11

oldsmobil

преди 15 години

Те и сега си следят и подслушват когото си нарочат и когото им посочат .. такаq че на кого вярваш и на кого имаш доверие на никого не му пука ..най малкото пък на "ушевите"...

10

преди 15 години

Е нали затова са УШАТИ ! Внимавайте само да не стане като в Scary Movie един докато подслушваше на вратата го пронизаха с ху'й в ухото през през клучалката и пукна :)

9

Kate

преди 15 години

Те гаргите много ще се уплашат ,сигурна съм ! :DЧудят се какви глупости да измислят , вместо поне малко да помогнат на държавата да живне!

8

Дядо Петър

преди 15 години

Някой да може да ми каже какво значи "компютърни престъпления"?Така че вратата е широко отворена за мръсните червени ченгета.

7

kalin

преди 15 години

Това слухтене при съмнения за престъпления ми звучи съмнително,всичко у бг.Съмненията на кого?на милиционерчетата.те самите са съмнителни по ред параграфи.Кой ще ги контролира с тези липси на адеквактна и елементарна дори мисъл.Нека съда или прокурора да разписва разрешение ,като му подаде информация.Нека те решат съмнението основателно ли е и почивали на законови разпоредби.На Ушеви не вярвам,те са позподобни елементарни частици.И без това злоупотребяват и тълкуват престъпно нормите.На милицонер ,на Ушеви много им ще продължават с някой от порядките си ама няма да ги бъде.

6

преди 15 години

Интернет ще стане нашия биг брадър. добре дошла 1984

5

преди 15 години

Тва няма такава простотия, тва е пълен абсурд. Добре, не мога да разбера, как биха подслушвали разговоро по скайп или чат сесия по скайп, като е абсурдно да ги разкриптират пък и скайп никога не биха го позволили?

4

jmi4ko

преди 15 години

за комунистите е всеизвестно ;)

3

Bob

преди 15 години

"А дано! МВР слухти в нета само при съмнения за престъпление"Точно така и трябва! Браво! Подкрепям напълно!

2

Недко Тодоров

преди 15 години

Абе какво ще подслушват ,те не могат да се подпишат има хора дет ще им скапят и мрежа и всичко да се опраят малко а комунистите са ***.

1

jmi4ko

преди 15 години

отдавна нямам вяра в полицейския апарат.....ама абсолютно