65

Бачо

преди 15 години

на Украина за празниците. По тръбите потекъл райски газ за Коледа и така на украинците им било весело :)))Студено, наистина, но весело!!!До България не могло поради технически причини :(((

64

преди 15 години

След като и Силвио Берлускони и други германски (бивши и настоящи) политици са за построяването на новите 2 газопровода с Русия , на *** на САЩ в Европа(Украйна, Полша и някои други държави) ще им бъде малко трудно да пречат на тези проекти и да скачат срещу Русия - под командата на Вашингтон.Ако следите новините - мекерето Юшченко е привикал на среща в Украйна - полския президент, само че на другата среща в Русия - с Путин и Медведев ще отидат президентите на доста по големи и значими европейски държави!

63

Kiko

преди 15 години

Zashto sega be UNUFRI joujo.

62

jorji

преди 15 години

Q-AMA TAQ MI6KA BILA JIVA BE ???! STRANNO KADE BE6E TEQ DNI...

61

преди 15 години

abe hora kyv gaz vi goni be,abe stavaite da gi biem kato ku4eta tezi be ,VIE NORMALNI LI STE VSY6TNOST

60

goce

преди 15 години

народа ти го пребиха а ти не каза една дума ,не се показа от черупката си,не те е срам.Забравих че ти си опериран от срам

59

Десебар

преди 15 години

Oткога го говорим това - набуко откога казваме че трябва да се иска да се строи от изток на запад, а не обратното, че трябва да се започне по-рано, така като турците го започнаха. Къде са проектите и финансирането на Сергеят? Защо чак сега се сетихте?

58

преди 15 години

А защо според твоята "логика" ние чакаме газ САМО от там ? Според твоята "логика" само Русия ли има газ ? А Италия и Германия с какъв стандарт,икономика и статут са в Европа, за да ги сравняваш с нас ?

57

преди 15 години

Ако тая година все пак има някакъв шанс да се възстанови газоснабдяването от Русия, то догодина това ще е невъзможно по ред обективни причини, основната от които е очакваната голяма политическа, социална и икономическа катастрофа на кремълската държава. България има няколко месеца да търси алтернативни източници на въглеводороди иначе и нашата икономика ще умре, това трябва да бъде основната грижа на нашето правителство, а не отваряния и затваряния на блокове от АЕЦ. Що се отнася до големия шлем ясно е че нищо няма да се осъществи от него и България не трябва повече да възлага каквито и да е надежди на газови потоци и нови АЕЦ-и идващи от изток.

56

преди 15 години

На Марс откриха метан - Гоце що не направи там едно посещение на братския марсиански народ, пък може и да го заведат на лов за Пришълец!

55

преди 15 години

AIDE BE NARODE DA GI MQTAME DOVE4ERA NEKA VSEKI KOITO ISKA PROMQNA DA IZLEZE VE4ERTA I DA GI MQTAME

54

преди 15 години

Гоцеее,Гоце, Зорка да те остави, Азис жена да ти стане и ... дете да ти роди!

53

yes

преди 15 години

druga durjava v koqto prezident e biv6 dreben , ne6taten ,donosnik

52

преди 15 години

Абе, Гоце, като стане белята всеки знае да дава акъл. Защо не проявихте малко далновидност, за да предотвратите подобни кризи? Защо поне не слушахте, като ви дават съвети отстрани? Сега си голям анализатор... Когато и на последния му е ясно, че става въпрос за политика, той "вече" не вярваал...

51

преди 15 години

абе хамсалак,тя работата много проста бе,така сте се вмирисали,че ако пръцнете по веднъж седмично в газохранилището в Чирен ще имаме газ ,па и некаква минимална файда от вас,айде събирай всички там от коалицията и в Чирен да попръцквате

50

неверващ

преди 15 години

Ще търсите ,да под вола теле. *** ниедни. Ще ми ставате социал-капиталисти. Не ми е за друго ,ами народа страда от тези ***. Ами добре ,че времето се затопля . Всички от тройката са лапачи и некадърници,а къдърни са за себе си да крадат. Нали голям го вадиш,ха сега да видим Великия Европейски съюз колко ни тачи , те не се занимават с такива ***.

49

преди 15 години

Газопровода "Южен поток" от Русия до Италия - през България ще бъде построен защото Берлускони е с руснаците и неслучайно ходи и се среща на няколко пъти с Путин и Медведев, а за Барак Обама си направи и шегичка когато беше в Русия - когато каза че това момче е малко "загоряло" :-)

48

преди 15 години

Първанов, бъди по-смел, крайно време е да направиш радикални промени - дай на хората закони за референдум, за нова изборна система, за активно гражданско участие в контрола на действията на управляващите. Рискувай и ще спечелиш, не се страхувай, няма какво да губиш! Направи нещо съществено и реално, което да почувства всеки от един от нас! Не пропилявай времето - няма време за губене вече!

47

преди 15 години

Гоце,какво стана с "големия шлем",който България постигна,подписвайки договорите по време на визитата на големия батко Путин?

46

преди 15 години

"Руснаците са им дали такъв процент комисионна,че просто е нямало как да им откажат !!! До гроб ще им бъдат верни"- по тази "логика" - руснаците са дали огромни комисионни и на Германия и Италия - до които ще са двата газопровода.