47

dip 4e

преди 15 години

bukake

46

geri

преди 15 години

Виждам ,че редовно си губиш времето и пишеш коментари под всяка новина. Не разбирам само защо хората още ти се впрягат и не усещат,че ти всъщност не изказваш собственото си мнение,а мнение,което ще ги възмути , очуди или обиди по някакъв начин. Дразнител общо взето. Иначе наистина е недопустимо,да затвориш дъщеря си в мазе и да блудстваш с нея. Ти я лишаваш от нормален живот...просто ужас...на всичкото отгоре както казаха това е детенцето на този човек,не разбирам как някой е способен да посегне на рожбата си и да я нарани независимо на колко години е и т.н.

45

Foey

преди 15 години

VREME E DA PROVERAT I V BG NEMOZE NEKOI DA NE E KUPIRAL CHELNIJA OPIT!!

44

ХОХ

преди 15 години

ТАКА, ТАКА, ТЕПЪРВА ЩЕ ИМА ДА ИЗЛИЗАТ МНОГО ТАКИВА СЛУЧАИ В РАЗЛИЧНИ ЧАСТИ НА СТАРАТА ЕВРОПА. ПРЕДРИЧАМ СЛЕДВАЩОТО ПОДОБНО "РАЗКРИТИЕ" ДА СЕ СЛУЧИ В ГЕРМАНИЯ, ШВЕЦИЯ ИЛИ ДАНИЯ.

43

mrun

преди 15 години

Потресена съм от неназоваемата диващина и простотия в изказването ти. Заслужваш да ти се случи нещо особено жестоко и унизително. Например - баща ти да те затвори в мазе, всеки ден да те употребява по всеки начин, по който се сети и да те бие с камшик.

42

преди 15 години

toq ne e privurvenik a nevmenqem i to sigyrno kaTO TEB

41

Германец

преди 15 години

"абе в западна европа живеят егати диваците нецивилизовани"Ах, много знаеш ти какво става по селата в БГ (където за жалост няма австрийски или италиански власти).Напомняш ми за един БГ глуппак, който в Германия като видя рампите и асансьорите за инвалиди и свободно разхождащите се слепи, възкликна: "бе много болнава нация тез германци брей". Не, че не е прав, че в БГ няма инвалиди по улиците, де...

40

преди 15 години

И аз като 5 се питам къде е била майката? ***!Аз ако съм ще сигнализирам веднага полицията и ще защитя дъщеря си.*** такива.

39

преди 15 години

a ti chovek li si? Edva li.

38

О'борко

преди 15 години

Разбира се че традициите са нещо важно. Никой няма право да те кара да забравяш, нарушваш или неспазваш традициите на семейството си. Това значи да не уважаваш дедите си. Не на ЕС свобода искаме, стига норми и забрани прикрити зад милосърдие и загриженост.

37

преди 15 години

и все пак...жените хора ли са? не мисля

36

Ивелин Нейков

преди 15 години

опс объркал съм не се отнася до 26 а до 24 коментара ми

35

преди 15 години

*** защо ми триете постовете а оставяте тези на Гея Костолюбец да пише неговата пропаганда !!!!!!!

34

Ивелин Нейков

преди 15 години

имам предвид като цяло човечеството в какво се превръщаметука не става въпрос за нас българите ,италианците или некви си други там

33

преди 15 години

Костов! Командире! Защо допусна това да се случи?! :))))

32

Костов

преди 15 години

Ми че к? Аз съм виновен разбира са.

31

Голям прас

преди 15 години

Мен пък изказванията за Костов много ме развеселяват и бих помолил администраторите да не предприемат нищо за ограничаване свободата на изказване на привърженика на И.Костов.

30

преди 15 години

Моля за пореден път Ви молим вземете мерки относно ненормалника-в момента номер:18и19,който тормози целия форум с тези изявления.Проследете темите,във вяка тема пише едно и също и досажда на всички които коментираме.

29

преди 15 години

..един вирус да унищожи всички откачалки и зли хора. Сигурно има нещо което е характерно в организма или в гените им. Някога са смятали че демони се вселяват в лошите и зли хора. Естествено психолозите ще кажат, че няма лоши хора по рождение, че те се създават в семейната среда.

28

преди 15 години

Сега като ги вкарат в панделата, ще се превърнат в собственост на който ги хване!