21

Kaleko Aleko

преди 15 години

Аз пък нямам грижи с домакинската работа. Не обичам да съм зависим от някого. Но че никоя българка не го оценява, си е неин проблем.

20

do vsi4ki nesaglasni

преди 15 години

Това че сте тесногръди и "граждани" на света, че сте толкова ограничени че просто неможете да разберете че номер две просто е направил метафорично и прекалено елементарно расъждение и то поради именно тези причини за да може ограничени хора като вас да го разберат.........но.....вие просто сте жалки....А на номер 16 който е във Франция .......абсолютно си прав........за съжаление. Жените които "заживяха" с разни италиянци и испанци и всякакви такива......дори и в България животът им е бил такъв....................елементарен всичко "супер" и когато се обърнат назад във времето и са на 50-60 години виждат че нямат абсолютно нищо............

19

преди 15 години

Аз гладя в наши дни.Почти през ден трябва да гладя купа дрехи на бебето и дънките и тениските на баща му.Всеки ден трябва да чистя,защото бебето не трябва да диша прах,баща му веднъж не е пуснал поне прахосмукачката.Бебето трябва и да се извежда навън,за да се закалява.Зарязвам всичко вкъщи и заминаваме,за да използвам по-топлите часове.Връщам се каталясала и пак се почва.Знам,че хората ми плащат майчинство,за да се грижа за бебо,но не и за баша му,нали така.А най ме вбесява,че баща му мрънкаше за дете,а въобще не ми помага.За съжаление всичко е въпрос на възпитание-майка му така го е възпитала.Моят баща много помага на майка ми.Преди години,когато майка ми имаше по-натоварена работа от тази на баща ми,много често той чистеше с прахосмукачка,бършеше прах,готварства.Е,не може да глади и да пуска пералня,но все па е мъж...

18

преди 15 години

Абе, кой глади в наши дни ? Жените вярно сме много склонни към постоянно мрункане и натякване. Познавам няколко такива, ако бях на мястото на мъжете им нямаше да им дам пръста си да мръднат.Всяко нещо излиза през носа. От друга страна от край време мъжете не обичат домакинска работа.Това, че все пак някои се включват е напредък.Не забравяйте,че жените измислиха феминизма.Ние се бориме за развноправие и тн...Сами сие докарахме до това положение.

17

преди 15 години

Подкрепям те напълно и дори нямам какво да добавя. За жалост жената - майка, съпруга, служител, домакиня и любовница винаги ще остане неразбрана, защото мъжът е устроен, когато получава да изисква все повече...Нищо, ние жените сме достатъчно силни...

16

Geronimo

преди 15 години

До 12 - жена, съжалявам, че имаш такъв опит с мъжа си. Определено един мъж може да прави всичко и много често го прави. Типичен пример за това съм аз - не обичам да бъда зависим от никого и от нищо. Не ми се ще жена ми да ми казва ама аз се грижа за теб...... това е доста низко за мен. Нека ти обясня - от почти 3 години живея в Западна Европа - тук дойдох заради жена ми, която преселедваше кариера. До сега не е постигнала желания резултат. Аз дойдох в тази страна без да знам езика - френски, без разрешително за работа и пребиваване - това е защото жените са много отговорни и правят всичко в интерес на семейството... Създадох фирма, самонаех се така да се каже, грижа се за домакинсвото много повече от 50 % - жена ми не знае какво е домакинско чистене, а в готвенето съм много добър, грижа се за детето ни - през нощта аз ставам да видя как е, водя го на яссла на физиотерапевт, на лекар....Мисля, че не е зле за един мъж - и това тук далеч не е оплакване, аз се чувствам ок , не ми тежи да си върша нещата - аз съм независим мъж и не желая един ден някой да ми каже, че ми е слугувал или какво ли не - българските жени са царе в натякванията и упреците.

15

преди 15 години

Aми един месец компреси и капки в очите, и жената вече е чистела без проблеми! :):):)

14

Жена

преди 15 години

Ако жената е на пълно работно време в къщата, за да слугува, може би не трябва да ходи на работа. Само дето жените работят наравно със съпруьзите си, в много случаи дори повече. Господата отдавна вече не залягат под колите, за това ползват автосервизи. Задълженията по издръжката на семейството отдавна вече са падат и на двете страни, мисля, че е редно и в другите неща да има баланс.

13

Bob

преди 15 години

И кво??? Кво е станало? Нищо, нали? :)))

12

Жена

преди 15 години

Ти номер 2 нещо не си добре, я ми кажи кога за последно си сменял тръби в банята, лепил плочки и т.н. Кой човек в днешно време се занимава с тези неща - всеки си вика майстор за това. Ето какво прави българския мъж: сутрин отива на работа, прибира се (естествено преди жена си, з-то тя работи до късно), сяда пред телевизора или компютъра и чака да се прибере "любимата" за да му приготви вечеря, да измие съдовете след това, да изпере и т.н. И естествено след това да е в настроение за секс. Това е, колкото и да не ви се ще!!! И после те били много натоварени, много изморени и т.н. а жената естествено не е, след всичко което е свършила!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

преди 15 години

3 феминистки си говорят - една българка, една французойка и една англичанка. Анагличанката казала: - Онзи ден най-накрая се реших, отидох при моя сър и му казах - от този ден нататък, повече аз няма да мия чиниите. На първия ден гледам нищо, на втория също нищо не виждам, на третия обаче гледам измил чиниите, подредил ги на сушилката... - Браво, браво - казала французойката - и аз отидох при Мусю и директно му казах: "Край с пазаруването, от днес ти ще пазарауваш!". Първия ден гледам никаква промяна, на втория ден пак не се вижда нищо, ама на третия ден, отварям хладилника, вътре колбаси, сирена..ходил и напазарувал! И българката се намесила в разговора: - Браво сестри мои, добре сте ги подредили! И аз като вас отидох при моя шкембак и му викам: "Гле'й ся к'во! От днес нататък, няма да чистя тая къща!!". Първия ден гледам нищо. На втория ден нищо не виждам, а на третия ден лееееко проглеждам с едното око...

10

преди 15 години

Много ясно Централна европа е мешана скара пълно е с араби и мюсюлмани ,дето си имат манталитета! Я да изследват и други отдалечени ЕС земи та да видят що е мъж ,поел всички домашни задължения и на работа ходи ,а ако му остане време и жена си в учите гледа и трепери над желанията и ! Не мъж ,а робот !

9

Някой

преди 15 години

ГРЕШКА - АЗ СЪМ НОМЕР 7 - ВИЖ МИ КОМЕНТАРА!

8

Някой

преди 15 години

Аз съм също Номер 5. Виж ми коментара - ето ти един пример за български господин!

7

Някой

преди 15 години

По "Канал 1" наскоро в рубриката "Минувачът" спряха едно симпатично младо момче, което живее с момиче заедно на квартира. И репортерката го разпита как живеят заедно, разбират ли се и т.н. И той казва че много добре се разбират - той готви, мие чинии и т.н. И тя го пита дали не му е трудно да готви, а той казва: "А, няма проблеми, аз съм професионален готвач и обичам да готвя!" А на въпроса с какво се занимава приятелката му, той отговаря: "Еее, ми тя е певица и си пада по живота - обича да пее, да свири и т.н.!" Така че вадете си изводите. Има всякакви мъже, както и всякакви жени. Другото са стереотипи. Въпросът е да не се съберат двама музиканти че няма да има кой да ги храни!

6

x

преди 15 години

#1 ги разбира нещата :))))

5

преди 15 години

Незная от къде я имате тази информация,но аз не съм съгласна.Живея от доста години извън България и първото нещо,което ми направи впечатление в чужбина е че мъжете помагат страшно много при домакинската работа,за разлика от българските господа!!! Желая ви приятен и ползотворен ден!

4

преди 15 години

А какво ще кажеш за БГ? :)Какво означава това за носа?

3

преди 15 години

Стига глупости, даже не ти е запушен носът, номер 2! Отдавна вече мъжете не "лежат под колата", не лепят плочки и почти не правят ремонти вкъщи - особено пък в Западна Европа. Така че нищо не ги оправдава тези мърльовци.

2

преди 15 години

Ако мъжете трябва да перат, гладят, готвят и чистят, то тогава жените трябва да започнат да вършат мъжката работа - да лежат под колата, да й сменят гумите, да сменят протеклите тръби в банята и да лепят плочки, да поемат и всички домашни ремонти - от скърцащата и незатваряща се врата, през изгорелия контакт, неработещата кухненска печка и течащото тоалетно казанче до остъкляването на балкона. Бог е създал мъжете и жените различни, всеки си има своите отговорности в семейството и трябва да си ги върши!