151

помака

преди 15 години

що е то българина като народ - крадлив, лъжлив, пиянлив и еблив народ цитат К.Иречек

150

гого

преди 15 години

Наистина ли е искал да вземе пушката пък хванал телефона. Кого стяга тоя . Нли ги показаха дъщеряму и зет му . Следобяда още ги тресеше . И тоя се еоцапал . Сега се прави на герой. Ама след три месеца като го набутат в съда ще го гледаме.

149

преди 15 години

"Безпардонна ***" е супер готино! :)))) Трябва бае Волен да си го запише в тефтера, за да почне да го ползва. Ще има голям отзвук по митингите :))))

148

зъбатия

преди 15 години

те много се плашат.

147

az

преди 15 години

vsi4ki turci trqbva da si izkolqt i zarovqt obviti v svinska koja

146

преди 15 години

Искаме Костов премиер за 3 мандата!И ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ИСТИНСКА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА !

145

tazz

преди 15 години

Оляхте се да триете безпричинно постове, не Ви е срам, само се изкарвате *** по тоя начин! Колкото до 137: Госпожа, как не те е срам, бе, затова ли се биха дедите ни бе, и ти си за дръвника барабар с ***, как не те е срам, безпардонна ***, яд я било, че имало джамии, ама иначе напрежение нямало! Пу да те ***!

144

преди 15 години

Типично робско мислене.Всичко е важно и не е за отхвърляне .

143

haha

преди 15 години

Баси тоя Персийски залив как налива пари... Интересно коя държава точно от тамошните прави такива сериозни инвестиции. Или чакай, самият залив ли имаш предвид?

142

Осман

преди 15 години

Aллаху акбар,агалар....

141

преди 15 години

Кметът Ахмед Башев е сътрудник на ДС, така че едва ли би направил някаква крачка без съгласуване със службите.

140

finbel.blog.bg

преди 15 години

този пък пушката грабнал. той не знаел......

139

преди 15 години

Госпожо 137, Посочете ми едно чисто българско село, в което има джамия. Трябва да се тревожите не за това, че мохамеданите строят свои молитвени домове, а за това, че в много села християнските храмове бяха ограбени от комунистическата власт и превърнати в складове и обори, а една част бяха напълно разрушени. Трябва да се тревожите, че мнозинството от християните нито ходят на черква, нито дават пари за възстановяване на старите и построяването на нови храмоне, където е необходимо.

138

преди 15 години

Не е всичко което казва Янев е истина става въпрос за много пари наливани от Персийския залив за насаждане на радикален ислям в Европа и това не е само в България

137

sas

преди 15 години

и аз мисля че цялата работа е една голяма лъжа на оня *** янев.чиста българка съм и християнка и ми става болно като гледам във всяко село джамия ,но тук се подклажда някакво етническо напрежение с цел изгода на определен кръг хора

136

Иван Иванов

преди 15 години

Моето мнение е,че трябва да се научим да живеем, като уважаваме себе си и себеподобните си. В противен случай никога няма да мойем да разберем себе си и другите. А за Яне Янев, лично го познавам. В началото на промените беше много свестно момче и наистина с земеделски идеи. Като докараха Мозер в България, той и още няколко други "земеделчета" се надпреварваха да и целуват *** за да имат добри места във власта. Един ден Янко реши да си смени идеите и да е независим, защото никои вече не го забелязва. Скоро беше заявил, че някой искал да го убива. пак евтини трикове за реклама и най-новата му реклама е на гърба на тези хорица от това селце, че били радикални исламисти. Ха ха ха

135

преди 15 години

Цитатирам те : misiulmamanin ili hristiqn...За мюсюлмамани още не съм чувал, но това не пречи и да ги има някъде в ...развинтената ти фантазия. Не изповядвам никаква религия, капиш!? Това не ми пречи да имам собствено мнение, базирано на наблюдения именно в тези райони в страната, капиш!? Ти пък кога стана християнин?! Дали можеш, без да питаш чичко гугъл, да ми изброиш 10-те Божи заповеди?!Не ми отговаряй като мис България 2009 на Милен Цветков. Просто си кажи, че не знаеш отговора на предишния ми въпрос. Пак ще ти го задам, понеже няма начин да си го запомнил. Кои закони са нарушили тези хора?!

134

Георги

преди 15 години

Аз съм от община Гърмен и искам да кажа, че той е невинен. Всички хора в общината се дигнахме в подкрепата му. Носехме го на ръце. Президанта не посрещнахме така както него. Никой не се е оплакал от принуждаването за ходене в джамия или темподобни, това са глупости.

133

преди 15 години

123. - 14:47 - до 115От: АнонименТова ,че имаш шестици не означава,че имаш знания.Клоунът си ти.Не те засяга на каква възраст съм .Имам образование,за което ти можеш само да мечтаеш !Не смятам повече да споря с теб,защото е под достойнството ми!-----------------Напротив, означава. А ти сигурно си завършил някое екстрасенско основно у-ще, щом знаеш точно за какво образование мога да мечтая...

132

преди 15 години

вижте го колко е мазен тоя... Ислямизиран-педофил 1:1!!!