130

donpesho

преди 15 години

STANI ,STANI MISHLE BALKANSKO

129

преди 15 години

Този министър е истински "гений".Гледах интервюто му по БНТ1.Предварително му бяха зададени въпросите.Той имаше отговорите написани с много едър шрифт.Щеше да е много смешен,ако темата не беше сериозна.

128

преди 15 години

Извикайте го тук да пърди в трабата !!!

127

преди 15 години

Къде е Р.Овч. бе ??? Нали доставките са гарантирани?

126

преди 15 години

прав си. добави и на работна ръка. САЩ използваха Иван Костов за лъжите за валутния борд за да направят България колония на евтина работна ръка. такива бордове е имало още миналия век в африкански и азиатски колонии на САЩ и Англия за да ги държат като роби да им работят

125

преди 15 години

компютърът ми е китайски. има и американски но са 5 пъти по-скъпи. американски търговец не дава нещо без кинти и гледа само да прибира. Интернет долколкото знам е изобретен в един институт в Швейцария от екип в който влизат и руснаци и българи. а компютърът е измислен от Джони Атанасов заедно с руски и американски инженери. нещо друго да те интересува

124

Колко има тук ?

преди 15 години

'' никой нормален българин няма да я разбере ... ще разберем само колко ще ни искат което ще е с 200 % надценка от нашите така любезни доставчици :)'' Как да ти кажа по ясно че няма да стане янсо незнам :) да съм твърдял че знам всичко ... ? :) просто казвам какво мисля както всеки тук ! и все пак мисля че трябва да се замислим над 113 коментар :)

123

преди 15 години

Още по великия Хитлер опита да заграби природните богатства на Русия, но се провали - каквато политика водят в момента САЩ - на войни и заграбване на природни ресурси.

122

преди 15 години

Както е казал великия Отто фон Бисмарк, договорите с Русия, имат по-малка стойност от хартията върху която са напечатани. Ехх тези думи казани преди 150 години са валидни и днес и ще са валидни и след още 150, ако тази *** изобщо съществува дотогава.

121

преди 15 години

Если Украина будет воровать газ, его снова отключат Президент Дмитрий Медведев также предупредил, что случае воровства газа Украиной Россия уменьшит или вообще вновь остановит его транзит, передает ИТАР-ТАСС. "Даже в случае возобновления транзита мы будем исходить из того, что если наблюдатели будут обнаруживать исчезновение газа, то есть его противоправное присвоение или, проще, воровство, на этот же объем будет уменьшаться транзит", - заявил он во время встречи с Сечиным. "Если же это будет продолжаться непрерывно, то это может повлечь вновь приостановку транзита", - подчеркнул Медведев. "Я хотел бы, чтобы все об этом помнили, помнили все участники процесса", - сказал он.

120

преди 15 години

нещо не вдявам, уж Украйна врътва кранчето, заради което не идва газ у нас, а сега липсваща връзка?

119

преди 15 години

хахо - кажи колко е цената след като се хвалиш че си толкова осведомен?

118

xaxa

преди 15 години

Цената не е тази която си споменал :) никой нормален българин няма да я разбере ... ще разберем само колко ще ни искат което ще е с 200 % надценка от нашите така любезни доставчици :)

117

iavor

преди 15 години

"САЩ, ЕС и НАТО не дават нищо на народа. те го дават на такива като тебе - богати синчета. копеелета"-----------Не е верно, ето дали са ти компютър и интернет да се радваш. :))САЩ няма да даде нищо на хора, които боготворят тиранството и съветския феодализъм. Първо ще изчакат сичките вие да изпукате от глад и студ, а после може и да размисли...

116

А.Г

преди 15 години

И украинците и нашите хубостници добре знаеха , че газ няма няма да пуснат ! Пускат фишеци за масова употреба да минава времето само !

115

преди 15 години

дават ни газ ама по 450 долара поне (да ме поправи ако има някой по осведомен- а и договора е засекретен доколкото знам), след това този газ ни го препродават доста по скъпо фирми *** като - Овергаз на Сашо Дончев - и газа достига на още по-голяма цена до крайните потребители!

114

do 112

преди 15 години

ММ да... Прав си не че няма гзопровод има... обърках се в коментара преди теб.. Но за твърдението че Украйна нямат газ малко грешиш .Роднините ми в Украйна в момента са на топличко :)

113

Boje gospodi i narod

преди 15 години

Как може да сме толкова заблудени ? Братушките ни освободиха от робство.... И много украинци са загинали... Във Варна има паметник дори...Вадят ни газ безусловно....(не като ЕС,Нато и подобни да искат нещо) и понеже нямало газопровод УКРАЙНА Е ВИНОВНА .... Да сравним приноса на Русия и Украина ЗА НАРОДА (не за държавата ) с този на гореспоменатите 'организации' ... Плюйте още тези който ви подават ръка и Богославяйте нашите унищожители БРАВО БЪЛГАРИ !

112

преди 15 години

Какви глупости говориш - това което стана ясно е че Украйна няма как да прати газ на България - след като не може да запълни тръбите така че налягането им да позволи да изпратят газ до България! Оказа се че украинците не разполагат с толкова много газ за да направят това.

111

преди 15 години

Путин - Европе: на газовом конфликте Россия потеряла 800 миллионов долларов, а Украина паразитирует