и управленски качествая.ГЕРБ няма бъдеще.

104

преди 15 години

Гладна кокошка просо сънува... Не говори глупости,г-н Цветанов!

103

преди 15 години

Не само тези на БСП и ДПС, Цецко. Вашите избиратели и те ако не гласуват, ще е още по - добре.

102

Илиян Пиргов

преди 15 години

ГЕРБ - май са поредния троянски кон, ще береме ядове ако ги изберат... :( .Както сега се плюят ББ и комунистите така ще се гушнат след изборите ... тежко и на тая държава за пореден път - "*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА". :(

101

horiZon

преди 15 години

Верно, че Станишев и Доган също са *** на външни сили, но са мазни, хитри и умеят да се държат на ниво. ..За разлика от клоуна ББ, който дава пример на последователите си как НЕ трябва да се работи през работно време, а да се играе футбол, тенис и като остане време да се крадат общински пари. :D

100

анонимен

преди 15 години

Беден народ,болна държава и то от много години назад,за това спасението е:трезво гласуване,референдоми,граждански не подчинения,нова конституция и накрая партизанска война - това е лечението по рецепта.

99

horiZon

преди 15 години

Всички от ГЕРБ са *** от стария тоталитарен режими и подставени лица. Не бъдете наивни!!! Само *** може да отиде да си прави труда да гласува за тях! Ако все пак се окаже, че печелят изборите /в което искрено се съмнявам!/, се потвърждава тезата, че конците се дърпат отън и вотът е манипулиран. НЯМА СЛУЧАЙНИ РАБОТИ! ЗАПОМНЕТЕ ГО!!! Дори и дете в предучилищна като ги погледне само тия клоуни и ще му стане ясно каква им е целта. Само с просташки обиди, неприкрита демагогия и алчност нищо няма да постигнат.

98

преди 15 години

А 96 е най-големия *** на Балканския полуостров!

97

преди 15 години

Герб ще управляват при мн. трудни условия без да имат никакъв опит и потенциал.Ще е по-лошо и от 1997г.Отделно те са мн.гладни и ще грабят с пълни шепи.ТЕЖКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

96

ilko

преди 15 години

ГЕРБ ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ.