7

говорител на МС

преди 15 години

СЪОБЩЕНИЕ на пресцентъра на МС на РБВъв връзка с газовата криза, за която вина носи Иван Костов,лично,и поради отрязването ни от европейските фондове за финансиране и подпомагане на българската икономика, както и тежката световна финансова криза /за последните две - също виновен Иван Костов/ - цялото правителствмо, депутатите и президента, както и политическите им съвети и кабинети и сътруедници - СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ И ПЪТНИТЕ И ДНЕВНИ ПАРИ ЗА ЦЯЛАТА 2 009 ГОД.ОЧАКВАНИЯТА СА - ПРИХОДИТЕ ДА НАДВИШАТ РАЗХОДИТЕ В БЮДЖЕТА - ОКОЛО 35 %.БЮДЖЕТНИЯТ ИЗЛИШЪК ЩЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛИ НА ВСЯКО ДЕТЕ ДО 18 ГОД - ПО РАВНО!ЗА СТУДЕНТИТЕ НЯМА - ЩОТО СТАЧКУВАХА!Решението е взето днес на извънредно заседание на МС и влизe веднага в сила!

6

znajko

преди 15 години

Жозе Мануел Барозо.Е на тази снимка.

5

преди 15 години

... молодец ... ей са ш му обЯсни на тва европейче как всъщност нищо не разбира и колко сме добре :D

4

Чичо Иван

преди 15 години

Такова име Жак Баро ли измислихте.

3

преди 15 години

Каква съдебна система? Та те са нон стоп заети да се уреждат с имоти по морето. Съдебната система е аут и да се чака нещо, ще се получи точно това, което ни казват от ЕС.

2

boristodorov56

преди 15 години

.."- ПОЖАЛЕТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД... защото заради БЕЗДАРНОТО ВИ И СВРЪХКОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ, няма да дадем нито евро на България..."- Марк Грей!

1

Гордия Пенсионер

преди 15 години

Древните индийски владетели от малки вземали отрова в малки количества, и като пораснали никой не можел да ги отрови.