67

Тединка

преди 15 години

Как може да си толкова злобна??? Какъв човек си? И каква българка си да обиждаш така България? Гади ми се от теб наистина!! Избягала от България и после плюе против родината си. Че и ни поучава. Толкова бездушно същество си!

66

преди 15 години

исках да кажа торента

65

Мария

преди 15 години

Гасят се само лампите и без друго как мислиш, че ще готвят по ресторантите

64

преди 15 години

аз спрях торетента,ама другото няма

63

преди 15 години

хахахах ами квартала си свети като гледам повече дори от обикновенно...Да ни бяха спряли тока за час направо най - добре :P:P:P аз уж изгасих ама ПС не съм :P:P

62

sd

преди 15 години

gasete e gadove

61

Babait

преди 15 години

Гаси тока, че си лягам!

60

Жоро

преди 15 години

Не само лампите а всичко ми изгасна и то не за час а за повече. Добре поне, че беше по светло :D

59

Мария

преди 15 години

Аз от другата страна на оградата няма как да ида. Ти си гнии в мръсната България, там всяка к*рва прокопсва. Лукойл и т.н. не ги мислете, там нито аз нито вие можем да се бъркаме колко замърсяват. Можем да се постараем да направим това, което зависи от нас. Никой неможе да ви научи на съчувствие и съпричастност. Това , което аз ви казвам е, че това което направите днес, ще ви донесе по-добър свят утре. А дай Боже и да не с правят такива инициативи само днес. Не съм аз човекът на който трябва да се ядосвате. Вярно е и, че вече много неща са свършени, които никой неможе да върне назад. Едно нещо можете да направите за планетата си и вие не го правите. Ето затова ми се гади от целия ни български манталитет. 1 час без осветление няма да ви направи по-добри, но поне ще знаете , че сте станали част от нещо добро.

58

преди 15 години

какво ще му спестявам,ще му ебa майкатаединия с 5 джипа,15 хотела,укрива данъци,пере ДДС.......а аз тука ще му спестявам............айде сектир,да бегат от туканамерили от кого да спестяват.

57

преди 15 години

КОСТОВ Е ВИНОВЕН ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ.КОСТОВ Е ВИНОВЕН ЗА ТОПЕНЕТО НА ЛЕДОВЕТЕ.КОСТОВ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО!

56

преди 15 години

ние българите вече си спряхме два блока от АЕЦ за няма нищо,няма какво повече да се напъваме.на ред са другите!КОСТОВ Е ВИНОВЕН!

55

Владо

преди 15 години

Американците са 5% от населението,а харчат 25% от енергията!Да си гасят те осветлението!!!

54

преди 15 години

Царя изсече хиляди тонове дървесина,а аз тука ще му спестявам 40 вата.Еб***л съм му майката ве ей!Като искате спестяване,отидете при ГОЛЕМИТЕ консуматори - Лукойл,Кремиковци....

53

gosho

преди 15 години

tedinka, kaji adresa, idvam na kuponcheto s torba qdreni otpadaci.she me poznaesh po projektorite

52

aZiRaFeL

преди 15 години

Ivo-DE - много ясно. А да не забравяме че покрай тая врява UN и тн. глобалистки организации ще прокарат безумни "карбонови" такси/глоби върху цели нации (предимно от третия свят и развиващите се страни), връщайки ги в средновековието, докато западняците им продават нови 'природосъобразни' технологии за милиарди евро. Справка - http:// .foxnews.com/story/0,2933,510937,00.html

51

преди 15 години

За какво тогава карахме 4 месеца колите със запалени фарове посред бял ден? По-малко катастрофи ли станаха? А сега да стоим на тъмно един час .... май някой забравя че Човека е подчинен на логиката а не на налудничави и безполезни идеи -разбира се говоря за разумната и интелигентна част от хората.

50

преди 15 години

айде двете к*рви се скараха тука

49

Тединка

преди 15 години

Мими , миличка ти и да искаш да ми наливаш акъл няма как да стане. Мисля че съм доста по умничка от теб. Разбирам че понеже си леко тъпичка и те е страх да не бъдеш от другата страна на оградата , както казваш. А при мен няма такава опасност.

48

преди 15 години

az she buda navun s kolata po tova vreme no she se postaraq da karam na dulgi farove i da forsiram kolata,pikaq vi na partiqta i iniciativata