191

преди 15 години

В момента никой нищо не снася. Няма оборот и държавата колабира.

190

DevilishSoul

преди 15 години

189,колкото и да ги натискаш нищо няма да направят! Фирмите на мутрите снасят пари! Интересите са общи! А и ония горе и те семейства и деца имат и не искат да си "цапат" ръцете!

189

КОКО

преди 15 години

РАЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРИ, ЧЕ НИЕ РЕШАВАМЕ ДАЛИ ДА ИМА УБИТИ СТУДЕНТИ И МУТРИ. ТОВА ЗАВИСИ САМО ОТ НАС. КОГАТО НИЕ ОБЩЕСТВОТО ГО ДОПУСКАМЕ ЩЕ ГИ ИМА. ТЕЗИ В ПАРЛАМЕНТА СА НАШИ СЛУЖИТЕЛИ И КОГАТО ГИ НАТИСКАМЕ ЩЕ ПРАВЯТ КАКВОТО ТРЯБВА. ТРЯБВА ДА ИМА ПОСТОЯНЕН И НЕОТМЕНИМ ГРАЖДАНСКИ НАТИСК ЗА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИ В НЕЯ.

188

kyky

преди 15 години

драги руди, вземи прочети ЗАКОНА, ако обичаштам много ясно е казано кой за какво отговаря.а пропо, самия факт че мутробойко Е УВОЛНИЛ архитекта, а не го е дал на станишев да го уволни, означава че БОЙКО отговаря за него, не се ли замисляш?майтап, както казваше чудомир.....а ако отговорност се носи само на ниско ниво (според бойко) защо търси отговорност непрекъстнато и само от най високото(станишев)?или когато бойко се дъни, се дънят подчинените му, а не бойко, и бойко може да ги уволни и остава чист, а когато се дънят подчинените на станишев е виновен станишев и трябва да си иде станишев?интересно двумислене, ама му казват в медицината `шизофрения` и е крайно време бойко да почне да се лекува, а не да ни занимава с болните си амбиции....

187

DevilishSoul

преди 15 години

184,тва са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!По времето на задължителната военна служба, "децата" в университетите в едно 90% също не бяха слуъжили войници, защотото влизаха в кой да е университет само и само за да не идат в казармата!

186

анонимен

преди 15 години

какви мутри ви гонят, че ги има ги има, но младежът е убит от негови набори! това е по-страшно от мутрите, търсете проблема в садизмът на децата и правителството!!!!!!!!! ккомунизмът ни довършва и от европейският съюз ни гонят не само се избиват децата

185

cv

преди 15 години

ЧЕРВЕНИ ПРИЯТЕЛЮ,ОЧАРОВАН СЪМ ОТ ИМЕТО ТИ...., ТО ТАКА ПЪЛНО ДЪЛБОКО И ВЯРНО, ОТРАЗЯВА ДУШЕВНАТА ТИ СЪЩНОСТ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРЕДЛОЖИШ КАТО ВТОРО ИМЕ (с тиренце), на любимата си БСП...,НА НЕЯ СЪЩО МНОГО ЩЕ И ОТИВА И ЩЕ ИЗРАЗЯВА СЪЩНОСТТА НА СИМПАТИЗАНТИТЕ И !!!

184

cv

преди 15 години

Приятелю,Децата НЕ СА СЛУЖИЛИ ВОЙНИЦИ - нали с тази цел го направиха -ДА НЕ МОГАТ ДА ЗАЩИТЯТ НИТО СЕБЕ СИ, НИТО СЕСТРИТЕ СИ МАЙКИТЕ СИ, НИТО ДЪРЖАВАТА !!!

183

руди

преди 15 години

добре си си избрал псевдонима. в София има 24 района. за такъв тип обекти отговарят Кмет на район и Главен архитект на райаон. ти вземи да прочетеш закона за общинската собственност, *** скапан.

182

DevilishSoul

преди 15 години

ето вчера поредното пребито момче от мутри във Варна! докога ще продължава това? Повече от ясно е, че МВР нищо няма да направи! В най-добрия случай, ще хванат някои доброволци с чисто криминално минало, ще им се плати и ще ги минат условно! Докога ще се търпи? Тия започнаха да бият и убиват вече и то обикновени граждани, студенти, ученици... Докога? аз разбирам компетентните органи да си вършат работата - Миков, на колко е осъден УБИЕЦЪТ на студента от морската градина това лято? Или викаш работодателят му не е кой да е и не е хубаво се вдига шум, м? В такъв случай не се чуди, че хората сами започват да вземат мерки!

181

Луд

преди 15 години

И за какво протестирате ? За това ,че се избиваме по-между си ли...?Всеки първо трябва да се замисли върху поведението си и чак тогава да тръгвате на простети.Студентите ги е страх от колегите си ,като вървят по улиците на студенският град... Всичко идва от причината ,че в България народа живее в мизерия и нещета... А кой създава мизерията разбира се депутатите.Първите който трябва да избием са те.Какви са тия мирни протести???Няма да казвам от кой град съм покрай мен имам приятели който с радост ще дойдат и застанат пред парламента и да ги избием ония прасета гадни *** ,който ни оправляват.

180

DevilishSoul

преди 15 години

Аз се чудя какво има да чакат студентите на държавата! Толкова сте много в студентски град ... Ами дето видите мутра да се прави на голямата работа - действайте! Предизвикайте го да посегне пръв и го смажете!Ако е умен, няма да се поддаде и ще усети, че трябва да се разкара! Неизбежна самоотбрана - свидетели един куп (студенти)... Никой нищо няма ви каже... Или искате да ми кажете, че 30 човека не можете да се справите с 3 мутри с пищови на ***??? Ако е така много лошо за вас! Да - не е това правилният начин, но нима МВР прави нещо по въпроса? Вие трябва да си браните сигурността в студентски град! Направили сте каквото трябва- сезиреали сте органите, сега протестирате.. но ако органите не направтя нищо - друг начин явно няма! Вашата сигурност там е по-важна!

179

преди 15 години

СНОЩИ ИМАШЕ МИРНО ШЕСТВИЕ В КАЗАНЛЪК!ДНЕС СМЕ С ВАС!

178

Jeny

преди 15 години

Когато кумонистите са на власт мутрите се развихрят,те са една партия,на биячи и мародери, ниско образовани чалгаджии.Студентите са хората дето да се вдигнат и да променят живота си.Ние бившите студенти и техни родители също трябва да ги подкрепим.

177

преди 15 години

"ЕЛАТЕ ПРИ НАС - ПРОТЕСТЪТ Е ЗА ВАС"

176

преди 15 години

#173 - има извънпарламентарни сили. В парламента са най-големите антибългари и страхливци.

175

преди 15 години

Управляващите казаха че няма да има криза. Управляващите изложиха България и затвърдиха нейната лидерска позиция като най-корумпираната държава в Европа. Управляващите окрадоха парите на данъкоплатците. Управляващите приеха неизпълним бюджет 2009. Управляващите ни водят към катастрофа!

174

преди 15 години

номер 172. Моето е логика а твое какво е не знам? Някакво психично разстройство може би.

173

cv

преди 15 години

ДЕПУТАТИТЕ, от управляващата ни КЛЕПТОКРАТИЧНА "ТРИАДА", се разбягаха и това е естествено..., ...Но къде са депутатите от опозицията..., които след няколко месеца..., ЩЕ РЕВНАТ ПО МЕДИЙТЕ КАТО ГЛАДНИ ЛЪВОВЕ.....Къде са СДС, ДСБ, Другите незапомнящи се мижитурки..., къде е ВЕЛИКАТА "АТАКА", Къде се скри "народния трибун Сидеров, защо не посрещат протестиращите пред Н.С....???ЯВНО И ТЯХ ГИ Е СТРАХ ТЯХ ОТ НАРОДНАТА "ЛЮБОВ"...ИЗЛИЗА, ЧЕ ВСИЧКИТЕ 240 "НАРОДНИ ГРАБИТЕЛИ", НИ "РАБОТЯТ" ЗАДРУЖНО ПО "ТУРСКИ"...

172

преди 15 години

По твоята логика трябва да забранят на всички студенти да влизат по кварталите на София и в центъра,да не говорим за потока провинциалисти ,който напълни София.Защото точно те провинциалистите правят най-големите проблеми в града.Да ви затворят в Студентски град като в изолатор и си стойте там в мизерните общежития ,напивайте се пак с пълна сила всеки ден,нека колежките Ви се предлагат за смешни пари на Вас,а не както сега на богати батковци и чичковци....Ако някъде съществуват деградирали и мизерни душици ,то това е Студентски град.