10

преди 15 години

Имам информацията от хора запознати със случая. Разбира се не мога да твърдя 100% че е истина, но и тази версия не е за подценяване!

9

преди 15 години

Така и трябва, какъв е тоя да се развява като ловец с някакви кънки... това не е лов за трофеи властта му е дадена да спазва закона не да преследва хората *** некви забавни белези.... например : осъдих 2 кънкьора, 3 агронома и 4 инжинера... трябва ми барман за да направа сериика... това е ПРАВОсъдие не някакво лично занимание за избиване ан комплекси

8

преди 15 години

нищо чудно да получи и по-голямо наказание от Максим

7

SD

преди 15 години

Всеобща простащина: Единият тръгнал да кара пил с джипа. Другият проиграва на ротативки парите за здравето на дъщеря си. Третият "връзва" кънки.

6

..........

преди 15 години

горкия прокурор - позволил си да се изкаже емоционално за любимеца на Гоце Трипера ................Има ли нормален човек на който да не му е ясно откъде и от кого идват протекциите на убиеца Ставийски ?? От целуващия г..а на Путин национален предател който ни върна назад с 20-30 години ..........

5

шипче

преди 15 години

законът трябва да бъде един за ВСИЧКИ!!! Докато има ваши и наши, ще има корупция, подкупи и ненаказани виновни!

4

в.б

преди 15 години

Ще му пръдне на пищова на Стависки .....

3

Свободен чавек

преди 15 години

Номер 1 и Номер 2..... вие прочетохте ли статията??? Защо се коментари Стависки, като се говори за прокурора? Българската държава за пореден път показа, че за едни има, а за други няма наказание. Усъдиха Стависки въпреки, че практиката показва много подобни дела, завършили ако не с управдателна присъда, то поне с пробация, просто за да покажат активност и поради огромния натиск от страна на обществото. Ако подобно нещо бе направено от прокурор в държава от европа той нямаше да бъде "мъмрен" или да му се наложи наказание "забележка". Просто нямаше да полчу повече дело от този мащаб - с огромно социално и дори политическо значение. Щеше да бъде уволнен. Дори не и уволнен - сам щеше да подаде оставка и да се извини публично за направеното. Хората от съдебната съсистема трябва да са безпристрастни и да не се потдават на моментни влечения за слава и изява. Но пък в България сме малко село и човека е искал да се види по сайтове, ТВ канали и вестници. Ами айде да му треснат една присъда и на него и да се приключва. Такива показни наказания не ни трябват.

2

преди 15 години

a koga 6te vlezne prisudata v sila??!!

1

Stormhead

преди 15 години

След като е ефективна присъдата, Стависки защо още има паспорт и напуска страната когато си иска и както си иска?