13

преди 15 години

Не е виновна зелената енергия. Червената енергия е виновна. - на ***-ите *** дето ни управляват.

12

kulyo

преди 15 години

Oturvete ni ot tezi prestupnici.Durjavata koqto ni vuvle4e v tozi film da ni izvadi.Kak moje takova ne6to.Da razvalqt vednaga koncesiqta,kakto s volf.Da izgonqt i sofyiska voda.Kak sklyu4ihme dogovori samo s prestupnici.Kakva durjava sme bojeeee.

11

Шушумига

преди 15 години

Ами така ще е !?! Докато тоя *** народ си седи по домовете и се възмущава пред монитора/телевизора/радиото - така ще !

10

Kill 'm All

преди 15 години

Абе на тези дето отвличат по-заможните хора да вземе да им дойде акъла и на тях вече,защо отвличат хора,които дават хляб на други и правят истинската икономика,ами не вземат да отвличат тези ,които управляват ЧЕЗ,ЕВН и ЕоН -там са големите КРАДЕНИ пари-откраднати от нас-обикновените хора.Ако ще се правят на РобинХудовци да е както трябва-да вземат от тези дето наистина крадат.

9

преди 15 години

" Според ЧЕЗ не комисията, а ръководството на дружеството следва да определя периода на отчитане, тъй като изискванията на Закона за енергетиката са дружествата да осъществяват дейността си по най-ефективен начин, уточни Шушулов." Наи ефективния начин за фирмата а не за КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ."От чешкото дружество считат, че по-ефективен е начинът с тримесечно отчитане, защото се извършва с по-малко разходи, добави той." И тука пак до парите на фирмата опират немислят за гражданина дали ще има пари да плати за 3 месеца .По този начин като няма пари да плати му спират тока и след това като иска да се вкл ще трябва да плати такса и дължимото и пак те са на печалба.Тия Чехи ли са кви са що невземат да се махнат апък държата пак да поеме токоразпределението.Пълни измамници са тия ЧЕЗ ще кажеш наемат хора които да зсичат тока само когато им трябват смисал на 3 месеца .Хората няма ко да ядът те само мислят как да им вземат повече пари за некачествен продукт .В положение на криза вместо да измислят начин да улеснят потребителя с плащанията и да е по спокоен , те гледат да оправят себеси .

8

преди 15 години

Господи, помогни на обикновените българи. Раздай справедливост

7

преди 15 години

Шушулов знае как се играе тази игра! Електроснабдителите искат увеличение 10%, обаче казват 20%. Шушулов и дружина започват "люта" битка и след много пазарлъци (подплатени) - побеждават и увеличението става САМО 10%. Да го разкрият? Ние не пасем трева!

6

анонимен

преди 15 години

В коя държава живете?

5

преди 15 години

Пенсионери- продължавайте да гласувате за БСП

4

читателче

преди 15 години

Процентът на производство от възобновяеми източници в България е толкова нисък, че поскъпване изобщо не трябва да има!!! За пореден път безнаказано група частично мутирали маймуни иска да излъже останалите!Крайно време е в тази държава да се стреля. Това е единствения начин да се оправят нещата!!! В Америка доста народ беше заровен, преди да се превърнат в най- развитата демокрация в света!

3

dani

преди 15 години

Живеем в чужбина и такова нещо като в Бг няма, тока е около 7-8 евроцента за киловат, с добавения данък да е 10 евроцента, даже миналия месец го намалиха и сега очакваме по малки сметки за април, а в Бг системно си го увеличават всяка година-колкото си искат! За сравнение тук минималната заплата е 750 евро, а в България колко е стотинки е киловата на колко минимална заплата, като база за сравнение?!

2

преди 15 години

Заместник на Шушулов сега е доц.В.Кирчев, отговарящ за електро въпросите. За същия се говори, че е бил шеф на борда на EVN и от там са го издигнали за заместник на големия ментараджия. Някой да си прави илюзия, че интересите на монополистите могат да бъдат застрашени по някакъв начин? Някой да си въобразява, че интересите на обикновения простосмъртен българин ще бъдат защитени от тази УСЛУЖЛИВА за монополистите комисия?

1

преди 15 години

koia e 6u6ulov i koi e 6y6ylova