39

nqq takova

преди 15 години

13 godi6na?? pxaxaxax smqhh tctc no comment...

38

Чикатильо

преди 15 години

Време и е,иначе остава стара мома.

37

Незнайко

преди 15 години

защо новия семен кодекс, който предвиждаше даване за осиновяване на дете след 6 месечен престой в дом за деца, още не е приет от НС? ми това е решението. просто и ясно. *** да отиват за износ, още докато са малки и сладки бебета. Самата идея за "ДОМОВЕ ЗА СИРАЦИ" в БГ е изродена в момента, 90% от децата в тези домове са *** с живи родители като това бебе от статията.

36

преди 15 години

Ето пак *** история....чудя се докъде ли ще я докараме??? Писна ми от тия гнусни ***, да си заминават там откъдето са дошли!!!

35

преди 15 години

Резак, виж с'а, ако нас ни претопят, то и от вас нищо няма да остане.

34

преди 15 години

ей, фурнаджийска лопато, айде внимавай за какви експерименти говориш, за да не експерементирам с твоят ***, разбра ме, нали!!!

33

Осман

преди 15 години

Скоро *** ще ви претопят и 131 годишният руски експеримент с измисленият български народ ще завърши....

32

преди 15 години

Бате, що веднага не каза, че си ***? :)) Айде много здраве на Айшето и чаветата

31

преди 15 години

То ако законите се прилагаха по отношение на мангaлите, 2/3 от тях трябваше да са по затворите - то толкова затвори няма. Нападат, крадат, убиват - безнаказано, забременяват 12-годишни чаветки - безнаказано, продават собствените си деца или ги пращат да проституират от 11-годишни - безнаказано - докога хората в тая нещастна страна ще имат само задължения, а мaнгалите - само права? Докога ще търпим да ни тъпчат в собствената си държава и ще оставим ли тия мръсни *** да ни вземат земята, за която 60 поколения наши предци са проливали кръвта си?

30

xxx

преди 15 години

г-жа Даниела, какво общо има това клипче със темата, няма значение дали извършителя на това гнусно деяние е българин, турчин, ***, евреин, и т.н. важното е че това се случва във БГ. много по тъжното е че атакаджиите го представят това на етническа основа и повдигат етническата вражда между народа ни. мисля че извършителите на това гнусно деяние ще си получат наказанието от съответните органи на реда.

29

BF

преди 15 години

Според наказателния кодекс е престъпление сношението с лице под 14 години!Обаче всички знаем за ромеите колко зачитат законите в скапаната ни държава!Дете ражда дете!!!Страната ражда ***!Изводът се налга от само себе си!

28

преди 15 години

"светлото бъдеще на аристократ" ... :))) ... Май ти се охлювчето, което още не е научило, че не е необходимо да си "аристократ" за да си достоен и щастлив човек, но повече няма да си хабя думите за теб. Продължавай да съзерцаваш аристократичния си профил в огледалото или в очите на хората, но знай че вече си излъган.

27

Бамби

преди 15 години

Владо Кузов е виновен бе,той ги подучи да посчгат на 13 годишни....

26

преди 15 години

26-абсолютно прав си

25

преди 15 години

Поредното ***, което ще трябва да хрантутим от джоба си. Не си въобразявайте че ще има възмездие - било за 13-годишното , било за шибалия я ***. И бъдете сигурни че хъхрещата малка фльорца ще изпонаснесе поне още 3-4 маймунчета докато стане на 20 - нали *** доктори не са се сетили да я кастрират след раждането...А толкова малко се иска да се справим с *** *** - само да спрем да ги хрантутим и те сами ще си измрат - защото са *** и са неспособни да си отгледат и едни картофи даже.

24

kam 22ri

преди 15 години

priqtel, idi darzawata da ti smeni pampersa! Ochakvame da polu4ish i podkrepa ot cqlata naciq.

23

sturm

преди 15 години

Не е нужно да си гений за да разбереш, че едва ли те чака светлото бъдеще на аристократ, когато и *** живее в дом за безпризорни. Ама как ли да очаквам от охлювче като теб да го разбере.

22

преди 15 години

Какво значи "родения да пълзи", бе 21-вия, ти си роден да летиш значи, а другите да пълзим ? Много си се объркал и точно егоцентричното мислене като твойто е корена на всички злини. Разберете, че дори тази 13-годишна *** има шанс да живее нормално, ако някой в обществото и помогне да си отвори очите за света извън катуна.... но за това е нужна държава и хора, а нашето нито е държава, нито хората ни са хора (пример 21-вия.)

21

sturm

преди 15 години

То едва ли ще се научи да обича и уважава себе си, камо ли България. "Роденият да пълзи, никога няма да се научи да лети"

20

Атака

преди 15 години

Незнам изобщо какво става с българският ген. Това дете ще го запишат в регистрите като българин, а не се знае дали ще обича България!