259

преди 15 години

Бибияне, а какво ще кажеш за позитивната дискриминация.

258

Ян Бибиян

преди 15 години

Ето уважаеми, вече не съм анонимен, поне колкото и ти не си! Първо, по въпроса за официалната религия - официална религия в България просто няма, поне не и според конституцията и законите на страната. Всичко останало е бълнувния на болни мозъци!Второ - нищо не си разбрал! Аз не съм привърженик на никакъв вид сепаратизъм още по малко на фундаментализъм, нито ислямски, нито християнски! Смятам, че вярата е право на всеки един и никой по никакъв повод няма право да налага своята вяра на друг! И трето - това че именуваш себе си българин, не ти дава право да смяташ, че България е само твоя. Тя е Родина и на всички онези които се наричат турци, власи, помаци, *** или марсианци. Всички Български граждани имат равни права с теб, независимо дали това ти харесва или не, и независимо каква религия изповядват или как се самоопределят етнически. Това е смисълът на светската държава! Жалко е за теб, ако не го разбираш! На личните ти квалификации спрямо мен смятам да не обръщам внимание, те просто показват интелектуалното ти ниво... от тази гледна точка се съмнявам, че ще разбереш горенаписаното, но все пак ще опитам! Това е мисията ни на нас, по инелигентните, да ви отваряме очите! Стига вие да искате да прогледнете!

257

jipsi-bg

преди 15 години

*** e edno .tur4in drugo . parvite sa xristiqni a drugite musulmani pravete razlika

256

Stefanova - Radenez

преди 15 години

Казвам се Славка Стефанова, ромка съм и въобще няма да застана зад някаква анонимност и това, което искам да ви кажа, ще ви го заявя директно.Моля Ви, не позволявайте по никакайв начин разрушаването на етническия мир в страната !В България от столетия са живели и живеят различни етноси и никога не е имало проблеми, дори и да изповядват различна религия. ( Религията на всеки човек е нещо лично и непрекосновенно. Как ще вярва, в какво ще вярва всеки сам решава, стига да спазва гражданските си задължения към страната, в която живее. )Проблемите и етническата омраза между хората ги създават политици от различни партии, които следват ЕДИНСТВЕНО и само своите лични интереси.Обръщам се и към медиите, осъзнавате или неосъзнавате - ВИЕ също носите отговорност за това, което се слуцва в България. Моля Ви, отразявайте обективно ситуациите и не подстрекавайте етническа нетърпимост между хората.Българи, мислите не само за днес, но и за утре. Това, което "сеeм днес, утре ще жънем" !

255

преди 15 години

Няма нужда да се опитваш да отклоняваш въпроса в грешна посока и да се криеш зад други проблеми.Ти си долно коп..це от ДПС. И като видя, че има по други теми за и против Русия, искаш гадно да ги примъкнеш, за да придърпаш русофобите да работят за турската кауза в България.А за *** си прав. по простата причина, че сичкото *** се включи в ДПС. То за това и в Турция не ви искат. Те са първоизточника. На вас там ви викат *** и ***. По-точно джагали. Та не ми е ясно за какъв турчин се имаш.Така, че не дейда лъжеш.В България турския етнос го измислиха американците и се опитаха да го наложат, ама не успешно. За това се оттеглят вече от него и само пускат по някоя насърчителна приказки. Изоставят го просто, няма пари за празни каузи.А ти ако си турчин с прекрасен български и неграмотен турски, да ми отговориш от кога те натурализираха като българин.

254

преди 15 години

rqzan da ti go nafuka!!!

253

fyut

преди 15 години

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ОЛИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!! Първо не пиши анонимно, като отговаряш на дадено мнение. Анонимните драскачи останаха в историята! Коя е официалната религия в страната бе Оли! Може би светска Гърция, Русия и Сърбия, не са ПРАВОСЛАВНИ.ТИ СИ СТРАШЕН КУРИФЕЙ бе Оли!!!!!!!!! България да не е ОРТОДОКСАНА РЕЛИГОЗНА ДЪРЖАВА!!!!!!!! Много си зле. Доколкото разбирам си поддръжник на ислямския сепаратизъм. Запиши се тогава в редиците на муджехиидните и НЕ МИ КАЗВАЙ къде да ходя. АЗ не казвам, че съм турчин, помакили или влах. АЗ съм БЪЛГАРИН и затова живея и ще живея в страната си. А на тебе АНОНИМНИКООООО,много ти здраве. Анонимниците са от тези дето забиват нож в гърба на околните. Защото анонимно се чустват безнаказани!!!!!!!!!

252

преди 15 години

осведомения 251, като празуваш Коледа и Великден, като национални празници, да не са турски.Който иска да е турчин, има си държава за такива. Както там българи няма, така и тука и в Гърция, турция няма. Дори има много потурчени българи в беломорска тракия, дето им викат турци.

251

преди 15 години

Фютчо, може ли една държава да е едновременно СВЕТСКА и ПРАВОСЛАВНА?! Кои правила, имам в предвид закони забраняват хората да ходят облечени както си искат?! И в крайна сметка, щом на теб не ти харесва това, което се случва, защо ти не вървиш...където ти видят очите?!

250

tosunbey

преди 15 години

zapo4vat da me draznyat tezi 6ibanyaci.NE 4EPKAYTE,KE PUKNETE!!!

249

Хасан-ахмед-махмуд

преди 15 години

Скапана, помашка, кирлива, идиотска, олигофренска....

248

преди 15 години

АЛОООО , качулките не са били ПО прозорците, а сигурно ОТ прозорците сте ги видяли!!! НЕ НА налагането на исляма в БЪЛГАРИЯ .. ГЛАСУВАЙТЕ! НЕ си давайте гласа на тях!

247

преди 15 години

Поредната гавра на ДАНС със невинни граждани! Безчинства на маскирани наркомани!Да се закрие никому ненужния ДАНС!

246

всеки има право на м

преди 15 години

Майкави *** миризлива ! С чаршафите на главите вън от БЪЛГАРИЯ!

245

преди 15 години

... и българите в Молдова не искат там да правят България, приели са да живеят там, има и такива които искат да дойдат тук.Не знам там да имат партия и да се делят от по етнически и верски признак.Докато тук има кръгове целящи експанзия.Атака посочва нередности и проблеми и не мрази никого, за обикновените хубави хора никой лошо не казва, напротив.Работил съм с турци, те не се нуждаеха от контрол за разлика от *** който са способни но трябва да им сдърпваш юздите.

244

българин

преди 15 години

kill the turkish *** the midlle east *** ва6та мама рязана да

243

tazz

преди 15 години

Абе Вие от сайта, да сте чували за Закона за Свобода на Словото, стига сте трили постове ей, не Ви изнася нещо май, а?Специално за изтрития пост на atakis:http://vbox7.com/play:c4ef807b

242

деян

преди 15 години

приятел,нямам нищо против турците в България-напротив,вие сте честни и принципни хора,но не сраявняваи руската политика спрямо България с тази срещу полша или Украйна.За разлика от там тук руснаците не са устройвали масови разстрели и глад.И не забравяй че България съществува благодарение на руските интереси на балканите.Иначе още щяхме да ходим с фесове,защото ние един протест не можем да спретнем като хората,камо ли да се освободим сами.

241

tazz

преди 15 години

Браво 241, а да знаеш за неизлъченото от Сеизмограф, това което е заснето извън ефир, вчера показаха малко по БТВ в новините!?

240

tazz

преди 15 години

Някой знае ли, къде може да се види частта от предаването Сеизмограф, която не е излъчвана, тоест която е записана извън ефир?