17

преди 15 години

МДА,ТИ СИ ЕДНО ХОТЕЛИЕРЧЕ,КОЕТО ПЕРЕ КРАДЕНИТЕ ОТ НАРОДА ПАРИЦИ.РАДВАЙ СЕ.

16

преди 15 години

държавата да вземе да подпомогне всички дейности,не само туризмазащо са избрали туризъм е ясно на всеки

15

.....

преди 15 години

*** ! Държавата е хубаво да помага на бизнеса. Все пак колкото повече работа имат курортите, държавата ще събере повече данъци, както и парите на чужденците ще влезнат в нашата икономика. Браво на агенцията по туризъм !Дано има ефект това и да превличаме повече и повече туристи !

14

xorxe

преди 15 години

вън турците и комунистите от БЪЛГАРИЯ

13

преди 15 години

porednata prostotiq naprao zeha da se podigravat s horta

12

преди 15 години

правят си реклама на собствените хотели в Банско от нашите данъцида разберете чии са хотелите в България,и с чии пари са строени

11

todor

преди 15 години

Айдее , сега пенсионерите ще налазят и пистите :))) Ще ги уморят тези хора , после не могат да гласуват ,за който трябва. *** Станишката ***,***, чак и затва не може да се сети..

10

brigante

преди 15 години

един милион лв. биха могли да излекуват 4-5 болни дечица!

9

преди 15 години

В каква държава живеем Глад мизерия болести луди по улиците домове с изоставени деца Първанов събира пари за някаква коледа всяка година От лошо по лошо аи почти трагична държава

8

преди 15 години

Леле... а имат наглостта да говорят за криза!От де накъде България ще черпи 3500 човека или семейства чужденци??!!!Ще кажеш,че това го е измислило някакво дете от детската градина,но и те са по-умни!Щом очакват резултати до 5.02. кой знае от кога са го решили!Не можеше ли да се спонсорират 3500 млади българи желаещи да започнат собствен бизнес!???!!!Всички знаем,че банките в България не отпускат как бъде кредит и лихвите са непосилни!

7

преди 15 години

tia xora sram niamat li be???chastni kurorti si praviat reklama s darjavni pari!!!ega ti darjavata!!!

6

koko

преди 15 години

Боже ,боже в каква държава живеем,прости сме си ние ,че не правим нищо да изгоним тези на които сме дали хляба в ръцете

5

Вуте

преди 15 години

Сега е моментът масларова да се застъпи за няколко карти за пенциите от клубоветепо интереси

4

преди 15 години

Да живей туризъма на шуро-комунизъма! Пак ли с тоя корупционен рефрен ще ни баламосват? Който "необизнесмен" иска да му се посещават частните курорти, да не ползва държавни средства за безплатната им реклама, а да си я плати от собствената печалба. 6000 социално слаби, болнави, но и талантливи български деца можеха да са безкрайно благодарни за тези безплатни карти.

3

an

преди 15 години

KADE E NOVINATA,ZA BAT BOIKO,RADOSVET GO NAPRAVI,,POLITIK,,NA GODINATA,EGATI REZILA,KOI,E,RADOSVET RADEV,TOZI,KOITO,,VZE,, EDIN MILION,..NA VREMETO...NA ,,ZAEM,,SLED VREME STANAHA LEV4E,TA,SI DAITE SMETKA,KAKVO STAVA IZOB6TO

2

Lamb of God

преди 15 години

Боже, боже, боже, каква наглост космическа! Значи аз, с моите данъци, ще финансирам някой тлъст английски или руски огъзник да се тътри трътката по курортите! Ще финансирам и мутренските хотели!Боже, боже, боже, каква наглост! Тия луди ли са?!

1

преди 15 години

Това е потресаващо, има българи, които не са почивали с години!