77

преди 15 години

Wsicko se prawi za pari - towa e istinata

76

преди 15 години

Ще има табела не "уицата е с дупки" или "участък с дупки". Ще има табела с надпис " РАЙОН С ДУПКИ - СОФИЯ "

75

jiko

преди 15 години

OK, samo taka se spirat niakoi. Ama za tabelite? I darom pari ni davat i pak ne mogat da gi opraviat...

74

дупетат гений

преди 15 години

Значи дупка,табела,дупка,табела...Егати гигантския слалом!?

73

ana

преди 15 години

tiq STOPANI da si opravqt patishtata be otkachalki dolni ,a ne da slagat tabeliluda rabota

72

преди 15 години

Поне табелите ще се забелязват по-добре!!!Още по-опасни са дупките в дъждовно време,защото се пълнят с вода!!!Баща ми като управлява автомобила си,майка ми го предупреждава за следващата дупка,тъй като ги е научила коя къде е!!!Тя му е навигатор!

71

Sofia

преди 15 години

Ей аман от глупости в тази държава,то бива простаци и *** в парламета и правителството,*** то е трагично бе хора

70

преди 15 години

Аз си направих пълно каско на автомобила.Дано да нямам нужда от него!!!

69

преди 15 години

Няма какво да се сърдим!!!Държим се като овце и затова ни слагат звънчета!!!!!Нашето овчедушие,до табели и високи глоби води!!!!

68

shofjor

преди 15 години

Значи, сега освен знаците, ще гледаме и за табели за дупки....тежко ни, ако не успеем да я забележим навреме и си потрошим колата.....ама вината си е наша, хората са ни предупредили,че нямат отговорност с данъка, който плащаме за колата и винетките,да ни оправят пътищата-да си отваряме очите!

67

преди 15 години

ако не носиш документи в себеси (СУМПС) в три дневен срок я представяш в КАТ и копие на АКТ-а, глобата ти е 10лв. без отнемане на контролни точки

66

rat

преди 15 години

Моля персонала от 4 км да си прибере изпуснатите от заведението лица обратно!!!Та кога ще се оправят *** ограничения, самата подредба на знаци и маркиовка?!За дупките няма да си отварям устата,че 30 мин поне ще се редят нецензурни думички...А се сетих, че и другарите с палките и жълтите жилетчици седят да мародерстват скрити по улиците,а не да регулират и оправят трафика...което обаче им е работата!Преди броени дни маршрутка засича колега и той успя да реагиа и да избегне удара,а ченгетата дори необърнаха внимание, просто си продължиха обработката на спряната жертва...мисля че коментара е излишен!

65

az

преди 15 години

Тръгнете с кола от София за Елин Пелин,през Мусачево.Миналата година през лятото след протести на ражданите "закърпиха" ужасното пътно платно.Елате и вижте 6-7 месеца по-късно какво става!!!!!!!!!!!Кой взе парите за ремонт и как го направи - като всичко в нашата Мила родна страна.................

64

преди 15 години

'...До 1000 лева пък ще е санкцията за шофьор без книжка..'Искам да разбера дали това се отнася за шофиране без правоспособност или в случай, че някой си е забравил книжката..Защото второто се случва на всеки и това не е причина за каквато и да е глоба.

63

преди 15 години

А стига бе! И как ще караме между табелите? То и между дупките не е лесно...

62

преди 15 години

Кво се чудите бе ?Всичко си е в реда на нещата . Просто табелената мафия е надцакала асфалтовата мафия . Затова дупките по пътя ще ги ремонтираме с . . ..табели.

61

war

преди 15 години

Vmesto da opravqt dupkite i putq .. tabeli she slagat tez malumni li saaa ... ebaxti bulgariqta tova nikade go nqma !!!!!!!

60

От: Анонимен

преди 15 години

E za6to s tabeli moje li takova bezobrazie?Mogat spokoino da se slojat 2 vehti klonki da star4at ot dupkata kato na snimkata, a spestenite pari da idat za po-vajni ne6ta kato koli za politicite ni!

59

преди 15 години

тия са луди ве! :)какви 250 лв. за 10 км. бе, народа няма пари, хората в провинцията работят за 300-400 лв. !! Ми че то 10 км. кой не ги слага отгоре??? Дори и неволно се случва! И в карая на краищата толкова ли е опасно с 10 км. повече, че да е толкова голяма глобата??? тези некадърници вече си правят каквото искат с овчедушния народ!

58

Q

преди 15 години

BRAVO 51 - NAPALNO TE PODKREPIAM - MNOGO HUBAVA IDEA. Do sega si reshavaha problemite na patia s tabelka "visoka koncentracia na PTP" sega i dupkite shte si opraiviame s tabeli, interesno e samo dali edna tabela shte vaji za edna dupka ili za pove4e, a naj dobre napravo oficialno da obiavat vsi4ki patishta za off-road i da ne se pritesniavat pove4e