212

преди 15 години

Якооооооо - да плющим Женяяяяя!

211

monti

преди 15 години

Абе Николай може наистина да е супер подготвен за оцеляване, признавам, че има качества и като майстор, и не го мързеше, обаче че си е гаднярче, си е гаднярче. мен лично ме подразни снощи с това, че не си призна, че послъгваше- защо до последно отричаше, нито е нарушил регламента, нито щеше някой да го упрекне, даже можеше да спечели някой от журито на своя страна. Какво му пречеше да си признае, че това е било част от играта и стратегията му.

210

Георги

преди 15 години

Другите морални финалисти са Яна и Здравко.Завиждайте, мижитурки, много сте смешни. Човека ги разплеска във всички игри, пръв влезе във финала, построи им сума ти неща да не ги вали дъжда по мързиливите ...Страшни простаци и *** тука, ужас

209

1

преди 15 години

Поздравления за Ники! Много щеше да мее яд ако това Спас беше спечелил! Голям селянин беше горкия!syglaen sym s teb:)

208

cecko

преди 15 години

Вие се избихте тука в тоз форум направо незнам :D

207

Гоце

преди 15 години

А също така Жени за пореден път доказа че освен за плющене за друго не става. Тя прецака Спасчо. Но както се казва всичко е добре, когато завършва добре.Ники е заслужен победител. Честито Ники.

206

spas

преди 15 години

mnogo ste prosti v toz forum qjte mu huq na nikilay

205

преди 15 години

Бе не знам там за тоя и оня , ама тия - Жени и Янита - ба,си кучките....... Те сега май всичките станаха такива - само бой и е..н ги оправя тях , мамицата им.....

204

Гоце

преди 15 години

Никой не повдига въпроса защо финалистите бяха трима, а не двама. Защото продуцентите застанаха зад Николай. А ако бяха двама финалисти, победител щеше да бъде Спас. Което пък от друга страна щеше да е смешно. Затова привестствам "вкарването на 3 участник". Защото Ники беше най-достоен. Щеше да е гразна "коалиция" да реши победителя в Сървайвър. Коалиция съставена от негативно настроена бургаска ***,малоумно студентка и Жорката в женски род.

203

преди 15 години

Брей, нагласена била работата с Николай, почивал си на острова и т.н..... Къса памет - забравихте ли и миналата година как Георги Дренски беше изолиран по същия начин. И двамата са пичове, за разлика от останалите. Само че Дренски *** удушиха , а тоя направо ги уби, смачка ги , превъзходството му бе убийствено. Отнесе като танк войнишко канче Спасчо с неговите напомпани мускули. Особено в играта с дърпането с въжето - миналата година Дренски отвя Мирослав, тоя път Николай - Спас. При това с 3 на 0. Фалшиви мускули като самия него. Николай бе безапелационен.... Досега друг като него в Сървайвър няма...... каквото и да се говори тук. Така че всякакви коментари за нагласеност са резултат на някаква злоба и завист, защото този сценарий не беше заради Николай - имаше го и миналата година...

202

преди 15 години

До Азис .Най лошата комбинация: *** ,п-----------т:

201

азис

преди 15 години

Ако това е мечтата на българите, нека Господ прибере вересиите си!

200

Tina

преди 15 години

198, прав си, че е готин! Съжалявам, че не го познавам лично. Мъж, за когото бих завидяла на жена, която е с него.

199

Nikolay

преди 15 години

През седмица сменя момичетата. Ти си *** за мен. Казах му го в очите - бащата казва това на сина си, ужас представяте ли си ......

198

би-сексуален

преди 15 години

Истината за Ники е че той е гей!Срам го е да си признае но той е ГЕЙ!Има много нежна душа и е подъл като жена! Голям сладур е нали?

197

Pavlov

преди 15 години

ЗАЩО ИЗБЯГА ? Нали голям го вадеше ,че и баща ти!ЗАЩО ИЗБЯГА ? Нали голям го вадеше ,че и баща ти!ЗАЩО ИЗБЯГА ? Нали голям го вадеше ,че и баща ти!

196

Selqmsuza

преди 15 години

Mrete drugite

195

mimi

преди 15 години

не коментирам и не забелязвам мижитурки

194

преди 15 години

За тези , които защитават Спас- това му е визитката от представянето.......бих искала да коментирате!!!!!2. Спас Стоянов, 24 г., от ГорублянеУправител на ресторант. Каза за себе си, че е вървежен. Тренира джудо и самбо. Не е гледал предишните сезони на Survivor. Пред камерата баща му сподели: През седмица сменя момичетата. Ти си *** за мен. Казах му го в очите. Видяхме и как баща и син играят на канадска борба в двора.

193

mimi

преди 15 години

знаете ли защо Спас избяга като обявиха победителя:ами зада се скрие под полата на майка си.ХА,ХА