30

Анонимен

преди 5 часа

До 25 Какъв бизнес е, че не разбрах? Може ли по-грамотно, моля.

29

Basles

преди 5 часа

Забравихте да напишете , че не са по даването наще работодатели

28

Анонимен

преди 5 часа

От сума месеци си търсим Cloud Architect. Даваме около 20к месечно без бонусите. Служебен премиум клас автомобил. Ами не, няма. Хората или си знаят цената и искат Б2Б отношения и 30к и нагоре на месец, или просто не разбират нищо. В шах и мат сме за момента. Принудихме се да търсим от ЕС и намерихме от Словения. Да не се чудите на разкошните ни планински курорти и селца кой ги населява. Програмисти от чужбина. Мед ми капе от сърцето, че плащат данъците си тук. А нашиОТ си е вечен аутсайдер.

27

Анонимен

преди 5 часа

До 22 Така, сега остава Хленчо Хленчев да прочете написаното от теб. После да го прочете с разбиране, да се вземе в ръце и да започне да се образова и квалифицира, като начало. Или поне да приеме, че е нескопосан, толкова си може и да спре да оревава света.

26

Анонимен

преди 5 часа

Завърших Право в СУ "Св.Климент Охридски" и заплатата, която ми казват, е унизително малка, още не мога да си намеря работа

25

До 23

преди 5 часа

Бая неграмотно написано, нископепелещ бизнес, ясно е, но си прав. Неграмотният е с вечни претенции. Отиде на запад с голямата кошница, таван берач на малини.

24

Реалист

преди 5 часа

Виждам търсенето е все в непродуктивни сфери. Така икономика не се прави, така се разваля.

23

Анонимен

преди 5 часа

Тия дето се оплакват от работодателите, я станете вие такива. Да ви видим как се оправяте с клиенти, контрагенти, логистика, човешки ресурси, маркетинг. Всеки месец на определено число плащаш на 70 служителя, нямаш право на грешка, иначе не много лоялната конкуренция ще те унищожи на момента. И най-важното - как се оправяш с разюзданите бюрократи, ядящи от твоите данъци.

22

До 12

преди 5 часа

Не че нещо, ама при МРЗ 1100лв.. 1500 взима чистачка. В София СРЗ е 3200, но със сивия сектор и ДА вътре. Махнат ли се те, СРЗ в София е над 7000лв.. Съвсем отделен въпрос, че през 2024та локацията няма значение. Високоплатен труд може да се полага от всяка точка на планетата.

21

Анонимен

преди 5 часа

Като гледам как пишат мрънкачите тука, цяло чудо е, че са ги взели на работа. Ако изобщо имат работа. Един написал "заетос", друг "дига". Освен да мъкне палета за 1400 лева, друго какво може да очаква такъв индивид.

20

Анонимен

преди 5 часа

Започнал вече воят на неграмотните бачкстори с 4к заплати в склада....

19

Анонимен

преди 5 часа

Наемайте, ама от Шри Ланка

18

Анонимен

преди 5 часа

Егати и заглавията днес ;] да не би да е 1 април?

17

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 10 Така ли било, съкратили са хора. Затова половин България е в София, затова взимат хора от Индия, Непал, Тайланд, Филипините, Централна Азия. Защото са само шефове.

16

Анонимен

преди 5 часа

Агенция по заетос не дават никаква работа. Няколко пъти опитва един приятел и се отказва.

15

Анонимен

преди 5 часа

Агенция по заетостта - верваш ли ба тез т.улупи :)))

14

Анонимен

преди 5 часа

Преди време написахте, че фирмите засега няма да наемат никого.

13

Анонимен

преди 5 часа

Да бе, ще работя на мутри, добре е в дойчланд с големия Gehalt хахха

12

Анонимен

преди 5 часа

Вече има и нормални фирми, където знаят как да задържат качествените работници. Ако си качествен те ценят, ако не си, оставаш на 1500 лева при някой феодал-мyтpaфoн, оцелял в годините на прехода.

11

VladTepes

преди 5 часа

Прилага се социалдемократическия модел на проф. Ал. Томов - да се плаща колкото може по-малко, но в ЕС има нелоялна конкуренция и маймунки с трици се намират все по-трудно.