80

dantess

преди 15 години

А АМЕРИКАНЦИТЕ КОЛКО НАРОД ИЗБИХА *** ОВЦА СЕЛСКА ТАКАВА ***

79

eva

преди 15 години

Какво намесваш Православието тук, бе умнико?Или може би неща като Архипелаг Гулаг са сред висшите християнски ценности, проповядвани от *** Русия?*** комунистически ***.Мръзни сега.

78

dantess

преди 15 години

престанете да плюете по Майка Русия,*** такива,вие православни християни ли сте или мишки-католици,мизерници прости такива,от нищо не отбирате,а вървете ближете американски сега *** такива.ДА ЖИВЕЕ МАЙКА РУСИЯ!

77

DUM SPIRO SPERO

преди 15 години

до 76. Защо му обясняваш на Спиро . Не се надявай за него ,че ще те разбере. Форумът е пълен хора,които са тук,за да плюят. И обикновено- не този когото трябва. Задъхват се от омраза,най-вече ,защото не могат себе си да търпят. За съжаление станаха твърде много.

76

преди 15 години

Спиро, обяснявам ти ситуацията елементарно, каквато е:Украйна е сключила с Русия 2 договора - за доставка на газ и за транзит на газ. След като Украйна в продължение на 2008-*** година се оказва, че не си е платила 50 мил.куб.м. газ руснаците им казват - Вие не плащате част от доставката, а ние искаме и промяна на цените заради световната криза /тъпо е, но всеки монополист има право да го каже, за съжаление, и всички трябва да се съобразяват с това на принципа - или плащаш и получаваш или не плащаш и не получаваш!/, така че или ще плащате двойно или няма газ. Украйна отказва да плати тези 50 мил.куб.м. газ, които през годината са отчетени, че са на нейна територия пристигнали, но не са платени и хоп - руснаците им спират доставката по договора за доставка. Второ - има договор за транзит, чиято цена нито касае спора, нито влияе на него. След като на 01.01.09г. руснаците спират кранчето на доставката, украинците започват да крадат от транзитния газ и на 05.01.09г. сутринта е измерено, че за 5 дни Украйна е ОТКРАДНАЛА над 20 % от транзитното количество газ, което преминава през нейната територия, руснаците окончателно спират кранчето. И имат пълното право на това, а украйнците /по-скоро техните управници/ са абсолютни ***.на.ри и заслужават съд за газовата криза, която предизвикаха, но лошото е, че ако всички страни, включая и България, пострадали от простотията на Украйна, ги осъдят - пак ще плаща бедния народ, а не гнус.ните им политици! Надявам се разбра ситуацията по-ясно сега!

75

4isti ste

преди 15 години

KATO NASRANO DUPE,MAMIZATA VI,ANTI4OVEZI

74

преди 15 години

Като е толкова хубаво в Русия защо никой не емигрира там?

73

преди 15 години

А нали Сергей ДМИТРИЕВИЧ и ПУТИН са братовчеди, нека да пуснат газа тогава. ХАХАХА

72

лудото куче

преди 15 години

УКРАИНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЛЪЖАТ КАТО ПОДУЕНСКИ *** .КРАДЪТ ВЕРИЦАТА ИМ ТА УШИТЕ ИМ ПЛЮЩЯТ .ПОСЛАННИКЪТ НА УКРАИНА В БЪЛГАРИЯ И ТОИ ЛЪЖЕ И МАЖЕ НО САМО НЯКОИ ТЪПЧОВЦИ МУ ВЯРВАТ.УКРАИНЦИТЕ МАИ СА ПО ГОЛЕМИ КРАДЦИ ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ

71

M-K

преди 15 години

Първо, американско куче, пиши на кирилица. или в шVиVбаVната америка, не знаят, че в България пишат на кирилица!? Второ ходи в САЩ за залапаш на ***.Сега е криза при нас. Аз мръзна. Жена ми мръзне. Къде е ВЕЛИКА АМЕРИКА? Защо трае и млъкна? Само Русия опитва нещо да прави. Ходи в САЩ да ти нае...бе ***. Аз залагам на Русия, не на САЩ.

70

Десебар

преди 15 години

Да ги приемем в НАТО ама Германия не дават. Нали миналата година имаше сбирка на НАТО само за тая цел - приемането на Украйна в НАТО. САЩ ги предложи за членове, Германия наложи вето.

69

M-K

преди 15 години

Според вас ако се сбият Путин и Бойко Борисов на юмруци или свободна схватка, кой ще победи накрая?===Путин. Той тренира джу-до, вдига истребители от земята. Той реши проблем с чеченският звяр. Не мога да се представя Бойко Борисов само да разговоря с чеченски командир. Борисов е ***. Не може до исчикти София. Къде бе ще усмирява бандитите!

68

kyky

преди 15 години

бе момчета, аз пак ще пействам, нищо че затривате периодично :)ДатаПоступление из Российской Федерации в ГТС УкраиныОбъемы транзитав Европу и Республику МолдоваРазница между объемами поступления природного газа в ГТС Украины и его транзита в Европу и республику Молдова01.01.2009 318,2 318,4 - 0,202.01.2009 300,0 295,2 +4,803.01.2009 293,2 269,8 +23,304.01.2009 303,1 269,1 +34,005.01.2009 214,0 228,0 - 14,0оперативно06.01.2009 59,7 55,4 +4,3Всего 1488,2 1435,9 +52,2иначе казано украинците на собствения си сайт СА СИ ПРИЗНАЛИ ЧЕ СА КРАЛИ, ама за българските русофоби това не е достатъчно....а *** трие ли, трие.....

67

преди 15 години

zad vsi4ko stoiat gadnite yankee-te ra4kat oranjeva ukraina,za da skarat es-rusia

66

преди 15 години

До 65. Приятел дай да не им се бъркаме на сенсей Борисов и сенсей Путин. Те си имат и двамата големи черни колани, което значи, че ще се разбират по техен начин.

65

преди 15 години

ДО 47-СМОТЛЬО, ЗА КАКВО БРАВИКАШ НА УКРАЙНА,ЧЕ ТРЯБВА ДА МРЪЗНЕМ СЕГА ЗАЕДНО С ДЕЦАТА СИ, А ВИЕ СИ ИГРАЕТЕ И СИ ПРОКАРВАТЕ ВАШИТЕ СИ ПОЛИТ.ИНТЕРЕСИ... ***.РУНГЕЛ,НЕЩАСТЕН

64

преди 15 години

Според вас ако се сбият Путин и Бойко Борисов на юмруци или свободна схватка, кой ще победи накрая?

63

преди 15 години

да се изпрати Бойко Борисов да набие и Путин и Южченко и те ще пуснат газта веднага, при това без пари, за да не ги бие Бойко отново! друго решение няма - Бойко да ги бие!

62

.........

преди 15 години

АБЕ ЩО СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ!ХАЙДЕ ДА СБИЕМ ГОЦЕ С ***,НАШИО Е ЛЕВЕНТ И ЩЕ ГО СПУКА ОТ БОЙ!ДАВАЙ ГОЦЕ НИЕ СМЕ С ТЕБ!*** ТРИПЕРА ,ПУСНИ МУ НА ДРУГАРЯ *** И КАТО МУ ПРИПАРИ КАТО МУ СЕ ПИКАЯ ДА ВИДИШ ДАЛИ И *** НЯМА ДА ПУСНЕ!ПЪК ЩО НЕ ГО ГРЪМНЕШ КАТО ЗАЩИТЕН КОЗЕЛ,БАШ НАЧАЛНИК СИ НА АРМИЯТА!САМО ДА ГРЪМНЕШ С МАЛИНХЕРАТА И ЩЕ МУ ПАДНЕ НЕ САМО МИ И КАТЕРИЧКАТА!НИЙ СМЕ С ТЕБ!

61

Гост

преди 15 години

толкова ли не ти е ясно кои са политиците в Украйна и други бивши съветски републики, заложили на противопоставянето на Русия, кой ги подкрепя и защо ? Целта им е - докопване до власта и после крадене на поразия и разбира се задържане на власта със ВСИЧКИ средства .Какво достойнство ,какви 5 лева - става въпрос групичка лица да се нагушат максимално !!Същия цирк в България го разиграват ДПС които само пищят за етнически мир и шантажират при всеки опит да им бъдат спряни кражбите.