90

преди 15 години

защо турците да ни мразят бе! не ние сме ги колили пет века! а реално българите не ги мразим, просто те ни се качиха на главата!!!

89

преди 15 години

81..не си прав..няма смисъл да се караме, но!!! истината е друга - никой не е живял с чужда култура, религия или език..там е работата..всеки си е живял с това, което е, при съседите, които има. проблемът е, че всички все още въздишат колко по - добре е било едно време, когато 'неговите' са били супер, а не се гледа напред. едните вземат български помощи и пенсийки, но не желаят да разберат, че са българи, а другите 'маат кюфтета и гювечи', но обясняват, че това е България...

88

балканец

преди 15 години

българите мразят турците, но турците не мразят българите.аз знам кои са по-жалките и комплексирани ***, а вие досещате ли се?

87

1989

преди 15 години

za 2 dni stanahte s BG, imena i se sopolevihte na KAPU KULE

86

до varg1.blog.bg

преди 15 години

Наистина зачестиха, но ирония или не, излиза че със самолет е най-безопасно. При автомобилни катастрофи загиват двойно( ако не и тройно) повече хора. С влакове също.Иначе и мен ме е страх. Всеки път като чуя за някоя катастрофа и настръхвам.Да пази Господ....А разбра ли се каква е причината за катастрофата вече?

85

националист

преди 15 години

Ей кр.етен кой е живял 500 години тук бе! Вие сте се натресли неканени на наша територия и сте ни тормозили, за щастие не сме взели религията и езика ви и за това сега живеем в БЪЛГАРИЯ и вие сте "българи"!!!

84

преди 15 години

Милите помиярчета от шайката и най-голяма българска пародия в последните години, наречена (Х)Атака, биха злорадствали над всичко и всеки. Но това е нормално за типове които, без капчица срам, биха накарали и собствените си майки и дъщери да проституират или биха отрязали гърлата на собствените си родители без да им мигне окото. На тези *** понятия като човечност и хуманност не им говорят нищо. Браво Атакаджии, Браво Психари и Лайняри от Четата на В(Б)олен.

83

varg1.blog.bg

преди 15 години

катастрофи стават със самолети не се качвам аз на такова чудо

82

преди 15 години

а доста турци няма как да се почувстват българи по същата причина, поради която и доста българи не се чувстват българи и вече станаха италианци, испанци, англичани и кой знае какви. просто хората не чувстват подкрепа от държавата си и за това са виновни всички досега управлявали..

81

преди 15 години

kato 500godini si jivyal po moyata kultura ezik ta i religia mislish se za bulgarin vie ste zabludeni hora Ne nie da se naucim a vie da se naucite da ni uvajavate reshenieto e ne nie da otidem nyakide a vie da se osiznaete !!!

80

преди 15 години

Наистина темата е за катастрофа и нещастие и стискам палци да няма жертви и хората да се оправят!!! Въпреки това не аз повдигнах въпроса турци-българи, и след като така или иначе вече е на лице и имам мнение по него не виждам защо да не го изразя!

79

Александрова

преди 15 години

Възмутена съм от изписаното от т.нар. българи в този форум. Аз също съм българка - 100%, моето семейство, деца, роднини, но никога не сме се отнасяли по подобен начин към такъв род трагедии. Искам да ви кажа също, че от няколко години почиваме през лятото в Турция и нито веднъж не съм усетила и видяла лошо отношение към нас българите от местните турци. Всички са усмихнати, добри, подават ти ръка на улицата, без да те познават. Защо се отнасяте към тях така, както не е редно? Освен това, възмутена съм от някои от българите с турски произход - предлагам им, да се поучат от истинските турци в Турция, за да разберат какво означава приятелство, човечност и сърдечно общуване. Трябва да се променим, за да не страдаме!

78

преди 15 години

niamali sa kusmet...

77

преди 15 години

има 9 загинали към момента! инфо директно от летището

76

преди 15 години

Хайде, стига обръщахте такава сериозна тема, в махленски спор.Още недоумявам, как може да се разцепи така самолет? А винаги когато пътувам изпитвам много по-голям страх при излитане.....страшно нещо е това. Дано в крайна счметка жертвите да са много малко.

75

преди 15 години

72:)обърнахме го на чат..живях 7 години в истанбул като емигрант по чисто икономически причини, разбира се защото знам езика и защото тук животът в периода виденов - костов тук беше ужасен. не сме напускали България през комунизма, ако съм искал да остана там, съм можел. всъщност, ако през виденовата зима стандарта на македония например беше по - висок, може би щях да отида и там - очевидно знам 'езика' им. много от пишещите тук казват, че истинските турци са в Турция, а останалите искат да делят България. ако това е вярно, същото важи и за истинските българи, които са в емиграция. останалите искат да се делим на турци и българи...и все пак, темата е за самолетна катастрофа и нещастие..

74

.....

преди 15 години

Аз съм 39....да прави сте, че повечето турчета нз добре българският език. Повечето ми приятели са българи. Да има такива турчета които ги мразя даже и аз (а аз сам от Хасково и има селяните които живеят в околните села) тях ги мразя по простата причнина че са правят на турци и си мислят че са в турция....а ние сме български граждани а не турски граждани.....+ тва несам тука да споря за това а за да следя новината....нема инт че е бил самолате турски...ако беше японски самолет пак щях да следя новината, щом има загинали има семейства в траур. Знаели се, в този самолет може би имаше студент, който с труд е флезнал в някое по-више училище, и за първи пат щеше да посети училището си....но не успя....само пр дадох

73

Humble

преди 15 години

Изключително точно казано! Браво. Стискам Ви ръката.

72

преди 15 години

Не се паля, просто констатирам. А относно изказването ми, аз не говоря конкретно за теб. Ти сигурно си интелигентен и образован човек, но аз говоря за мнозинството. Живея в Североизточна България, където има много турци и за това имам доста наблюдения.

71

преди 15 години

70-ти..защо се палиш? ето пак глупости..да си забелязал, че не знам български? незнаещите български най - вероятно са роми (***) или хора от смесени бракове от малки селца..същото важи и за доста български граждани, без значение произхода им - на доста места ще видиш освен неграмотния диалектен говор, да се пише неграмотно - 'не върлай" (не хвърляй), 'млеко', 'думати' и т.н. не можеш да отречеш, че нещата са като скачени съдове - колкото по - неуспял и неграмотен е един човек, толкова повече влиза в крайности и става лесно манипулируем..