60

Nerealen

преди 15 години

Какви екскурзии до моловете бе "man"? Ти полудя ли?

59

60 години в червено

преди 15 години

Е, то у нас всичко хубаво се превръща в мираж, а турското клекало, покрито с черен плат се материализира бързо и сигурно!

58

преди 15 години

da be da, samooo sofianci hodqt na more...a vie kato si organizirate ekskyrzii do Mall-ovete v Sofiq, obru6tate li se da pogledneto kakvo ostavqte vie??!!....prosto kyltyrata si ni e tolkova...

57

14merkator

преди 15 години

Пет години ходя на море на Север! Спим в една пещера, между Камен бряг и Тюленово! Никога не съм се чувствал по- щастлив!

56

Sgt.Hale

преди 15 години

най-жалко е ,че морето го *** хора които се водят българи...Софиянци, бургазлии селяни граждани съсипаха уникалното БГ крайбрежие

55

14merkator

преди 15 години

Какви "софиянци" те гонят, не знам?!? В София живее и работи, повече от половин България?!?! Кои са точно "софиянците", а? На времето, ако не бяха софиянците, морските изедници щяха още да закусват с попара от цаца! Местните по морето, биха продали и майка си за някой лев! Те не знаят значението на думата "Природа"!!! Свинщината беше тотална и единствените българи, които милееха за девствените кътчета по край Черно море идваха от София, Пловдив, Русе, Търново и т.н. и т.н....На черноморието ни има само два града с нормални хора- Бургас и Варна...всички другите са убедени, че са там за да получават и грабят...не и да дават!!!

54

Безмилостната

преди 15 години

Май никой не е стъпвал по северното черноморие,там плажовете са девствени ...и такива ще си останат!! На юг от Обзор всичко що живо се строи,а преди Обзор беше хубаво градче с хубави къщи и бакалий,сега е "Съни бийч 2" а за Слънчев Бряг не искам изобщо да ми го хвалят,цялата *** през лятото е там,току виж имам малка сглобаема къща 40 квадрата, теглим заем и вече живеем в Слънчев Бряг,но нали е в Слънчев Бряг трябва да сме вървежни все пак с модата,аз като типична Пловдивчанка предпочитам по тихите места,където няма "бетон,чалга и салам",примери давам като Албена,Балчик,Калиакра,Шабла,Русалка ( Препоръчвам на хората които не са ходили в Русалка,да отидат и да видят за какво курортно селище става въпрос,и за каква девствена поляна с прекрасен изглед към морето) така че не слагайте всичките черноморски курорти под общ знаменател

53

Глупаци

преди 15 години

Продължавйте да си стойте на топло по къщите когато има протести.Скоро и вашия блок (къща) ще дойдат да бутнат.

52

Nerealen

преди 15 години

Щом като е така недей изобщо да стъпваш тук повече " в провинцията". Стой си на село, живей си в панелката в Люлин и толкоз!!!

51

Пильо Пеев

преди 15 години

Най-хубавото на Бургас е шосето за София.

50

14merkator

преди 15 години

Всичко ще си дойде на мястото! Няма как да има бетонирана, морска ивица! Никъде по- света не става, а са пробвали вече много пъти! Червените олигарси и *** им, наречени "мутри" имат още малко да преперат пари и ще почне събаряне на хотели и цели "курортни" селища! Дори и комунистите, не могат да съсипят природата до край! Временно... може би, но самото развитие на туризма ще наложи връщането на стария вид на бреговата ни ивица! СПОКО...

49

преди 15 години

АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗАД ИДЕЯТА,ЧЕ МОЕРТО ГО Н***СРАХА СОФИЯНЦИ.МЕСТНИТЕ СИ ПАЗЯТ ПРИРОДАТА.КАТО ДОЙДАТ ТУКА НА МОРЕТО,КАРАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО,СЛЕД ТЯХ ПОТОП.МИНАЛАТА ГОДИНА ИЗХВЪРЛИХА 20 ТОНА *** ОТ ЕДИНИЯ ПЛАЖ.ТО НЯМАШЕ ЕДИН МЕТЪР ДА Е ЧИСТ,ВСИЧКО СРАНО В ХРАСТИТЕ,ТОРБИЧКИ,ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ,ОГНЬОВЕ ПАЛИЛИ.....***.АКО ТОВА ГО ПРАВЯТ В ГЪРЦИЯ,ТРЯБВА ДА СИ ПРОДАВА КЪЩАТА НА СЕЛО ДА СИ ПЛАТИ ГЛОБИТЕ.ТАМ НЕ СИ ПОПЛЮВАТ.

48

преди 15 години

КАКВО ТОЛКОВА ГО СНИМАТЕ,ТОВА СА КАДРИ ОТ 2 ГОДИНИ НАГОРЕ.ТАМ ТЕРЕНА ГО ПОЧНАХА ОЩЕ НДСВ,НЯМА ДА СЕ ОЧУДЯ АКО КОБУРГА Е ИНВЕСТИТОР.ЗАЩО ЧАК СЕГА ГИ ЗАБЕЛЯЗАХТЕ СТРОЕЖИТЕ ?ЗАЩОТО ИДАТ ИЗБОРИ И Е ПО-ЛЕСНО ДА СЕ ОБВИНИ БСП ?

47

Nerealen

преди 15 години

Какви спасители, каква инфраструктура!!! Заради такива л***йненца като вас по морето не остана незасрано място! Добре, че съм бургазлия и знам още едно-две местенца, всичко останало е застроено. Като искаш спасител и асфалт до плажа, взимаш си гъзеца и си го занасяш на Мария Луиза или каквато друга локва има в София и Пловдив. Стойте си там, не ви щем пиянските изцепки, катастрофите с некадърните ви шофьори, събирали парички цяла година да дойдат с 60 км/ч за 5 дена на море, не ви щем селските чаршафи по плажа, не ви щем дините, огризките и празните бутилки, не ви щем изобщо!!!

46

преди 15 години

Не им ли стигна, бе?! Не стига, че оср...ха, без извинение, цялото крайбрежие, с "прекрасните" си хотели, един от друг по-кичозни и направо грозни, ами сега посегнаха и на последните останали красиви места! Защо ли имам чувството, че следващият туристически сезон ще е пълен провал? И хотелите ще си стоят празни, а хората ще почиват в Гърция и Турция, където за същите пари получаваш два пъти по-добро обслужване, чисто море и красива природа! Ама на нашите "бизнесмени" това няма да им влезе в главата! Нека! Докато не фалират всичките, така ще е! Само жалко за природата!

45

Мария

преди 15 години

Страхотно място...Имаше и спасители да оборя тея дето казват че нямало. Страхотни спомени имам там. Съжалявам че никой не се интересува от естествената красота по тия места.

44

Бургас

преди 15 години

А бе момче ли си или момиченце не знам пола ти....За каква инфраструктура говориш...!!! Яд ме е на такива *** като тебе, защото от такива като тебе ни разгониха фамилията по черноморието. Защо ще пътуваш до морето 500км.,да търсиш инфраструктура или да се дивиш на божието творение??? Защо не легнеш до басейн,джакузи,сауна..без да ти се налага да пътуваш. Ами влез в солариума.. Морето не е само за като тебе които си броят стотинките като дойдат на море,и копуват криви краставици,щото са по-евтини.Защо мислиш ние морските люде не се изсрахме на това което имаме. Мислиш че нямаме пари за хотели ли? Сериозно ??? Не !! Защото за нас морето е жизнена среда. Аз например от Бургас,за да отида на плажа- той за мене не е инфраструктура а моето море,където децата играят с фризби,трябва да пътувам по 40км.за да намеря тихо,неосрано от "инвеститори" място,които от Банско си местят багерите тука...Ти безподобен може да не ти харесват дюните защото не виждаш морето от тях ,както мутрите не виждали природата,защото имало дървета ,вероятно идваш да да се изфукаш на някоя *** какъв си "Мен" и да ядеш цаца, скоро ще остарееш,и може да мислиш на стари години другояче,но след тебе бетона ще свидетелства за това,че в България по твоето време е имало прасета и еколози. Ти не си от вторите,защото мозъка ти е изграден от цимент,арматура и гранитогрес.

43

me

преди 15 години

Каквото можеше да бъде унищожено, унищожено е, ся дебнат сигурно какво да скапят още... Честно казано, почвам да се раздвам на Кризата... Няма пари, няма кредити, няма "бум" на строителството. Има някакъв шанс, поне каквото е оцеляло до сега да му се размине. Дано!

42

преди 15 години

R.I.P.

41

демократ

преди 15 години

45 години /природа/стигат.