75

Илия

преди 15 години

А иначе миролюбивата Религия Ислям събори двета кули В Америка , събори Гарата в Испания , в Лондон автобуса , досега са изтрепали над 1милион в Ирак със взривове , съблякоха голи 1500 деца в Беслан и половиината ги избиха като кучета , Московския Театър най добре се представиха Кадъните със взривовете на поясите , Дискотеката на остров Бали , да не забравим 1, 5 милиона избити като кучета Арменци , Априлското въстание 50 000 изклани жени деца и старци , 500 години мюсулманско робство в България , Дискотеката в Германия , пресен пример за хуманната Религия Ислям се казва Ивайло Кепов чиято глава беше отрязана в Ирак , Хашим Тачи който продаде органите на 5000 сърби и каквото останало -го изгорил , 17 000 тона наркотици произведени в Авганистан и заливащи целия свят и които бавно убиват нашите деца ! Всичко това е дело на хуманната и балагородна Религия Ислям , нейно олицитворение е Бен Ладен който иска да избие всички Християни ! Правилно ви го каза Йозеф Рацингер преди да стане папа --Исляма е само кръв и насилие от 1000 години насам и нищо добро , мръсни Убийци ! Шейх Насрала го каза правилно че мир за Християни и Юдеи няма да има и след 1000 години !

74

преди 15 години

dps ve4e ima nov 4len v redicite si i toi se kazva PODLEZURKO SLAVI AGA TRIFONOV, SLAGA4A PRODAJEN

73

преди 15 години

Mai i na Slavi Trifonov mu e plateno za da za6titava tozi *** Ba6ev

72

преди 15 години

Достойните хора са от АТАКА.Те да влязат,нека тях да ги видим.Всички други ги знаем и сме ги виждали - те не стават.

71

преди 15 години

На Станишев не му пука за България-то е ясно. Как да направим така, че да влязат достойни хора в парламента? Не вярвам на ГЕРБ, на СДС, на никой! Членовете на тези партии използват политиката само за лично облагодетелстване. Дано само ДПС не попадне в новия парламент! Всички мусюлмани и турци могат да си намерят място в която и да е политическа организация, от вече съществуващите.

70

преди 15 години

Така......Ситуацията е следната : Арабите се опитват да прокарат свои интереси в България от десетилетия........И забележете - това няма НИЩО общо с исляма ........Няма монотеистична религия , която да прокарва негативизъм или пък терор!!!!! Няма такова нещо!!!!!Какво направиха арабите? Не можаха да се внедрят сред турското населени , най-вече заради изконната им нетърпимост - има много случаи на пребити и линчувани араби от родопските села с турскоговорящи български граждани.....След това -араби се сетиха за още по-лумпенизираните помаци - навлязоха много мощно сред тях, почнаха да се женят с помашки моми, народиха се много хибридчета - по няколко парчета в семейство......Сега тези хибриди вече са пораснали....И лошото е, че успяха по необясним поне за мен начин да променят коренно помашкото население, най-вече по отношение на техния мироглед, което всъщност е най-важното...И този процес е само при т.нар. ЗАПАДНИ ПОМАЦИ!!!!!!!! Държавата като такава трябваше да се намеси драстично и решително преди 15г, за да се спре този процес.....Сега единственият възможен изход е ЕКСТРАДИРАНЕ на арабите и пълна забрана за влизане в пределите на Република България, иначе ще стане лошо.....Лумпенизирането обаче продължава със страшна сила - в обществено-политическото пространство се говори за ТУРЦИЗИРАНЕ - като че ли на Турция й пука за България, хич и не се занимават с нас в Турция, само няколко родни олигофренчета поддържат тази теза...И в тази вакханалия не се взема предвид най-опасното нещо - АРАБИЗИРАНЕТО на западните помаци, промиването на техните кратуни и прокарване на идеологии, нямащи НИЩО общо с исляма.......Лошото е че Ориентът с опасните си екземпляри вече е пуснал корени в България.....Пък ходете и се настройвате срещу турците:))))))Я помислете - на кого и по какъв начин бай Хасан от Кърджали е навредил да речем на бай Иван от София, а?Но екшъна тепърва предстои - след няколко години ще стане доста интересно и белята ще дойде оттам, откъдето никой не я очаква - не от Турция ( чунким сме й притрябвали:))), а точно от тези хибриди - полупомаци-полуараби терористи.....И лошото е , че тогава наистина ще има реален тероризъм.....А вие сте се захванали с бай Хасан от Кърджали, който си копае нивицата..........Много сбъркано хора.............

69

ПЛАМЕН

преди 15 години

Смях...........това е начина

68

bau

преди 15 години

На 29 март 1964 година, по време на Възродителния процес село Рибново се вдига на бунт. Възродителите са посрещнати с камъни, дървета и брадви от жителите на селото. Един полицай е ударен с камък в главата, поради което изпада в безсъзнание и е пленен. Пристигналият военен отряд стреля във въздуха, но жителите на селото се нахвърлят и върху него, пленявайки един войник. Двамата пленници са освободени след известно време, хирстияните-учители са изгонени от селото заедно със семействата им, а на минарето на джамията е окачено турското знаме

67

преди 15 години

DAVAI QNI MA4KAI GI

66

преди 15 години

Прав е Яни Янев! Този Башев е проводник на радикалния ислям. Село Рибново се финансира отвън. Понеже държавата е изоставила помаците, много е лесно да бъдат купени. Те не са вярващи и все им е едно кого предават. Затова начело с кмета си играят циркове. Всичко, което казват и показват е режисирано. След ареста Башев бе посрещнат от родата си, което е половината село, а другата половина - необлагодетелстваните, са срещу него. Хората от общината искат телевизия на място, за да кажат истината за този местен феодал. Той дори не може да прецени, колко е смешен с тоталитарния си маниер. В общината се води истинска война между привърженици и противници на Башев. Журналистите не отразяват правилно ситуацията. Помаците са добри хора и хабер си нямат от радикален ислям, но са използвани за тази цел. Макар че община Гърмен да демонстрира прекъснати връзки с доган, все едно - дпс тук си е свършило работата.Президенте, къде е държавата?

65

леля Ема

преди 15 години

Българските политици-*** си остават верни на традицията (и на оценката на великия Алеко). Отново започнаха да се леят тонове предизборна помия.

64

анонимен

преди 15 години

Не може в цял свят да има проблеми с радикален ислям, а ние тука да сме наред. Нещо не ми се връзва. Какво ние се изкарахме най-толерантни ли? Нищо подобно-нас ни лъжат най-много. Може да сме далече от камикадзета и т.н., но не е нормално да има толкова джамии. Не е нормално. Замислете се малко.

63

преди 15 години

БАБА СИ И ДЯДО СИ В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ!

62

преди 15 години

A na 60 ne mu li minava prez akula 4e prosto 58 misli trezvo

61

преди 15 години

Когато изкарваше кирливите ризи на Мургина беше много честен, а сега станахме много критични към него, а ние станахме много толерантни, особено Слави, великия водещ и шоу мен !?!? Ами то човека се подиграва не с Доган, а с български войвода !!!

60

преди 15 години

58 е резак.

59

преди 15 години

Даваи Яне, вади им кирливите ризи на тези корумпирани ***. Ние честните българи сме зад теб.

58

vesel76

преди 15 години

По добре е човек като не разбира да не говори.Радикален ислям няма.Исляма е един и не разбирам,защо хората се страхуват и мразят мюсюлманите.Прочетете повече и ще видите,че тази религия учи на толерантност и добосъседство.Нека никой не се връзва на интригите,които някой плете в свой интерес.

57

преди 15 години

hora pratete po edi fes v 6outo na slavi aga,PRODAJNIK

56

преди 15 години

Абе ти претенции ли има6 4е си запознат с исляма?? В кой век живееш мюсюлманите не пиели- бегай бе *** :D