53

Умини сме

преди 15 години

Не си задавайте глупави Въпроси отговора един Хората имаха ПАРИ, разходи колко щеш и не стига!

52

jiko

преди 15 години

ti pian li si ili ima zdravoslovna prichina ?

51

112

преди 15 години

Умника от 21 може да отиде до АЕЦ да види всички тези глупости които пише! Стига ЕВРОидиотщини! В Козлодуй е по чисто 3 пъти от София (говорим за радиация - влез и виж сайтовете там са изведени дирекно приборите!)!

50

преди 15 години

Една купчина пишат врели некипели за АЕц,за погребани блокове,бетон ,Чернобил и прочее...Въпросните шиба..ци трябва да запомнят следното-АЕЦ Козлодуй е със съвсем различен тип реактори,нямащи нищо общо с чернобилските,за да стане авария,застрашаваща здравето на персонала и населението около АЕЦ трябва да се направи умишлен ГРУБ саботаж на съоръжения и пак няма гаранции,че ще стане белата,защитите са не тройни,а петорни най малко.Огромна сума бе похарчена точно за тези защити,съгласно изискванията на МААЕ.Тука се дрънка за зависимост пак от Русия-ми никой няма да ни подари свежо ядрено гориво,ще си го плащаме.Ама как ще го возим от Канада примерно-това не знам..Вместо да се гаври някой с нас и да се чудим,дали децата ни утре ще студуват,пускането на 3-4 блок ще реши маса проблеми.Блоковете са се изплатили много отдавна и сега всеки киловат от тях е супер печаливш.А за ,написал ,че около АЕЦ е радиоактивна пустиня-грешиш ,брато...

49

преди 15 години

Джефри ван Орден трябва да бъде награден за това че защитава българските интереси , за разлика от много български депутати и министри.

48

СДС

преди 15 години

Стига глупости за АЕЦ! Като сте неграмотни не пишете простотии които не разбирате! Спяни са само 4! Не се погребват като умряло магаре! Козлодуй няма нищо общо с Чернобил и обратно! Като в Козлодуй са всички реактори във Франция (80% от Ел Енергията)! А като в Белене има само няколко (той е от съвсем друго ново поколение)! Не сравнявайте Магаре с Кон! А като няма вятър и слънце! На свещи или някой ще ходи да духа перките! ЦИРК! 1кВат вятърен 80стотинки! 1кВат от АЕЦ белене 6 стонинки (1-4 блок - умрелите - 2 стотинки)! Кой плаща! Бедбият народ! И после ходи за ГЪБИ!

47

преди 15 години

когато 3 и 4 ти блокове работеха що аджеба имахме режим на тока, не си спомням след като ги спряха да сме оставали без ток...

46

Ocil

преди 15 години

Някой спомня ли си за "загубилите" се незнайно къде половин милион подписа срещу затварянето на АЕЦ блок3 и блок4.Тогава това *** Герджиков се направи на дръж ми шапката,като твърдеше ,че такава подписка има но не могат да я намерят в Парламента.На 14-ти трябва да ги попитаме и за нея!

45

преди 15 години

Сега е моментът,Европа да се натисне за компенсации!!!

44

преди 15 години

1 март 2006На тази дата се разбра че аец козлодуй няма бъдеще.

43

преди 15 години

Наясно ли сте как се погребва един реактор?Бетонира се и около 1 кв.км земя около него е загуба завинаги. Ние засега имаме 4-ри погребани реактора и още 4-ри ще ги последват. Ядрената енергия е изключително *** и скъпа.

42

преди 15 години

Млъкнете най-накрая всички противници на ядрената ни енергетика!Лично съм чувал от устата на експертите на МААЕ редултати от детаилни анализи на безопасността на реакторите в Козлодуи. И бяха определени като "много безопасни". Ако има авторитет в ядрената енергетика това е имено МААЕ, тъиче стига кръчмизация и багеризъм.Относно екологията трябва да знаете, че ядрената енергия не създява вредни емисии, контролът е по строг от всеки друг вид производство и затова авариите са изключително редки и невероятни, и вредните продукти (отработеното гориво) се отделя от екосистемите за десетки хиляди години ... тъй че напрактика е най-чистата етнргия!!!

41

VOENNOMOREC

преди 15 години

i TAM krai poleta na velikiq KUBRAT uuu -U AAAA!!! TAM BRATQ ISTO4NOTO SLUNCE gree nad narod nepopedimu komunisti v4ena BITKA SA SLAVA ! nie ot arsenala na krai hadutin na Haskovska vyn6na granica S Etiopiq BQHME da se 6turnem vratite na KOMUNIZM i bratq RUSSIQ kazaaaa aaa aaa UUUUUUUUU tam tam! uuu U!

40

Български патриот

преди 15 години

Реакторите от 1 до 4 са погребани. Да не говорим за тях! Когато манифестирахме по улиците на София в тяхна защита и събирахме подписи, президента, другаря "Гоце" се таеше в предоставените му от нас дворци. Сега, не го е срам да се обажда! Срам! На мястото на затворените реактори следва да се изградят нови, като се използва инфраструктората и построените електропроводи. Белене беше и си остава най голямата и скъпа глупост! Лошо е било винаги, когато вместо техници и икономисти въпросите се решават от политици, но още по-лошо е, когато и политиците са прости и загубени, каквито сега ни управляват , като станишев Симеон и Доган. Това не са политици, а лъжци и крадци! Какво искаме?! Не ги ли свалим скоро от власт, няма да се оправим! Бъдете живи и здрави и мислете, когато гласувате!

39

преди 15 години

huuu -u ne znaeta ni6to kato KOMSOMOLEC GORD az pak znam VIE MLADI DECI *** NE ZNAETE!! velikiq BRAT RUSSIQ ni SPASI OT evreopeiskite anti-komunisti i VRAGOVE na sociqlisti4eskiq TRUD ! S TRUD MOM4ETA POSTIGAT 4UDESA ! VSI4KI OBRATNO V KOMBINATI I KOMSOMOLSKIQ BUK! nee ne enee uuuu ne ZNAETe vie ni6to. Az sym ot voennomorskite SILI i sym SILEN imame ARMIQ BALGARSKA VELIKA S BRATQ RUSNACI da ni brani slava slavyanskaq velikaq BRATUSHKA ot Tyrnovo gore VEE zname na ve4niq imperator AAA aaa uuuu U! neee e moje da znaete 4uite me 4UITE ME znam kakvo IDVA ot zapadnite banditi v kraidunavskiq han kydeto HAN KRUM VOIOVAL veliki vremena s Tsar Samuil III-ti SYSDADOH AZ BALGARIQ VELIKA za RUSIQ!~

38

преди 15 години

За да илюстрирам сигурността на козлодуй ще се върна почти три години назад - 1 март 2006. Аварията е била толкова сериозна че и до сега се мънка по въпроса.

37

преди 15 години

А ти си щайга.Чернообилския реяктор има толкос общо с нашия колкото валяците с велосипедите

36

Х

преди 15 години

Ван Орден има каса уиски от мен.

35

преди 15 години

3-ти реактор е строен заедно с чернобилския само че е с по-ниска мощностпърванов даде глупаво предложение това не е за първи пътпо образование първанов е историк и толкова далече от ядрената енергетика колкото и от добрите идеи

34

perekly

преди 15 години

Четох медицински статистики- няма регистрирано повишение на ракови заболявания след Чернобил !