29

преди 15 години

На тия *** само лобут!!!

28

преди 15 години

Живея близо до интернат и повярвайте ми- това е място за ,крадци и зверове. Не ги гледайте,когато има филм за тях колко кроки се опитват да изглеждат. Не знам как и кой ги възпитава там,но е нещо страшно .

27

kalin

преди 15 години

Напиши да живей БКП и да твори *** райх на земята!Maaти и ***!

26

преди 15 години

Само защото ги галиме тия деца сме на това диридже! Качиха ни се на главата вече...

25

преди 15 години

Онова ще те псува и ще ти вади окото, а ти няма да можеш да го биеш? БОЙ!

24

NSDAP

преди 15 години

Партайгеносен! Българи! Пътят към разрешаването на *** проблем в нашата родина само един, друг няма! Това е тоталното им физическо изтребление, ИЗТРЕБЛЕНИЕ ДО КРАК, ДО ПОСЛЕДНИЯ ИМ "ГЕНОМ"! ***- тор на арийската раса! Победа или смърт! Да живее безсмъртното дело на национал-социализма!

23

kalin

преди 15 години

Случващо то се е масова практика.Децата са малтретирани по жесток и садистичен начин.Възпитател е дума,която трябва да изчезне от тези места! Tова са Социопати с мераци да възпитават и преподават в училища и интернати!Когато се отнасяш с човек,като към животно той се превръща в такова!Децата могът и знаят особенно тези в интернатите просто не им се предоставя шанса за изява,те са мачкат и интелектуално!В редовните училища се прилагат същите практики.В училища в по малките населени места учениците също биват "възпитавани" с заплахи и шамари!В масовите училища децата биват третирани,но рефинирано ,като престъпници.Интелектуалното насилие е повсеместно и го има.Образователната система в тази страна е *** тя не е за умност и адеквактност,човеците работещи в нея са социопати!

22

AZ!

преди 15 години

аве 14 хахаха ща трепам бе малоумникоо...аре кат не ти утърва тука ходи си чупи врата ве мой аай да те и*а вв ромския ***! и тъпите резацииии сапуууун бате ***

21

преди 15 години

14,пожелавам ти тези същите "дечица" да хванат приятелката ти в центъра на Бургас,да започнат да я удрят,дърпат и опипват и тогава говори за хуманизъм и разбиране.Убеден съм,че тогава друга песен ще пееш.Който и бургазлия да попитате,всеки ще ви отговори,че това са кретеноидчета,които освен насилие друг начин на взаимоотношение не познават.Бях свидетел как същите тези кретенчета пребиха старица с патерица близо до интерната абсолютно безпричинно,добре че имаше няколко мъже да спасят бедната баба.А за пребитите и травмирани деца,живеещи в района на "Коджакафалията" не бих желал дори да говоря...Преди да съчувствате на тези "бедни дечица",помислете какво правят тези *** с невинни хора!

20

Александър Благоев

преди 15 години

14! Искам да видя ако те подберат теб няколко пъти да те бият или оберат как ще говориш за тях. Хубаво е да се каже "и те са хора", но те сами не искат да се интегрират. Ще имаш време да избираш между теб и твоето семейство или тях и техните. Още малко остава да се размножат и *** и баща ти да не могат да им плащат тока и подаянията от държавата.. И хоп, като скочат да те видя...

19

AaAAa

преди 15 години

***, вееее !*** *** ! М**** им стара, тяхната кожа ***. Това заслужават ! Как тея са единствените в България, които ката крадат само на тях им се разминава? Как само тях могат да ги прескочат законите. Пффф.... *** в ла*на!

18

AZ!

преди 15 години

boi beee ne stiga 4e se ligavqt boi predi sa gi bieli do sinio sqq maminite sin4eta i glezli4ki vednaga a ina4e mn znaqt v 4as nali....... i az sym 11 klas i ako si zasluja i gyza 6te si dam da mi naritata kvo e tvaa bee posle 6to ima bezredici kato sme sviknali da si tyrsim pravata bez da gledame i kvi sa ni zadyljeniqta ... qqqqq boooi moie da ni doide akyla u glavata nali taka ma ai6eto?

17

преди 15 години

ATAKA

16

преди 15 години

да сменят табелата на тази институция със "Затвор за малолетни" и е решен проблема

15

Nice

преди 15 години

Abe tam sa samo gnusni *** i te bqgat sami ve4er i prosqt i kradat,kak nqma da q prebie taq sprqla ciganka maloumna,boi po mangaliteee

14

darkanion.blog.bg

преди 15 години

Ти ненормален ли си?! И аз бих се държал нагло, ако някой се отнася с мен по тоз начин! Ако за мен се знае единствено, че съм "***" и без да ме опознае човек, той ще има лошо мнениое за мен. Именно заради такива като тебе има проблеми с "малцинствата". Щото се възприемат като такива! Щото, имайки предвид че са малцинства, им се дават "привилегии" и те естествено ще си ги използват. И аз да бях, и аз щях да ги използвам!

13

Хасан ІІ

преди 15 години

Сега ще му съкратят живота,заради тази ку..рва.Толкова са нагли ***,че повече не може.Геноцидът е по отношение на българите в тази държава.Само АТАКА.

12

преди 15 години

Интересно защо когато възпитаниците на едно такова "училище" счупиха ръката на свекърва ми - учителка там, никой не гъкна. Но горките деца са малтретирани. Знаете много добре какъв контингент са и че са неуправляеми и неопавяеми

11

преди 15 години

Какви деца са тия бе - само крадат и проституират ! Преди 2-3 години тия откраднаха в градинката пред ж.п. гара от мой познат 300 лева !... Деца ...

10

NSDAP

преди 15 години

Една малка човекоподобна *** псува българин-възпитател в допотопна хуманоидно-либерална институция. Понася твърде меко наказание- не екзекуция, както се полага по принцип съобразно законите на расовата борба, а лека физическа разправа. Сега една еврейска телевизия превръща случая в сензация.Господа, сензация е самото обстоятелство, че в България живеят расово, физически, умствено и генетично непълноценни под-човешки сурогати като *** и евреи, а не това, че един екземпляр измежду тях е бил леко бит.В нормалната държава няма място за "живот", който не заслужава да се живее. Непълноценните ***- циганоиди и юдеи, изобщо нямат право на живот, тях просто не трябва да ги има.