105

prisada

преди 15 години

Moite saboleznovaniq za pochinaloto momche...az lichno tuka v Blagoevgrad sam vijdal kak 3-4 momcheta biqt tehen vrastnik bez da im ot policaite,koito bqha na 20 metra ot tqh.Ne sadete po tova che momcheto e pochinalo,sadete po tova dali vie pone edin pat prez jivota si ne ste se bili i kak ste se bili...Smurtna prisada-Absurt Dojivotna prisada-Absurt no tezi momchenca trqbva da poluchat pone po 10-15 godinki zad reshetkite v koeto mnogo mnogo silno se samnqvam.parviq veche go pusnaha...500 lv garanciq..za kakvo govorim!?!!?!?!?!?!

104

преди 15 години

напълно те подкрепям. и се обазалагам че след около месец убийците ще са на свобода оправдани от съда. преди това ще намерят добри адвокати и ще ги пуснат за да купонясват в Джим Бийм в Студентски град. а Стоян никога няма да се върне от оня свят

103

бай х

преди 15 години

....дa бъдат писани така, че да се търси отговорност и на родителите, възпитали убийци. " - а не настояват ли и да се напише закон, търсещ отговорност от производителя на бельо, когато въпросните настояващи си посерат гащите?В случаите, в които извършителят е преминал долната възрастова граница от 14 години и няма заключение от специалист, че е невменяем, отговорността се носи ЛИчНО - изключения няма; какво значи "....от родителите, възпитали убийци", дрислювци смотани? имаше време, когато заради това, че баща му, дядо му, баба му или прачичо му били еди-какви-си, неудобни на "народната власт", човек не можеше да учи във ВУЗ, да пътува в чужбина или да заема определени служби - Е, ТОВА ЛИ ИСКАТЕ, ПУБЕРТЕТчЕТА ***? май по-наложително е да се приеме закон, обявяващ възраст за пълнолетие 21, а не 18г., и отнемащ АБСОЛюТНО ВСЯКАКВИ граждански и политически права на недостигналите тази възраст.

102

pravq q

преди 15 години

pravq pesen i sh vi zakopaq

101

Robin Hood

преди 15 години

Е,приятелю - ти също не се различаваш от тези,които наричаш простаци.Ти също си *** или простачка,защото от ника ти не става ясно като от какъв пол си.На хората в България им омръзна да гледат как някои живеят незаслужено богато,а други незаслужено бедно!На хората им омръзна да слушат и виждат как престъпниците биват пускани на свобода срещу откуп!На този български народ,какъвто и да е той,със своите плюсове и минуси,му омръзна да гледа как м.ръсници като Доган,Царят,Борисов,Черепа,Маджо и цялата им тям подобна *** ограбва,безчинства и подиграва населението!Затова по-добре си заври в з.адника всичките ти "мисли" и препоръки по отношение на възпитанието!Невъзпитани простаци и техни виновни родители е имало винаги и ще продължава да ги има не само в България.***(глупачке),ако можеш,замисли се дали освен виновни родители,няма и виновни мафиоти,които съсипват все повече нещастната ни страна и може ли човек да остане нормален,когато живее в едно ненормално псевдообщество!

100

sofianets

преди 15 години

Роден съм в софия и за това безпристрастно мога да кажа, че си болен. Съветвам те да отидеш на 4-ти километар. Там работят добри лекари, може и да успеят да ти помогнат.

99

преди 15 години

"Стоян веднага щом завършил езикова гимназия в Сливен, бил със седмия най-добър резултат в цяла България на кандидатстудентските изипити за специалност "Фармация". Приели ученолюбивия младеж и в трите университета в София, Пловдив и Варна, където кандидатствал. "Брат му работи в българското представителство на одиторската къща "Прайс уотър хаус" в София и затова Стоян реши, че ще дойде тук", припомня си баща му."

98

преди 15 години

нищо няма да стане. от понеделник всичко се забравя и си продължава като преди. всяка вечер дискотеки и барове фраш до козирката. лимузини на наркодилъри паркирани на 8-ми декември. заведенията пълни до спукване със забързани сервиьорки. убийците на свобода купонясват след условни присъди. Стоян в гробищата. "българска" работа...

97

преди 15 години

най-вероятно сред пуснатите на свобода петима биячи има синове на известни депутати. За това не им казват имената.

96

преди 15 години

От бои до убииство има жестока разлика -- доживот ще му доиде леко в панделата теа са с предимство ама като е некое разглезено студентче от НБУ доста ще има да му опъват *** през първите 5-6 годинки

95

преди 15 години

Вили Георгиев е убиеца - от Благоевград - студент в НБУ - а там таксите за обучение са големи........ Но не вярвам само той да е убиеца! Защо СГС (Софийския градски съд) е пуснал на свобода останалите?

94

kkt

преди 15 години

Вие, които искате смърт, бунтове, стачки... не сте по-различни от убиеца. Срещу какво ще стачкувате бе? Един студент убил друг. Е? Кой е виновен студента или студента? Или пък турците може би, или ***... Половината от вас, простаци такива, не разбраха, че проблемът е във възпитанието. Какво са ви виновни мутрите и политиците, че собствените ви деца са алкохолици и наркомани? Стачкувайте и пишете простотии по форумите, а после се оплаквайте от беднотията и политиците. Да, затвор трябва да има и ще има. Да, отишло си момчето, факт! Ако искате да промените нещо първо се променете вие, след това колете и бесете. Неко го изкарат убиецът на улицата, да видим кой безгрешен ще хвърли първия камък! А че в студентски град и дори по детските дискотеки е смърдяща, гнусна *** няма спор. Напълно нормално е където има *** да е така. Не всички заслужават това, но повечето със сигурност. А ще познаете ли защо са ***? Все от някой трябва да са го наследили май, а?

93

ot Athina

преди 15 години

dojivotna priswda ili smwrt na vsi4ki takiva ubiici

92

student ot UNSS

преди 15 години

Батко на тоя 66 боя му е малко дай да вземем да го нае*ем , да знае кво приказва после. Как може да говори на такъв печален форум за такива глупости.Кви хора има на тая земя . Ама правилно е , че глупоста не ходи по дърветата...Жалко за момчето и още по жалко , че трябваше да почине по тоя отвратителен начин за да се обърне някакво внимание на порното в нашата държава и как тези индивиди , които ние избираме не хаят за нас . Защо трябва да се надигаме за да се направи това заради , което ги избрахме и за това заради , което им плащаме заплати от нашите данъци ? Защо трябваше да се надигат таксиметровите когато убиваха техни колеги,или техни деца (визирам убийството на онова малко детенце по времето на Костов),или трябва да се вдигаме ние колегите за да се направи нещо по повод на това убийство? Докато тия изверги не получат исканите присъди трябва да ходим на всеки митинг и на всяко шествие , което се организира , така както бяхме вчера.Не е нужно да буйстваме , трябва само да покажем един мирен протест докато на тях не им дойде акъла да осъдят виновниците така както им се полага.

91

Аз

преди 15 години

Аз също съм от София, но смятам че изказване като "...noo mislq 4e edin da si otide e malko za da se opravqt zadrustvaniqta..." на 66 наистина е вулгарно и неуместно!!!Въпроса тук е защо младите хора толкова се озлобиха и озвериха,каква е тази агресия??!! Не софиянци, русенци или тези от селата, а ВСИЧКИ!! Тази нелепа смърт не е повод за спора, който се води тук. И за *** в София и за задръстванията, и за всички останали неща са виновни само и единствено драгите ни управляващи.София е нашия град и ВАШАТА столица! Господина министър на образованието не намери думи да изкаже съболезнования към семейството на Стоян, мир на прахта му!Няма да се учудя, ако изобщо не е бил запознат със случая!

90

юлиян

преди 15 години

И аз бях на траурното шествие , аз съм момчето с синята шапка и шалът на снимката. 3 дни със съученици събираме подписки на студа имаше както хора, които показваха разбиране ,така и такива, които казваха"ми к'во ми пука" Аз лично казвам - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ИЛИ СМЪРТ ЗА УБИЙЦИТЕ!!!

89

преди 15 години

Аз се питам нещо - но първо - 66 - ти си ид.иот. Пълен !Запитвам се нещо - убиваш човек, полицията успяла да хо хване - до тук добре. Ама каква е тая гаранция бе хора - това е лудост. МАЙ НА ПРОКУРАТУРАТА, КОЯТО ВЗЕ 13,14, 15 ЗАПЛАТА, ПРЕМИИ ЗА КОЛЕДА И АНТИКОРУПЦИОННИ ДО 3000 НА ЧОВЕК, НЕ Й СЕ РАБОТИ П ОПРАЗНИЦИТЕ. С ТЕЗИ 10 000ЛВ НА КАЛПАК, И НА МЕНЕ МАЙ НЯМАШЕ ДА МИ СЕ РАБОТИ. А ПОСЛЕ, НЯМАЛО ПАРИ..... ДА БЕ ДА, за полицаите нямало.., за лекарите нямало, за учителите нямало... а ЗА ТЕЯ БОК.ЛУЦИ, ДЕТО ПУСНАХА УБИЕЦА ИМА. СРАМОТАотново до 66 - ти си ид.иот. Пълен !

88

за ПОМИЯРа №66 ти

преди 15 години

66 Ти си от класа! Нете ли е срам бе *** счупен! Ако те видя някаде ще те пречукам бе ***! Въобще такива индивиди като теб нени трябват! ВИЖТЕ Гърция------- Протести когато има всичики са там а тук 100 човека протестират а другите седят пред телевизора и така ги поткрепят или пък като сложат някфи [X] пред скайпа си тва пък е пълната простотия която е само в БЪЛГАРИЯ!!!! Тва момче трябваше ли да си отиде и да неможе да види това което и ние! Но само когато си отиде човек тогава има проблем!!!!! трябва да се събудим братя и сестри БЪЛГАРИ!!!! ПРОТЕСТИ !! ако има някой с мен бих тръгнал с чук и хилти в ръка и ще започна масовото рушене на ХОТЕЛИ по морето :@:@:@:@:@ 66 ако искаш мш се обади по скайп и да се намерим и да ти маката :@:@:@:@:@ скайп: bgpatriot1

87

student ot UNSS

преди 15 години

Хахахаха ами ти май живееш в друг свят.Това , че тебе не са те били без причина не значи , че не са били други без причина.На мене са ми скачали 5 човека на бой , защото съм вървял в неговото учелище ... е не ме биха защото ми се притекоха на помощ и им дадохме урок... но представи си , ако не бяха изкочили случайно мои приятели да ме спасят ? Надявам се да не пострадаш и ти от подобни хора ,защото напие ли се човек или се надруса просто да не си покрай него ... Затова моля те не си мислете , че щом на вас не ви се е случило не се случва на никой !

86

бла бла

преди 15 години

Моите съболезнования на близките на момчето!!!А до колкото за доживотна присъда не съм съгласна.Най-добрата присъда ще е да умре по начина по който е починал младия Стоян!!!Едно напиване и после бой на вси4ки виновни за смърта му!!!Няма по добро от това да умреш по на4ина по който си убил!!!Мисля че е време държавата да позволи СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!!!