27

Гневен

преди 15 години

Ама вие съвсем не знаете кое как е!Първо, още когато в София се заговори за метро преди около 30 години, се каза, че първия лъч ще е до Младост, но ... НДК глътна парите за метрото и вместо още през 80-те години да има метро до Младост, ще го има чак сега и то много частично.Второ, Младост 2,3,4 и 1А са напълно заобиколени от метрото - те нямат спирки на метрото, а станциите са между тях. Младост 1 е най-голямата от Младостите и все пак ще има една спирка в нея - сегашната последна спирка на откриващата се на 8-ми линия. Трето, този лъч до Младост 4 - от станцията при Деница, която е извън Младостите и е между Младост 1,2 и 3, следващата станция е при сервиз Лада - в началото на Бизнеспарка, т.е. метрото подминава Младост 2,3 и 4 и спира след тях. В момента в Младост живеят около 200 хиляди човека, горе-долу сравнимо с Пловдив и Варна.

26

преди 15 години

злобеете ли, злобейте.Като не харесвате бойко возете се на метрото дето ви го направи т. живков.И да се пръснете от яд бб ще спечели изборите ,а бсп ндсв атака и рзс да слагат фесовете.Продавате българия на миризливия доган само да сте на власт и да крадете.Тези антибългарски партии са позора за българия.

25

moiko

преди 15 години

ne znam kakvo tr da se sluchi, che da preboriq 3ma v koito i da e forum, koito da kajat - ei stava po-dobre, tova e polojitelno i t.n...... opasni ste....... a i da si piete hapovete, ei.....

24

преди 15 години

e и сега какво, освен за тия дето много им шуми метрото да вземем да го спрем, а???

23

Голям прас

преди 15 години

Това си е трамвай - метро е само за благозвучие. Много жалко за хората, които са се излъгали да си купят жилище в новите блокове край линията.

22

роската

преди 15 години

кога ще стигне тва метро ду Перник?

21

vremee.org

преди 15 години

.

20

главен експерт

преди 15 години

като е толкова читав кметът - нека го оставим кмет!

19

преди 15 години

ЕПА МЕТРОТО ПОЧНА ДА СЕ СТРОЙ КОГА БЕХ ПОД МАСАТА, та викате, кой бил виновен , че не било готово? Я дръпнете една политическа агитация -Живков, Костов, Борисов..... пък може и пари за хляб някой да ви даде...rofl

18

преди 15 години

За да има смисъл метрото до Младост, то трябва да бъде удължено до Бизнес-парка възможно по-скоро. Сега живеещите в Младост-4 и Младост-2 трябва да хващат 111 (ако не и още някое превозно средство преди това), да изчакват задръстването при "Нова Деница", докато се доберат до метростанцията. После на стадиона слизат и пак трябва да търсят друго превозно средство. Като пуснат и участъка между стадиона и Булбанк ("Сердика") през септември, нещата малко ще се нормализират. Но трябва да се направи всичко възможно и възможно по-скоро в посока Младост метрото да стига до Бизнес парка.

17

sdf

преди 15 години

отивайте си на село като не ви е удобно метрото. И на ме не ми е удобно да ми дишате въздуха ама ви търпя селтацииии

16

Столичанин

преди 15 години

11. - 13:33 - От: АнонименЦялата ни *** страна се занимава с МЕТРОТУ в СОФИЙУ ! А после столичани ***, че " напълнѝ се сас селяне" ...С такива като теб напиши - ще се сетим.

15

преди 15 години

Нещо се нервиш, а? Еми традиция си е да се занимава обществото с хората на върха и големите градове, катастрофи, фестивали, събития... Та какво казваш са пропуснали новинарите у ваше село да отразят?

14

Загрижен за сигурнос

преди 15 години

Метрото - Това е разработка на БАН. В момента се изследват вибрационните отклонения на околните сгради. Трасето е заредено и се очаква към есента да постигне 100% успех (мразещи граждани - кмета). А само да попитам Кмета Бг гражданин ли е? Че на националния празник Бг знаме не видях по булевардите и сградите. А доколкото си спомням Бай Тошо слагаше. *** така де няма да гледаме какво са направили мръсните комунисти.Скоро ще пуснат Метроколела. околните Младост 2,3 и 4 ще ги ползват, за да стигнат до спирката в Младост 1. От там служители на общината ще връщат колелата обратно.

13

Петков

преди 15 години

Костов е виновен за изоставането в пуска на метрото!

12

преди 15 години

Това добре, кварталът ще слезе до Графа, и от там накъде? "пътникопотокът" който ще се излее с какво превозно средство ще продължи?

11

преди 15 години

Цялата ни *** страна се занимава с МЕТРОТУ в СОФИЙУ ! А после столичани ***, че " напълнѝ се сас селяне" ...

10

ь

преди 15 години

Хаха, наистина това продължение на метрото до никаде не стига :) Да стигаше до бизнес парка щеше да облекчи доста трафика ама сега нищо.

9

преди 15 години

Това там където е във Младост 1 е дадения участък,който още не е пуснат във действие но,това не ви пречи да си мислите,че е пуснато метрото.Хората са написали,че ще го пуснат значи,че ще стане.Големи умници сте.

8

Maya

преди 15 години

още от 2007 си имаме метро в Младост....декември беше пусковия срок...не четете, не четете! *** пълни! Това е метро до нищото, дето на никой не е удобно ... не можаха едно нещо да хванат и да довършат докрай, да не говорим за навреме!