24

.

преди 15 години

Вук сърб. беше казал jebem ти държавата и културата щом на баба ми оградата е по стара от тях.

23

ДО 19

преди 15 години

Аз също не мога да го приема за нормално и съм разговаряла и знам от техните думи ,че това е дълг на бащата да не оствя по негова вина децата без необходимото .а за тях необходимото е това ,на което са свикнали.И децата си знаят .Нопмално е мъж да спи с майка си ,нормално е да не обичат чужденци,нормално е лчбимата снаха да спи с братя и свекър ! Това са нормалните работи на ненормалните за нашата култура ! Те затова са 60 процента генно увредени и всеки 5 е с психо проблем .А самоубииците им гонят гинесови рекорди.!но минават за нормални .като няма нормални !:,)

22

преди 15 години

Отдавна не съм се смял така - американците имали култура! По-добре гледай какво вършат - семейни разстрели, например.

21

преди 15 години

БОГ ДА ГИ ПРОСТИ.Добре че такива не живеят в България

20

.

преди 15 години

Така е като се събереш с изперкала жена и вземеш че я послушаш жалко за децата.

19

Esi

преди 15 години

Културата на лютераните ми е непозната, това е вярно, но подобна постъпка не показва ли, че това са прекалено уязвими хора, които се отказват да продължат напред и при най-малката трудност? В живота на всеки има моменти, когато му се иска да се скрие и да избяга, но въпреки това продължава напред и се бори - това значи да си силна личност. Дали на децата им се е умирало; ако някой ги беше попитал, нямаше ли да предпочетат да поживеят още, макар и в бедност?

18

преди 15 години

lidis - ако кажа че си *** - ще ти направя голям комплимент!

17

преди 15 години

В САЩ по принцип често изперкват разни индивиди и извършват масови убийства след това!

16

lidis

преди 15 години

Според нашата представа за живота той е *** ,а според тяхната ние сме *** .! Такива са люрераните с техните горди традиции и представи за живот .

15

преди 15 години

Не може уволнението от работа да е причина да убиеш 5-те деца и съпругата си!!!Това само *** може да го направи.

14

лидис

преди 15 години

Пак жалки журналистически напъни ! Като не познавате културата ,не съчинявайте приказки.Много е неуместна думата ХРУМНАЛО !!! По тези места на хората не им хрумва ,а от векове правят така по неписан ,но приложим закон.когато няма да могат да живеят ,както преди.Когато обедняват ! Това е хората го имат за долно и нечовешко да живеят в бедност те и децата им и се знае .Те не са плъхове да живеят в бедност ! Свидетел съм на много такива семейни разстрели ! На хората не им хрумва ,а вие сте жалки с незнанието да обсъждате тема от непозната култура !

13

НИКОЛА

преди 15 години

ЪРВИ ГО Е ОТРАЗИЛ САМО.

12

НИКОЛА СТОЯНОВ РУСЕ

преди 15 години

НЕЩО НЕ СЕ РАЗБИРА ОТ ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ ЪРВИ, ЖЕНА ЛИ Е ИЛИ МЪЖ, Т.К. МИСЪЛТА ЦИТИРАНА ДА НЕ СЕ ОСТАВЯТ ДЕЦАТА НА ДРУГИ Е БИЛА НЕЙНА С ИМЕ ЪРВИ.

11

преди 15 години

"Тогава на жената й хрумнало " тотално са се изтрили от картата цялото семейство

10

преди 15 години

*** те в Съветския Съюз ..не го правят.

9

преди 15 години

Ние може да сме всякакви в България, но не се стреляме и колим по училищата и детските градини като "цивилизованите" дебелог$зи западняци.

8

преди 15 години

Русия и те паднаха в канала. Колкото повече се отдалечиха от "Свободния пазар" през годините на Путин, толкова по-лошо ще залитнат сега по време на кризата.А по темата мога да кажа само, че колкото по-голяма държавата, толкова повече откачалките в нея.

7

преди 15 години

спри да мучиш.От трън на глог та по-висок.Точно русия ли ще ми хвалиш.Спри да мучиш гов-едо.

6

Гочо Мунчев

преди 15 години

запада се разпада напълно световната финансова криза ще се утрази в пълна анария в САЩ в щата Алабама даже вече легализираха педофилията имат си и партия утре сигорно ще разрешат и убйствота на деца само в РУССИЯ ни е спасението

5

kalin

преди 15 години

До кога ще гледате лошото в САЩ!Виждате това,което ви изнася.