141

преди 15 години

kakvo na zanimavat samo s psihi4nobolni hora, nqmali drugi ***..

140

Spiro

преди 15 години

"Промяната първо трябва да стане в главата, а после да се изпълни от ръката.Човек, който в безпричинно нарушава свободата на други хора, трябва да понесе най-тежкото наказание, било то и смърт. Човека явно си има лични проблеми, но тово не му дава право да заплашва живота и нарушава слободата на други хора, за това дано полицията си сварши качествено работата днес!"Тези твои мъдри приказки важат за някой мъдра и уредена държава. В България за катастрофа с убити и ранени се дават 2 години условно, и то при положение, че убиецът е с 1,5 промила алкохол в кръвта. Та в такава държава хората започват да си търсят правата по друг начин. Тук няма закон, няма правила, няма ред. Има един *** принцип - око за око, зъб за зъб. Ако искаш можеш да прекараш 2 безсънни нощи в търсене на причината за тази ситуация. На мен ми е ясно кой е виновният, и това не е този измъчен човек, който най-вероятно ще бъде убит днес по-късно. Аз съм с него.

139

Снежанка

преди 15 години

Пич, Бенатова и цялата държавна машина сега ще се впрегнат за да изкарат човека изперкал. Погледни с какъв хьс БТВ кометират събитието и как проспаха протестите пред парламента.Поздравявам теб, БТВ, МВР и всички от съдебната система, правителството и парламента с едно стихче. си рози накичи.Че е *** - да не личи.Страна на розите сме ний.Тук всичко може да се скрий.

138

преди 15 години

NITO NA DUMA NA BTV I KANAL 1 DA STE VQRVALI ! PO-4ERVENI MEDII NQMA DORI V SEVERNA KOREA !

137

elvis

преди 15 години

Значи обществото трябва да страда и да понася всеки изперкал *** така ли? Всеки си има проблеми. Хората от автобуса какво са му виновни? Д. и *** мръсен...

136

преди 15 години

ами що не ходи при виновника а стресира невинни

135

grrrr

преди 15 години

" Миролюба Бенатова: Той не е най-уравновесеният от хората, с които съм разговаряла в живота си "Ама *** заспала..Да не играе шах човека !Отвлечи и ти автобус и да видим колко уравновесено ще се дършиш. Не вярвайта и на една дума на Канал 1 и БТВ ! Тъмно червени телевизии !

134

Правосъдие

преди 15 години

Много си проста,***.Ако се случи с теб същото нещо и загубиш детето си пак ли така ще мислиш,а?По ли е добре да е шушумига,като мъжа ти.Дано ти се случи и на теб.Пожелавам ти го от сърце.Хората в рейса не са виновни за нищо,но явно сега само това е начина да бъдеш чут и да ти се обърне внимание в тая *** държава.

133

Дядо Мраз

преди 15 години

Ако някой си беше направил вниманието да прочете казаното от Бенатова или показаното по БТВ, щеше да разбере, че тоя е изтрещял, бой за такива като него!

132

kalin

преди 15 години

Никой вече не вярва на МИЛИЦИЯТА ..и т.нар съдебни органи...и по зле ще става ..човек изгубил детето си ....никой не го чува ..утре някой друг ще е .....но причината ще е същата.

131

преди 15 години

Kanal 1 = Mediq na BKP i Mikov. Ne bih vqrval i na polovin duma koeto kazvat tiq 4erveni maimuni ! BTV sy6ta rabota. Plateni klakiori.

130

Дядо Мраз

преди 15 години

92, какво имаш предвид, *** анонимнико! 95 % от вас не знаят нищо по въпроса, само чули врели некипели от медиите, но са компетентни и могат да коментират. А някой от вас помисли ли за хората в автобуса как се чувстват, след като има "слухове" че в автобуса има бомба, някой помислил ли е за тази невинни в този случай хора. Ами буса е на бензиностанция, някой помислял ли е , ка наистина има бомба и гръмне и гръмне и станцията , колко хора ще си отидат за нищо. Ама на вас ви е най-отръки да обвинявате и да търсите извинения, оправдания и виновни за проблемите и комплексите си. Не разбрахте ли толкова години, че ни няма като народ, че мисленето ни куца, че все още 130 години сме си с робският манталитет, и това не ни води към добро. Промяната първо трябва да стане в главата, а после да се изпълни от ръката.Човек, който в безпричинно нарушава свободата на други хора, трябва да понесе най-тежкото наказание, било то и смърт. Човека явно си има лични проблеми, но тово не му дава право да заплашва живота и нарушава слободата на други хора, за това дано полицията си сварши качествено работата днес!

129

Hanibal_Lektar

преди 15 години

Информация от Канал 1 преди секунди : Всичко приключи ...

128

...

преди 15 години

neshto ne razbrah... jena mu e jiva i zdrava, imat si malko momichence - syshto jivo i zdravo, a toi trugnal da otvlicha avtobus, da vzima zalojnici, da zalaga bomba i t.n. eee tova veche e prekaleno!

127

Възмутен

преди 15 години

Как можете да подкрепяте този ненормалник? Да си оправя личните проблеми сам, а не да отвлича автобус и да изкарва акъла на хората! За такива откачалки само затвора!!!

126

преди 15 години

Ne samo ot Evropa 6te ni izgonqt no i ot Afrika ! Bylgariq da si podade ostavka kato dyrjava.

125

Трън

преди 15 години

Само вижте колко е деликатна границата на манипулацията- от човек, защитаващ семейството си, търсещ справедливост - психопат терорист, размахващ пистолетИ всичко зависи от едно изречение в една медия :)))

124

3B1

преди 15 години

"Това се случило през август миналата година, когато тя била бременна и загубила детето си."

123

radomir

преди 15 години

Напълно подкрепям човека!!!! И аз бих сторил същото, като няма беззаконие....

122

///

преди 15 години

Човека е прав, заставам зад исканията му, само не одобрявам начина му да постигне целта си. Хората в автобуса не са му виновни с нищо, вместо това, можеше да отиде с тая бомба и пистолет в парламента и ако тогава бомбата гръмнеше щеше да стане най -добре. Просто "трибуната" му за изява е погрешно избрана. Дано няма пострадали граждани след всичко това.