263

вла

преди 15 години

И аз така като гледам - имат си ток! Иначе защо бедните *** биха си сложили сателитни антени(съответно сателитни приемници, както и телевизори).Естествено, тока е нелегален. Плаща се от хората, които работят в тази държава.

262

assssss.blog.bg

преди 15 години

знам го много добре,защото съм роден в Ямбол.Този блок е в *** квартал ''Дечка Сюлемезова'',понастоящем кв.''Райна Княгиня''.Е няма що,прочухме се навсякъде..с *** си:((

261

teko

преди 15 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ВКАРАТ ВСИЧКИ *** ВЪТРЕ ДА СЕ ИЗКАРАТ НЕВИННИТЕ ЖИВОТНИ И ДА СЕ ВЗРИВИ БЛОКА С 1 ТОН ТРОТИЛ.ТОВА Е НАПРАВО ИЗРОЩИНА В ПЛЕВЕН СЪЩО ИМА ТАКЪВ БЛОК КОЙТО Е НА ПЪТ ДА СТАНЕ СЪЩИЯ

260

n.

преди 15 години

Страшен националист си ти и още по страшен скин хаха поне правилно да се беше научил да пишеш!Това е България и този проблем едва ли ще бъде решен!Каква ви Атака бе ***?Какво ще направят Атака?НИЩО!Аз ще отида да гласувам,но ще пусна празна бюлетина!

259

преди 15 години

Добре е и ти да понаучиш българския и когато правиш забележки на другите да не "изяждаш" буквички !...

258

преди 15 години

Предлагам ад се направи едно ново реалити шоу в тзои блок: "СТРАХ, МРАК И УЖАС!" Уверявам ви, че ще има огромна аудитория, а средтсвата събрани от гласуване и реклами да се използват по предназначение: да се направи нов блок за тези циганя, но извън България! Освен това да се впрегнат всички сега обитаващи блока за събаряне на тази ***! така ще свършат нещо полезно! А между другото, на централния път Сливен Казанлък, след Мъглиж има *** махала, но това тук хвърля мъгла....!!!! Тези в Мъглиж живеят направо в 5 звезден хотел.....!!!!!!!!!! Вервайте ми............!!!!!!!!!!!!!!!!

257

Иван

преди 15 години

Това е Ямбол се прочухме с тея глупости ! това е Моя град . Да ви кажа история с чичо Отива на Повикване (той е от бърза помощ) чака ги *** отпред и вика елате с мен и стойте само зад мен влизат в блока и се запутват за асансьора такъв няма и *** вика ходете платно до стената те го питат защо и Мангото отговаря изкъртени са стублтие за арматура.Друго за този прослувув наш 20 блок или хотел 'Рай' Мазето е пулно с изпражнение и стодиупори на който деца им си играят нямат канализация има дупка клечиш сереш пикаеш и дум в мазата Децата им там Неси играя с топки а с надути плахове .Аз съм Националист и Скин смятам ,че това е нетарпимо защото на тези "хора" им е дадено Общинска собственост и не е вярно има ТОК като минеш покрай него (има околоврасно шосе до него блок и ел централа) свети ,че не е работа просто . ! До скоро имаше толкова *** ,че когато станало бой на 5-6 етаж единия *** го бутанли тогоре паднал нйа *** и само си счупил таза ! но Ги изчистиха *** ринаха ги с болдозери !

256

вла

преди 15 години

Састипе!Аз съм горд ром и имам следните искания:- безплатни нови жилища за всички роми. Препоръчително къщи на по няколко етажа, за да може отделните родове да се настаняват заедно.- работещите в държавата да плащат тока и водата на по-бедните роми! Много от ромите са бедни и не могат да се издържат. Това е, защото в мнозинство сме необразовани и некултурни(според вашите стандарти), но ние сме си такива и не можем да се променим. Затова искаме работещите в държавата да плащат непряко за нашия ток и вода. Всъщност, това вече става, но искаме да се легализира. Препоръчвам да се измисли данък "РОМ", който ще се явява едва 8% от месечната заплата на всеки работещ и сумите събрани от него ще отиват за покриване на тока и водата на цели ромски квартали.- безплатни медицински услуги и консумативи. Откъде-накъде трябва младите ромски майки на по 13 години да плащат за консумативите си, че са ДОПРИНЕСЛИ ЗА РЪСТА НА НАСЕЛЕНИЕТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА? Ако нямаше млади ромни като тях населението на България отдавна щеше да е под 6 милиона!Затова нека подкрепим младите ромски майки!Поздравявам всички българи и моля ви не се сърдете на исканията ми. Нямам намерението да навлизам в полемики.

255

raylight.blog.bg

преди 15 години

на една псевдо-цивилизация на соц.реализма, оказала се най - нереалистична от всички

254

Astarot

преди 15 години

Ами как да изглежда общински блок, обитаван от ***?!? Настаняват ги в общински жилища (безплатно), а те за благодарност изкъртват подовете и дограмите, за да ги изгорят. Изкъртват парапетите и асансьорните врати, за да ги продадат за желязо. Панелите на първите етажи сигурно са изкъртени, за да има повече място за добитъка...Най-добрата инвестиция в тоя блок са 100 кила тротил.Да хване някой *** под строй и да ги изведе на минимум 20 километра от което и да е населено място. Нека там си направят къщи от слама и кирпич, както навремето нашите баби и дядовци са си правили. Тая *** екстри като ток и вода не заслужава. Като искат вода, да си копаят кладенци. Като си построят сами селата от нищото, ще видим дали няма да им дойде акъла в главата малко от малко...

253

ala turka

преди 15 години

а граматиката ако си оравиш....или расовите сте неграмотни ?

252

HAHAHA

преди 15 години

NO NE S NA6ITE PARI,DOKOGA 6TE PLA6TAME A EFEKT NIKAKAV

251

преди 15 години

ИМАМА СЪВСЕМ СЕРИОЗНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ХЕЛЗИНКСКИЯТ КОМИТЕТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА ПРЕКАРА НЯКОЛКО НОЩИВ ТОЗИ ДАНТЕВ АД!!!!!!! ПОСЛЕ МОЖЕ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ДИСКУСИЯ НА ТЕМА НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА И РАСОВА И ЕНИЧЕСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ!!! НАДЯВАМС Е СЛЕД ТОВА ПРЕЖИВЯВАВАНЕ ТЕЗИ БИВШИ ЧЕНГЕТА ОТ Т.НАР ХЕЛЗИНКСИ КОМИТЕТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА СПРАТ ДА СЕ ОБАЖДАТ КАТО ЧЕРНИ СТАНЦИИ!!! СЪЩО ТАКА ПРЕДЛАГАМ ЕС, КОЙТО ТАКА НИ КРИТИКУВА ЗА ЕТНИЧЕСКАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ СПЕЦИАЛНО СПРЯМО РОМИТЕ, *** И ВСКЯКАКВА *** ДА ИЗПРАТИ НА МЯСТО ЕМИСАРИ И ТЕ СЪЩО ДА ПРЕКАРАТ НЯКОЛКО НОЩИ ТАМ!!!!!!!!!!! ПРЕДЛАГАМ СЪЩО ТАКА ТЕЗИ 360 МЛН. ЕВРО КОИТО МАСЛОВКАТА Е ПРИГОТВИЛА ЗА РАЗНИ ОБУЧЕНИЯ НА НИСКОКВАЛИФИЦИРАНИ КАДРИ ДА ОТИДАТ ЗА САМОЕЛТНИ БИЛЕТИ НА ВСИЧКОТО *** КЪМ НЯКОЯ ДЕСТИНАЦИЯ, ОТ КОЯТО НЯМА ВРЪЩАНЕ! ДА ИМ КУПЯТ КАРИБСКИ ОСТРОВ И ДА ГИ ОСТАВЯТ ТАМ! ПАРИТЕ ЩЕ СТИГНАТ! ВРЕМЕ Е СЪЩО ТАКА ДПС ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ПОДОПЧЕНИТЕ СИ, КАКТО И БСП КОИТО ГОДИНИ НАРЕД ПЕЧЕЛЯТ МАНДАТИ С *** ГЛАСОВЕ!!!!!!!!!!

250

ili

преди 15 години

*** работа, до каквото се докосната всичко унищожават ....

249

Troubleshooter

преди 15 години

Sergey da otdeli malko ot otkradnatite paritsi i da kupi na horata ot JamBull samoletni bileti za shtatite dokato sa eftini. Ednoposochni. Obama shte gi chaka na letihteto. Nali sa ot rodata-:)

248

none

преди 15 години

saglasna s 214!! ha ha

247

преди 15 години

Този блок да не би случайно да е до главен път или наблизо да минава влака Бургас- София. Защото си мисля, че съм го виждала от влака ли от колата ли.... Или беше блок в Сливен...???

246

преди 15 години

Малеееееее, вижте снимките, които е предоставил номер 211!Уникало нещо (в лошия смисъл)! Незнам дори как да коментирам!

245

ninruse

преди 15 години

взривявайте блока, но без предупреждение..с всички *** заедно !

244

lili

преди 15 години

Всички депутати,които влизат с гласовете на ето тези най- български граждани да си социализират една,само една ромска фамилия в двора на своите домове,а не да демонстрират загриженост на гърба на обикновенния данъкоплатец.