26

преди 15 години

защо е обстрелвана тази къща .Ей така без причина стоят си някакви мирни хорица .Това да бутат пред себе си децата за да не стрелят по тях е патент явно на мюсюлманите.Свидетели сме на това как и в бг го направиха при бунтовете по време на възродителния процес.Те не ценят живота на децата си-защо не евакуират децата и жените си а ги използват за пушечно месо.Аз обвинявам израел че много бавно действат отдавна там трябваше да не е останала нито една сграда.

25

преди 15 години

Добре пишеш, но е много наивно. Би трябвало да знаеш, че редовна практика на ислямските структури е създават щабове, складове и бойни точки в болници, хотели и училища. Така жертвите са много, всички пищят, а те се измъкват в суматохата, защото май не вярват в задгробният живот. Така беше в Ливан; Садам разполагаше войските си в жилищните райони, даже в Чечня беше същото. Припомни ми някой от тези борци за "свобода" да се е обадил, че отива в едикойси магазин и всички клиенти да напуснат до 10мин. Хубаво е човек да е състрадателен, но трябва да оценява нещата по-задълбочено.

24

Vasilev

преди 15 години

Ne vi li pravi vpechatleie che konfliktite sa vinagi pri stapvane v sluzhba na novia prezident na Shtatite?

23

7

преди 15 години

........"Не би мирно седяло, не би чудо видяло".........

22

Перничанин

преди 15 години

Израел отдавна си спазва железния прицнип да не преговаря с терористи. Така и трябва. Палестинците са избрали с избори Хамас - сега да си сърбат попарата.

21

преди 15 години

Моят ден не свършва никога,не зная кога е минала нощта.Защото страдам-как малкото Българи да съхраня.

20

Един луд

преди 15 години

От 2 --3 години ,доста арабски страни (Включително ОАЕ) отказват да допуснат туристи ,ако имат в паспортите си печати с входна дата за влизане в Израел ,и ако някой е ходил там ,после е най добре да си сменя паспорта хахахах

19

преди 15 години

Няма да се учудя ако се окаже че Хамаз е подразделение на Мосад и получава нареждания от тях. Нали трябва война да има все пак и това оръжие да се продава и да върви бизнеса.

18

преди 15 години

Ами така, като целия свят оставя Америка да налага интересите си....Подкрепиха създаването на тази измислена държава Израел след 2рата Световна...сега им дават подркепа в ООН и на практика излиза че теа евреи (влагам най- лошото му значение..) си позволяват да правят каквото искат- е да ама не, не всички са юдеи, спазват шабат и да пускат бради....живеят в илюзии че всичко е както преди време, правят се на големите изстрадали .... да ама времето мина отдавна и по- добре да спрат с глупостите преди мюсюлманите да им изринат малката държавица от рецидивисти комплексари...

17

nomer 10

преди 15 години

предишния коментар беше към номер 13, а не 12...прощавайте...

16

Един луд

преди 15 години

Мръсни евреи ,,унищожиха целият свят икономически ,а съседите си физически.Гадна нация,жалко че Хитлер загуби войната

15

nomer 10

преди 15 години

Абсолютно съм съгласен с теб!Не заемам позицията на Хамас - те трябва да бъдат разформировани, дори съдени, а просто не съм съгласен с начина по който действа Израел. Според мен така само ще създаде още терористи... Все пак, само от онзи инцидент с болницата според мен вече има поне 500 нови терористи...помисли си само ако си родител, на който са убили 3-те деца при бомбандировката на болницата... колкото и да си добър и нормален човек, след такава случка просто ставаш камикадзе!

14

преди 15 години

Браво! Ето една добра новина.Дано тарамбуките се сетят че с Хамас дълго няма да оцелят.

13

+-

преди 15 години

Никой няма право да стреля по цивилни. По въпросъа за престъпленията може много да се говори. Безспорно Израел трябва незабавно да спре огъня и да се изтегли от Газа. Но това няма да накара Хамас да изстрелва всекидневно ракетите си. Вчера ракета беше паднала в израел в детска градина. Предполагам, че на ти, както не искаш да се убиват палестински деца, така не искаш да се убиват и израелски деца, нали.

12

Гордия пенсионер

преди 15 години

Твоят ден започва сутрин в седем точнос бомби и чаша кафе.Танкове и мини трескаво се нижатв своя бяг часове.Вечер ти се връщаш с тихи стъпки вкъщи,пускаш си пак СиЕнЕн.Гледаш филма скучен най-благополучени така всеки ден.Припев:Всеки ден с нещо си зает, бързаш, нямаш време.Всеки ден някъде напред ти си устремен. (x2)Твоят ден започва сутрин в седем точнос бомби и чаша кафе.Танкове и мини трескаво се нижатв своя бяг часове.Вечер ти се връщаш с тихи стъпки вкъщи,пускаш си пак СиЕнЕн.Гледаш филма скучен най-благополучени така всеки ден.Припев: (x4)

11

+-

преди 15 години

"А сега на *** никой нищо не им казва, когато избиват резани парчета." - това не е точно така, ако следиш новините. Остри реакции идват от всички краища на света. Единствените, които все още стоят пасивни в някаква степен са американците, по обясними причини. Използването на термини като "резани" и "***" са определно расистки. Крайно време е във форума да се вземат някакви мерки срещу подобни мнения. Добре ще е да има някакви модератори...

10

преди 15 години

Да де, ама това е все едно отбранитената стратегия и желанието на 1 държава да се справи с терористи не й дава право да извършва военни престъпления (каквото без съмнение представлява разстрела на цивилни и бомбардирането на болници на ООН), нали?НЕ случайно днес имаше почти единодушие по резолюцията на ООН - дори американците са изразили принципно съгласие, което е показно!

9

anonimen

преди 15 години

Ubiici na deca! Niama li koi da gi spre?

8

преди 15 години

Като ХАМАС са се настанили на покрива и стрелят от там! Писна ми от тендециозно поднесени новини! Тия агенции не следят ли чужди телевизии?!и

7

men

преди 15 години

samo izbivat nevinni hora, puskat po niakoe ameriaknsko atashe da vzrivi niakoia bomba i posle"samoubiistven atentat" koi e lud da si izbiva i vzriviava sobstvenata darjava ta nali pri edin takav atentat moje da izbie blizki i rodnini... amerikancite primerno sa okupirali Irak a pri edna zashtita ot tiahna strana irak4anite sa teroristi i ubiici a tova 4e Amerikancite ne pokazaha nito edno patron4e himi4esko orajie na sveta za koeto obviniavaha Irak ... za kakvo govorim "4ista krajba na petrol i ograbvane na naselenieto, kakto i plasirane na orajieto im"