146

Русофил

преди 5 часа

До 139: ти представяш ли си какъв вой щяха да нададат русоробите ако войски от Йемен отидат да охраняват Калифорния за да може армия на САЩ да е свободна да действа в Индонезия? Същото е и сега, уж 2-ри по сила и икономика, а просят армия от държава 1/40 та от размера им за да могат да свържат двата края. Няма как да си хегемон и да просиш от просяци милостиня.

145

Катюша

преди 5 часа

Русия е непобедима.Да живее ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ.

144

фазан

преди 5 часа

Путин си пази ората за големия сблъсък.Русия-Нато.Това е причината да опре до севернокорейци.Путин е хитрец.

143

Анонимен

преди 5 часа

Дотам ли изпадна велика Русия, да не може да защити собствената си територия и да плаче на световен диктатор номер едно да спасява широко рекламираната от Путин превелика Русия с претенции за втора световна военна сила. Колко е жалък Путин, колко е жалка Русия и колко са жалки плямпащите русофилски опорки копейки.

142

Анонимен

преди 5 часа

Абе незнам Русия ли губи, украина ли печели, ама знам, че нещо почнаха да говорят за преговори с отстъпки на територия във вреда на зеленски! Накрая сигурно ще се окаже, че украина все пак печели войната щото първа е предложила примирие. Едно нещо обаче се превърна в тенденция-НАТО не е отбранителен блок и не може да печели войни. Частта от курска област, която все още се държи от украинците вече е една трета от чутовните 1300 кв км -30х45 км. Така че напред към Европа!

141

MakeRussiaSmallAgain

преди 5 часа

Очаква се войници от Еритрея също да налазят фронта. Путин няма подкрепа в Русия, режима му засега се държи заради репресиите.

140

Баба

преди 5 часа

"Е,щом не ласкае Путин и армията му orci значи е поръчково;))"Ами как. Всичко, дето показва, че пРосия губи войната, е фейк нюз. Нищо че вече 3 месеца пРосия не може да си върне Курска област от малка Украйна, нищо, че Путин трябва да проси от С. Корея войници, всичко е фейк. ПРосия убива 43104100 украинци на ден, и само да поиска, ще стигне до Киев, ама щади украинците. И има супер силни ракети, и ей-сега ще излетят, ама не искат, и затова сармите се взривяват на тяхна си територия.

139

Анонимен

преди 5 часа

Първо никой не ги е виждал, а се работи с предположения! Заснети били... Къде? На Луната? Второ-кой каза, че ще влизат в украина? Може да поемат охраната на някоя граница за освобождаване на ресурс от редовната руска армия. Какво нередно има? Ние не ползваме ли услугите на Турция по охраната на въздушното ни пространство? Няма ли американскинвойници у нас? Какво ревнахте, сакън ще се бият? Страх, та страх!!!

138

Анонимен

преди 5 часа

Е,щом не ласкае Путин и армията му orci значи е поръчково;)))

137

Анонимен

преди 5 часа

Лудия е заложил на "правилните" войски;)

136

Българин

преди 6 часа

Ама някой виждал ли ги е или една жена им го е казала на financial times?

135

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 6 часа

Някаква миcиpkа, която разбира само от e6анe написала нещо поpъчково и алкохолизираните пенсии сepaт през нощта защото цял ден са хайлазували. Нищoжeства.

134

Анонимен

преди 6 часа

Планът на Путин е да активира всичките си приятелски държави и по някакъв начин да ги въвлече във войната, за да отклони вниманието и ресурсите на запада. Нищо чудно скоро да чуем за позабравени герои като Венецуела, Куба и др. Арабелите вече изядоха боя в Газа и Ливан, сега е ред на Иран. Виж с Китай ще е сложно ако реши да напада Тайван, за да му гепи бизнеса с процесори. Работата върви към много голям бой.

133

Русофил

преди 6 часа

До 132: проблемът е в това, че след като се намесва трета страна с армия значи вече дори Просия няма как да го нарича СВО, а пълномащабна война каквото реално си е.

132

Изпързалян

преди 6 часа

А аз се чудя каква е тая истерия около Северна Корея и че нейни войници се сражават за Русия.Като прочетох заглавието ми стана ясно поне една от причините.Нещо се умалчахте за Курск последно време и предположих че нещата не вървят добре за отбора на атлантиците.Сега ще четем атлантически приказки от 1001 нощ като заглавието само говори за това статията ще я пропусна.

131

Баба

преди 6 часа

ХАХАХАХАХАХАХА, значи скоро Курск няма да е обратно в пРосия.

130

Анонимен

преди 6 часа

Някак ми се струва, че Вовата успя да вкара не много умния Ким в много коварен капан, който може да му коства много. Ако се ступа с юга, нито Русия, нито Китай ще му ударят рамо, както през 50-те години. Американците ще минат през него като валяк през люцерна и набързо ще донесат демокрацията и на север.

129

Анонимен

преди 6 часа

кой каза че са корейци , някой видяли ги

128

Анонимен

преди 6 часа

В бг всичко е жълта преса всичко ,политици ,журналисти , драскачи всякакви, така и не се научиха в чужда купа да не гледат , бг скоро ще е като Украйна всички ще . Кой не скача е червен .

127

Анонимен

преди 6 часа

Положението е наистина много сериозно. Двете Кореи са пред война, в която САЩ моментално ще трябва да се намесят, за да предотвратят завземане на Южна Корея, която им е стратегически съюзник. Ще им станат много конфликти наведнъж за тях, което е мноого лоша новина за Украйна. Израелците не ги мислим, те са зли кучета и ще продължат да мачкат наред и сами.