144

14 Януари...

преди 15 години

Hаистина са непоправими тия, генетично явно са увредени, туй, комунизмът, изглежда, е неотстраним дефект. Чедото на комунистическия дерибей Димитър Станишев, пръв помощник на бай ви Тодаря, малкото Дмитриевич, си е досущ като бащицата си, нищо че се цупи така, че уж все едно е "евроляв". Не, нема такова нещо, като баща си е, само дето времето сега е друго - ех, времето, времето, що не можеше да се връща назад времето, колко прекрасни времена щяха да възродят нашите мили таварищи?!

143

преди 15 години

Какво си работила по време на "соца"? И какво работят твоите деца сега?

142

Илона

преди 15 години

Властчицата за тия КОМУНИСТИ,винаги е била начин за жадно смучене на благинки, като пред щенията им няма нито бариери, нито спирачки.

141

КОСТОВИСТ

преди 15 години

В интернет, чат-пат се намират потомци на генетично непълноценните селски нерези, слезли по 09.09.1944г. от горите в градовете за да вършат грабежи, убийства и други криминални престъпления, и понеже същите много обичат високопарно да коментират Иван Костов и да пускат клевети по негов адресАз уважавам Иван Костов, и колкото и да ми е писнало и втръснало от глупостите на ***, които допреди няколко години празнуваха Дядо Мраз, 8-ми март и 1 май, влизам в диалог по темата "политикът Костов", когато имам насреща си аргументи, а не свинско грухтене. Но от комунисти не чакайте аргументи.Комунистите са антибългарски ***, които искаха да направят България част от Югославия!Комунистите са антибългарски ***, които измислиха македонската нация и убиваха в концлагери македонските българи, които отказаха да се нарекат македонци!Комунистите са антибългарски ***, които официално поискаха България да стане 16-та република в състава на СССР!Комунистите са антибългарски ***, които взривиха катедралния храм на собствената си страна и убиха повече хора от всеки друг атентат в световната история (рекордът бе подобрен от Ал кайда през 2001г.).Комунистите са антибългарски ***, които подариха цели сектори от държавата и цели области от България на Ахмед Доган и ДПС и гласуваха закон, позволяващ на Турската държава да изпраща автобуси със свои граждани, които да избират кметове в България!

140

KAKAV SADNIK,BE PROD

преди 15 години

PRI TVOIA ,,ZAR,,SKORO,6TE TI ZAMIRI6EEE,NA,,,,,TEMENUJKIII

139

Съдник

преди 15 години

Разбира се че ще ти отговоря Фани! БОЛИ ме когато виждам хора да роват в кофите, тъжно и страшно е когато виждам разрухата и знам че скоро това няма да се оправи. Само че Фани, знаеш ли .. много съм мислил какво мога АЗ да направя за да се подобри положението. Ти мислила ли си както ТИ би могла да направиш? Незнам, не е лесно .. нито ти, нито аз можем да поправим кой знае какво повече от това да се опитаме да МИСЛИМ със своите си глави и да се опитаме да потърсим някой за който ФАКТИТЕ говорят положително. Има един човек Фани, който е бил много, много умен и е казал че благосъстоянието на едно общество зависи от благосъстоянието на всеки един индивид в него. Фани, разбираш ли какво не му беше наред на социализма?? Това че работливи и мързеливи, кадърни и некадърни, заслужили и незаслужили ... всички чакаха 15 години за една Лада и 5 години за телевизор. Телвизор по който всяка вечер ни обясняваха как ".. има отново огромен напредък във все по-пълното задоволяване на нуждите на трудещите се..."Моля те Фани, ако обичаш себе си и децата си .. възпитай ги да обияат труда и свободата. За да живеят добре единственото от което имат нужда е Свобода да се учат, да работят и да се радват на това което сами постигнат. СЕГА това е възможно! Преди - НЕ БЕШЕ!

138

преди 15 години

рано е още.Никой не иска да се кандидатира за властта.Малко са позамръзнали ама не навсякъде.Още не са гладни.Болшинството имат все още работа.Банките не са фалирали все още.Когато се случат тези неща чак след това ще се търси костов да спасява бг.

137

Желязко Желев jele

преди 15 години

......Тои е уникат без дупликат.Недумаи и не го мисли даже.

136

преди 15 години

СТИГА ГЛУПОСТИ СИ ПИСАЛА *** ПЛАТЕНО ЧЕРВЕНО ЧЕНГЕ.КАТО ТИ ХАРЕСВА БАЙ ТОШО - БЪРЗО ВЛЕЗ ПРИ НЕГО ИЛИ ДО НЕГО...ТАМ ТИ Е МЯСТОТО И ОТ СЪРЦЕ ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ!

135

dooo,114

преди 15 години

FANI E ,PROOOSTO PRAVA,A TI SI POREDNIAT POLIRAN,GLANZIRAN MOZAK,KAK NE VI E SRAAAM,BE,TIA,DETO NI MAIKATA,,DEMOKRATI,DETO,,GRANDIOZNO NI IIIZZZLLLAAAGGGAAAHHHAAA,VIE,GI ZA6TITAVATE,E TOVA ,AKO NE E PRRREEEDDDAAATTTEEELLLSSSTTTVVOOO,KAKVO E

134

Желязко Желев jele

преди 15 години

.........Какво очакваш газ в бутилки ли от Русия.Оправете си съюзника Украина ,че много зеха да го извъртат.Или бягаш да не носиш отговорност.Мишка си ти.

133

VAZDUHAR

преди 15 години

STANISHEV IMA PALNATA PODKREPA NA UNITED STATES OF AMERIKA , EVROPEJSKIJA SAJUZ I SEGA SHTE SI OSIGURI PODKREPA I OT MOSKVA ZA SLEDVASHT MANDAT . JADNITE ZA VLAST V BG SHTE TRJABVA DA SE PRIMIRJAT S TOVA POLOJENIE I DA CHAKAT PO-DOBRI VREMENA .

132

ха ха ха ха

преди 15 години

ГОЦЕ КЪРЖА НАД МЕКСИКО , ДА НЕ КЪРЖИ И серГЕЙчо !

131

14

преди 15 години

Правителството на Станишев доказа, че е антинародно правителство на мутрите и на мафията. То трябва да си иде, защото извърши национално предателство: държавата капитулира пред мафията! Станахме за резил пред Европа, и кучетата ни се подиграват вече: това правителство трябва да си иде час по-скоро. Крайно време е, да не чакаме и миг, защото много ще страдаме, а и голяма цена плащаме за малодушието си: вече втора година плащаме членски внос в ЕС много по-голям от получените субсидии! А сега пък са спрени субсидиите по всички програми! След месец ще ни наложат и предпазни клаузи ако сега не излезем на протести по улиците и площадите, та да бутнем мафиотското правителство! Събудете се, хора!!! Какво чакате още?!14-ти НИ ЗОВЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

130

До 98 и 99

преди 15 години

Не ме пращай в парцела, защото ти може да ме превариш. Продажник такъв

129

КОСТОВ ЗНАЕ И МОЖ

преди 15 години

ДА ГО ПОДКРЕПИМЕ ЗА ПРЕМИЕР ! КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БАНДИТИ В ЗАТВОРА , ИМУЩЕСТВОТО ИМ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА !

128

КОМУНИСТИТЕ СА ПО ГО

преди 15 години

....... В КОНЦЛАГЕР , А ИМУЩЕСТВОТО НА РОДНИНИТЕ ИМ КОНФИСКУВАНО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА И РАЗДАДЕНО НА БЕДНИ ГРАЖДАНИ !

127

ai,ai,aiii

преди 15 години

KOLKO DOLNOPROBNI SPISVA4I ZA KOSTOVIA ,,,MAZOHIZAM,BOJEEE,OPAZI BG,AMA MAI NE ZASLUJAVAMEE

126

1BG

преди 15 години

Зареждат самолета с гориво-боб, да боб, за да има газ от Русия за България и гориво за самолета на връщане. Двигатела на самолета е сврръхзвуков "СереГЕИИ". Съмнявам се двигатела"СереГЕИИ" като се събере с двете Орлови крила "***.и."р , ще заредят ли дебелата траба с газ, дали ще я поемат!? Или СтаниШЕФ на България или си подай молба за напускане, да не зъзнат стачкуващите на улицата или по домовете!!! На околовръстното, който Бойко ти го направи, ще ти е добре.

125

Fani

преди 15 години

ще те помоля 114 да ми отговориш ти добре си направил бизнес, а не се ли дразниш като ходиш по мръсните и разбити улици на София, като и гледаш олющените фасади. А хората , които роват по кофите не ги ли виждаш?А просяците?А проститутките по околовръстното?А разбитите и мизерни училища, порутените университети, съсипаните поликлиники и ограбени болници и това ли не виждаш? НЯМАШЕ ТАКИВА НЕЩА ПРИ СОЦА. Аз не мога да съм щастлива, когато около мен всички са ужасяващо бедни. А такава бедност и мизерия дори не съм сънувала и затова казвам на децата да не си губят времето да ходят да крещат, а да си гледат живота. При соца се живееше наистина много добре.И охолно. Какви рожденни дни се правеха, как се празнуваше, а сега - хората нямат пари за нищо.