94

Николай

преди 15 години

В Youtube.com разбира се SUSAN BOYLE - "I DREAMED A DREAM" [ Full HQ Version ] Britain's Got Talent 2009

93

Николай

преди 15 години

Изумителна е!!!!Не мога да повярвам-страхотна!!Тук е и пълната версия на изпълнението...:SUSAN BOYLE - "I DREAMED A DREAM" [ Full HQ Version ] Britain's Got Talent 2009

92

Пич

преди 15 години

"Не пее лошо, но не мисля, че това е супер-неземно-ултра-мега-невероятно изпълнение.Песен като песен."Абсолютно съм съгласен. Има тембър, но пее с еднаква интонация, все едно вика овцете на полето. Все едно дете е взело една хармоника и и духа от едната страна до другата и обратно. Цялата истерия по тази жена идва от невероятния контраст между външен вид и певчески способности. Ако беше някоя млада и хубава жена, всички щяха да кажат - "Е да, не пее зле, но не е нещо специално". Например един Paul Pott и неговата Nessus Dorma е 100 пъти по-контрастен и невероятен като изпълнител.

91

Пич

преди 15 години

"Оценихте тази жена, защото може да пее, а на света има толкова много хора, които не са красиви и не могат да пеят. Тях никой не ги поглежда. Когато оцените такива хора, тогава говорете за ценности и какво ли още не. Иначе е някак си лицемерие."Дааа, освен грозни, неспособни да пеят, на света също има и глупави, ограничени, *** и отровенно некадърни хора. И тях също никой не ги поглежда. Баси, това е дискриминация !

90

глас Божи

преди 15 години

Покъртителна история... в света в който живеем това може да бъде прието само като знак с висше!!!

89

mitternacht.blog.bg

преди 15 години

Не пее лошо, но не мисля, че това е супер-неземно-ултра-мега-невероятно изпълнение.Песен като песен.

88

преди 15 години

Благодаря на днес бг,че ме запозна с тази Сюзън Бойл. Замислих се дали наистина общественото съзнание е преситено от кукли-барбита, които *** от анорексия и вместо на почивка ходят на сеанси по пластична хирургия. Хората просто искат някой като като тях да се вмъкне в забранения свят на красавците с избелени зъби, за които няма нищо недостижимо.Не знам дали Сюзън ще успее да сбъдне мечтите на всички, но се надявам и вярвам, че ще сбъдне своята мечта. А на мен лично изпълнението й ми достави огромно удоволствие и не се срамувам да кажа, че ме разплака.

87

do 62

преди 15 години

ko znae6e angliski moje6e i da se trogne6 agrar ama to po xubavo da piem kafeta po pavilionite mesto vlizame v 4as

86

Begi

преди 15 години

Оценихте тази жена, защото може да пее, а на света има толкова много хора, които не са красиви и не могат да пеят. Тях никой не ги поглежда. Когато оцените такива хора, тогава говорете за ценности и какво ли още не. Иначе е някак си лицемерие.

85

преди 15 години

А корифеят Фънки изгони едно момче още на кастинга с думите ,,Май ти са много килограмите.Махай се,,

84

petко

преди 15 години

И какво й е на външостта? Доста по-симпатична е от Мара Отварачката!

83

ТТ

преди 15 години

Нямам думи.Само усмивка и сълзи.Евала на 30.Дали ще се пръкне такова и при нас?

82

преди 15 години

Целия изтръпнах и се просълзих - невероятно изпълнение, обаче и хората колко са различни от нас в Европа, колко е стилно и елегантно всичко, просто класа в сравнение с нашите *** кастинги.

81

nqmam dumi

преди 15 години

Евала, Евала, Евала......!!!!

80

преди 15 години

Къде е сега тъпия Фънки да коментира "стайлинга", килограмите и външния вид на този безспорен талант. Нещастникът Фънки !!!

79

преди 15 години

Браво, за това живее всеки човек, за своя успех в живота независимо в кое поприще личен аспект, кариера, реализация на своя талант това според мен е индивидуално за всеки, пожелавам го на всички!

78

до 70

преди 15 години

а къде изпусна мара?

77

съвсем случаен

преди 15 години

изпълнението, поведението на жури и публика в началото по време и накрая. Това е нещо невероятно и това могат да го усетят само хора с богата душевност. Благодаря Ви че ми даохте възможност да видя нещо - необикновено.

76

преди 15 години

невероятно тъпо и глупаво изпълнение,същински ужас.направо ще повърна.

75

dimsum.blog.bg

преди 15 години

Susan запя и мравки ме полазиха.Следя BGT вече 2 години.Тази година до момента ме кефят - Susan Boyle , Flawless , Stavros Flatley и едно хлапе - Shaheen Jafargholi на 12 години -от чийто глас също лазят мравки.Личен фаворит ми е Julian Smith със саксофона - вкарва те в друго измерение пича!!Има ги в UTUBE - Enjoy :)