16

Фалконе

преди 15 години

Ще сключат споразумение с прокуратурата.

15

преди 15 години

Сигурно тези са от хората на Б. Борисов дето се срещна с тях и каза че те са истинския материал, а в България са останали хора само те с Цветанов. А па може и да им е показал туй унуй от занаята нали преди да дойде цара ги е вършил тези работи . Айде на целия некачествен материал много здраве

14

конс

преди 15 години

Стига си говорил глупости :). След 60 години няма да има нито банкомати нито нищо за което в момента тези юнаци са чували. Само си представи някои който е влезнал в затвора през 1948г. сега как гледа компютрите и автомобилите. След 60 години стреса ще е по-голям благодарение на нанотехнологиите сигурно нема да може да види ;) къде е банкомата :)

13

преди 15 години

hahaa ti kolko si lud bratle! evala

12

преди 15 години

Предлагам да пратим в САЩ и 2-мата убийци на българския студент в Париж - които първо варненския съд отказа да съди - понеже бащата на единия бил известен адвокат от Варна, а пък след това и Великотърновския съд ги оправда и пусна на свобода - въпреки че Франция е изпратила в България много доказателства че те са извършители на жестокото убийство.

11

преди 15 години

Защо не писахте, че са ***? В България единствено *** са крадливо племе и трябва да ги направим ***!Трябва да отнемем българското гражданство на ***, защото само ни рушат репутацията пред света!!!

10

jiko

преди 15 години

ne sa li chuvali za US zakonodatelstvo? Sega ste chuiat! Taman dokato stanat na po 80god ste imat otnovo dostap do bankomati!

9

преди 15 години

Ако в България бяха извършили убийство, щяха или да се отърват, или да получат по-малко от половината от присъдата за измама, която ги чака в САЩ

8

rainbou1

преди 15 години

51-ви щат да ставаме и тва е. Само институциите да дойдат.

7

jmi4ko

преди 15 години

ама не съм ли прав, в бг с милиони и както чувам с милиарди се крадат ,а за некви си 50 -60 хиляди.....та за тях кой ли ще им обърне внимание в бг

6

jmi4ko

преди 15 години

ако бяха крали в бг хем повече щеха....хем никой внимание нямаше да им обърне,.... амааа балъци :)

5

преди 15 години

Браво! Добрата новина в този случай е че всичко се е случило в САЩ и че ще ги съдят там, защото знаем какво щеше да се случи в България - безкрайно отлагане и размотаване на делото в съда, неявяване на адвоката - който след това щеше да се разболее... тези 2-мата и те щеше да се окаже че страдат от най-различни болести - и затова трябва да се лекуват - я в къщи, я в чужбина... - и така никога нямаше да влязат в затвора.Сега обаче бандюгите са заловени в САЩ и всеки от тях може да получи до 60 години затвор и глоба до 250 000 хил. долара.Да видим дали някой ще направи нещо на техните съучастници в България - аз съм сигурен че няма и с пръст да ги пипнат!

4

преди 15 години

ей на тва янките му викат BUSTED!!!

3

преди 15 години

да бе.... тука щеше да им е много по лесно. Щяха да платят само глоба в размер на 700-1000 лева и да си пият уискито

2

преди 15 години

da beha krali v Bg...nikoi ni6to nqma6e da im napravi

1

Titillator

преди 15 години

Какво общо имат тия с мене, бе?!Гражданството ли?Ае, нема нужда!