21

преди 15 години

Нека си кажем истината без да се заблуждаваме-Стависки е шофирал пиян и е предизвикал ПТП с последствия един смъртен случай и една кома с неясно бъдеще. Дадоха му някакво минимално наказание от 2.5 години за което трябва да е благодарен и да влезе в затвора без да прави опити за обжалване.Ще полежи малко ,ще го хване амнистията, ще излезе от затвора предсрочно и повече никой няма да се занимава с него.Тези негови приятели които със зъби и нокти се опитват да го отърват от реалната присъда му правят лоша услуга и вместо случая да се забрави се раздухва и омразата към Стависки расте постоянно.Що се отнася до Мануела -тя никога няма да се оправи и да стане нормален човек. Това "оздравяване" което и пожелавате е абсолютно безпочвено.Тя може да е била и наркоманка и (по думите на някои пишещи), но в този случай тя е НЕВИННА ЖЕРТВА и не спекулирайте с миналото и!

20

преди 15 години

горкото дете.никой не заслужава подобна съдба.

19

sisi

преди 15 години

Добре дошла на Мануела ,желая и бързо оздравяване.....НА "бащата " да не се появява вече пред медийте ,че е срамно....Има много даца на мястато на Мануела трябва да се помогне и на тях.

18

disk

преди 15 години

дано се оправи момичето, но защо всички забравиха загиналото момче освен близките му и ставийски

17

преди 15 години

Добре дошла удома да пожелаем на момичето. Много се радвам, че има значително подобрение в състоянието й. БОГ да поживи тези, които и помогнаха и да й даде здраве. Вярваме, че всичко ще се оправи скоро!!!

16

преди 15 години

Chetete i si pravete izvod ! Koga tozi narod shte jivee v blagopoluchie ? 80% UTAIKA, TINIA,. Opitaite se, da si go predstavite v STAKLENA EPROVETKA~~~~~~!

15

10 стинки

преди 15 години

Е па ще се изивини, що да не се извини. И "мерси" може да каже... Стига да проговори някога. Да започне да се храни като нормален човек а не през сламка или през системи. Остава и да проходи, да се пробва да се пързаля на кънки... Пък тогава и мерси ще има и "извинявай Стависки за дето ме смели с джипа"

14

преди 15 години

Какви злобни коментарии, къде ги видяхте??? Едва ли някой желае злото на Мануела. Но вие, какво? Нима оправдавате диянията на баща и? Това не е ли престъпление...да харчиш от парите сиъбрани за лечението на детето ти???

13

преди 15 години

Потресена съм от злобните коментари как може да съществуват такива хора..... ,Максим е постигнал много ... спор няма но не трябва да има недосегаеми каквото си надробиш това ще сърбаш! А на Мануела желая по - бързо оздравяване

12

someone

преди 15 години

Az ne znam nqkoi koito pone vednaj da ne e karal pil. Dori malko da e pil Sluchkata e prosto losh kusmet, nekadarnost ot strana na policaite koito sa go spreli predi tova i t.n

11

Мария Кръстева

преди 15 години

Снощи като гледах новините много се разстроих!Миличката дано Бог да я пази да се възстанови напълно и родителите и да бъдат спокойни ,че са направили всичко възможно тя да живее!А на тия с жлъчните коментари искам да кажа жалко за вас ,жалко, че ви има!

10

преди 15 години

научи се да пишеш без правописни грешки пък тогава коментирай че е срам голям

9

Nqkoq

преди 15 години

Просто се моли да не те застигне същото, което това момиче! Как може да има хора, които и в най-трагичната ситуация ще намерят да оплюят и засегнат пострадалите. Какво я питаш Мануела, като момичето още години наред ще е в тежко състояние??? Как може да оправдаваш Максим, който умишлено е карал пиян и с бясна скорост???Тези, които съдите това момиче и семейсвото й, просто се молете да не дойде на вашата глава някой ден, тогава ще е друго яче, нали? И като не може да кажете нещо окуражително, просто замълчете в злобата си. Жалки сте като я показвате.

8

sisilia.blog.bg

преди 15 години

Мануела ,че ще се оправиш това го знае и едно 10-но дете,но те питам,като се вдигнеш на крака ,ще се извиниш ли на хората ,които заради твоя сърбеж и пияна глава /и ти имаш вина с твоя спътник/доведе едно семейство до раздяла лиши една звезда от пътя/неказвам,че и той няма вина/баща ти го рекетирва за пари още и още само и само да има за казино,а ти ако си толкоз умна очаквам едно благодаря от устата ти и едно извенение за мъките и *** ,които допренесохте,а може би пак ще тръгнеш по-барове и дискотеки,а Максим нека си плаща като бог-коя си в край на краищата,а може би ще те предложат и за депотат както направиха с чистачката Кунева в Гърция.

7

преди 15 години

Пари за една актуална снимка от завръщането поне можехте да намерите! Срамота! Всички медии - бедни, представете си, едва ли не и новините получват по телефон. Това ли е истинската журналистика! Бог да помогне на детето!!!!!!!!!!!!

6

преди 15 години

#-3 - S tazi zloba i zavist ne ochakvai i tebe Staviski da te blasne! Ti veche si blasnat po rojdenie , dosta yakichko!

5

преди 15 години

На татко Горсов, да му забранят изказванията...Този жалък комарджия, изхарчил сума пари на състрадателните хора, да спре да се явява по медиите...по-омразен ми е от който и да е престъпник...Да злоупотребява с парите за лечението на Мануела и да продължава да изявява притенции към Стависки...Дано се оправи домичето, но тази *** да се скатае!

4

Debora

преди 15 години

S BOJIA POMOSHT I CHOVESHKA VOLIA, VSICHKO SE POSTIGA. Badete optimisti i nikoga ne gubete VIARA ! Ako lubovta kam Manuela e po goliama ot omrazata kam Staviski - poviarvaite vsichko shte bade nared !!

3

преди 15 години

Защо занимавате народа с тази Мануела? Късметът й беше, че я бутна Стависки. От тогава до сега същите случаи са поне 2000. Нещо да сте чули? А и това отвратително семейство Горсови - бащата комарджия, майката неизвестно какво в Италия работи, дъщерята - малка наркоманка и ...., каква НОВИНА изобщо е това, че го пишете?

2

преди 15 години

Много се радвам, че състоянието и се подобравя:-)