25

Коси4а

преди 15 години

Дето казваше че тя е най-добрата... сега поне разбрахме в какво!

24

birnika

преди 15 години

хайде плащайте си данъците, че идват избори

23

преди 15 години

Ми така е като няма разтрели вече!!! Ще си крадем ще си мамим ще си лъжем!! Някой ще дебелее друг ще мре и така! Колкото до тази агенция по приходите аз си мисля, че те като че ли повече разчитат на това някой да доиде да им даде и отчете какво точно е спечелил и да им плати! Ако ли не го направи, здраве да е! Вместо да тръгнат по фирми и предприемачи да събират парите които са си наши те разбираш ли ми съобщават какви били схемите за източванеи какво. НИЩО!!!

22

ревизоро

преди 15 години

Пак ще има много медиен шум, ще се образува дело срещу "неизвестен извършител" което ще се влачи. по него заподозрените ще се разболяват често и така до края на света, както се пее в трамвайния клип с другаря Станишев. А що се отнася до тази Мургина сега вероятно тихомълком ще я назначат на друга - по отговорна работа, докато се потули случяь. Например посолството в Казахстан не е ли свободно след като Филчев напусна?

21

jmi4ko

преди 15 години

едва ли ще и направят нещо по-така......тука има огромни мафиотски интереси.....ще я уволнят и ще замацат положението ...това ще стане

20

chris

преди 15 години

"Аз... (бла-бла-бла... или "fill in the blanks"...), като един най-обикновен индивид/гражданин, както и в качеството си на основна структурна клетка на обществото/държавата, настоявам тази държава да се саморазпусне и да обяви пред света, че вече не съществува. Що се отнася до останалите ми колеги-сънародници - апелирам да проявим малко разум и да започнем всичко отначало, като за отправна точка вземем момента на "така и така, събрали се вождовете на племената, населяващи пространството източно-от-Тимок, северно-от-Родопите, западно-от-Черно-море и южно-от-Дунав, па решили да се обединят и да правят държава"."

19

преди 15 години

Не е само той, затвор си трябва и то доживотен! На 4 години осъдиха човек, откраднал 20 лева, вие сметнете тая колко заслужава (или този, който е виновен, може и да не е тя все пак)

18

jiko

преди 15 години

ne vijdam vrazka s materiala po gore i komentara ti. I ostavi balgarite deto sa v BG da si praviat izvodite , ne im davai akal ot Germania. A inache : Живеем в криминална държава, управлявана от политическа мафия, заяви Янев. - tova izrechenie kazva vsichko

17

f

преди 15 години

Не е ясно кое къде ще свърши!Някои нейни *** сега са в кабинета на Премиера Станишев с отговорности за сигурността. А не е ясно и бизнесът какво ще каже. Все пак основната изгода е била и е за големите фирми. Мътна работа.

16

ELATE V LOM.....!

преди 15 години

PUBLICHNA TAINA E,CHE VSICHKI ROMI SE ZANIMAVAT S IZTOCHVANETO NA DDS,KATO TE SA CHAST OT SHEMA,KOYATO SE RAKOVODI OT POLITICI!ELATE V LOM I SHTE VIDITE ZA KAKVO STAVA VAPROS!PSEVDO BIZNESMENI OT ROMSKI PROIZHOD KARAT POSLEDNI MODELI DGIPOVE I GIVEYAT KATO BAROVCI!NALI SI NYAMA POLICIA I PRAVOSADIE.......!

15

преди 15 години

Ей де сега напуска и довечера е на полета за Хавайте и наще полицай и прокурора докато пуснат заповед за задържането и тя вече ще е духнала от страната с няколко милиона .Нищо няма да и направят на тази нито ще и вземат парите нито имотите и хотелите.

14

Bulgarin ot Germania

преди 15 години

za Bulgaria i tja se nari4a ATAKA

13

Минаващ

преди 15 години

Не случайно всички бългрски политици и най вече орешарски ревностно пазят една ставка при това 20%. Това е огромно поле за кражби и злоупотреби.

12

КРАДЛА

преди 15 години

Откраднала един милиард и само си подала оставката!!! Голям резил за нас като граждани!!! Спете ***,спете! И гащите от ще ви събуят Мургина,Станишев и сие,като сте заспали овце!!!

11

smehh

преди 15 години

Затворче...?Харесвам чувството ти за хумор!!!:)В БЪЛГАРИЯ нокои за нощо не можеш да вкараш в затвора(справка-В. ТОПЛОТО)!Иначе поздравления-радвам се че не съм единственият ,който мисли така!!!

10

kvo da vi kaja

преди 15 години

ами как да очакваме после да ни дават пари от европа,хората не пасат трева.сардим се че ни спряли парите и не било хубаво а висши чиновници вартят далаври.е кои ще ни вярва че няма да ги свием????????????????????????????????????????????? ????

9

още един бивш бирник

преди 15 години

айде честито. дано нещатата не свършат тук.

8

Аз

преди 15 години

В друго време й е бил направен прощъпулника към данъчната администрация: "Тя е в системата на данъчната администрация от 1997 до 2003 г. като заместник главен данъчен директор и ръководител на проекта за изграждане на НАП."

7

glista

преди 15 години

basi POZOR-a uj durjavnite instituciii ot tqh trqbva da vzemame primer i te ni uchat na PRAVILNI neshta a kurec 1 sled 1 se srivat shoto tochno te grizat durjavata otvutre :D POZOR i nishto poweche sa

6

баща ти

преди 15 години

отнемане на имуществото там, или прокуратурата няма да се САМОСЕЗИРА, как ще се самоизсира за всякви други дребни престъпления а за източване в милиони не се, ей така ще си живеем в нашия милионерски рай, за кокошка няма прошка за милиони няма закони