56

преди 15 години

tova zaglavie si go naviite na fishek

55

asa

преди 15 години

а диалекта звучи много тъпо все пак говорим за варна а не за шоплука

54

asa

преди 15 години

е стига вече с този мост. никой не е падал от него. колата е излязла от път под моста даже по скоро е алея. не е толкова драматично колкото го изкарват. важно че са живи и здрави

53

преди 15 години

Алоо.. къде сте сега всички дето цял ден писахте тук,че едва ли не хлапетата трябва да бъдат обесени ?! Защо не кажете какво трябва да бъде направено с Максимчо Ставийски ? Ако тия хлапета трябва да ги вкараме в затвора за тая детска беля,то какво ще кажете за условната присъда на фигуриста ? Защо мълчите,а ?! Защото благодарение на такива като вас дето им промиха мозъците в България в затвора вкарват само такива като тези хлапета,а убийците и тези,които осакатяват завинаги хора минават с по една условна присъдка .....

52

преди 15 години

...egati dialekta!!!!

51

Варненка

преди 15 години

Побъркахте се да пишете пълни глупости. Хваща ме срам да се наричам българче. Децата правят бели всякакви, а вие искате в затвора да ги вкарате, *** ги наричате и все виновни търсите.

50

3x4

преди 15 години

относно заглавието: някой може да говори така, ако е от Перник, но не и ако е от Варна :)

49

преди 15 години

Естествен отбор

48

Варненец

преди 15 години

ДА ИЗЯСНЯ !!!! Става въпрос за един път под Аспарухов мост, по който са карали младежите. Доста дълга отсечка на 5 м. от канала с водата!!!! Вдигнали са 50 км/час и са се занесли(пътя е от сгурия, дори не е асфалт) и са се метнали във водата на канала. КАКВО ТИ ПАДАНЕ ОТ МОСТА!!!! АКО БЯХА ПАДНАЛИ ОТ АСПАРУХОВСКИЯ МОСТ НЯМАШЕ ДА ИМАТ АМА НИКАКЪВ ШАНС!!! За пръв и последен път моля всички НЕКОМПЕТЕНТНИ и НЕУКИ журналисти да се замислят за пълните глупости, които пишат. Или да попитат, все ще се намери някой да им обясни.

47

преди 15 години

Е нема що....

46

123

преди 15 години

Напра'о на който е маздата да скочи от моста като преди туй си хакне ауспуха отзад ... пък нека да го ползва като шнорхел! *** *** !

45

родител

преди 15 години

Плиткоумни. Ако ,глупоста имаше крила ,ти щеше да летиш като гълъбица.Много жалко ,че нищо не си разбрал.От такива "слаботокови" сме на този хал. Тя нашата я "изпята" . Вие ще " таратора"

44

преди 15 години

брех че натокана маздюха, айде като се праат на отворени сега заминава на ***.

43

Do hlapaci na royaci

преди 15 години

..не разбрах в крайна сметка диктатура, демокрация или слободия искаш? Какво учиш децата - да лудеят докато не се пребият в някое дърво и да внимават да не забършат някой случаен минувач на път към дървото?И изобщо с такива безгръбначни изказвания мислиш ли, че възпитаваш?

42

родител

преди 15 години

Луд умора нема.Щом не са претрепали някой невинен,махни с ръка и толкова. Нас само дърво ни управя. Само диктатура и вилата на врата. Само че ние демокрацията я направихме по ганьовси-слободия до шия.

41

mlad

преди 15 години

.. още берем плодовете на Вашата младост, общественико.

40

rumi

преди 15 години

kakvo i ima na Varna ne razbrah samo ? vyv Varna li stavat samo takiva ne6ta? i grada s kakvo e vinoven, tiq deto sa bili v kolata moje da sa ot vsqkyde, ne moga da razbera kakvo ob6to ima...???

39

Varnenski selqnin

преди 15 години

Професор Вучков е виновен.

38

sdfas

преди 15 години

ei aman ot gnusni selqndur4eta!!!!Mamitzata im mrusna.....

37

преди 15 години

Narkomanska Varna pak v ek6yn...