36

Анонимен

преди 5 часа

Кога задават този въпрос годен ли е или не?!

35

Bai Dun

преди 5 часа

След като Байдън беше президент нчма как да има по зле !!!Кукувица да се кандитатира пак ще е по добре от Байдън и Камила !!!

34

анонимен килеш

преди 5 часа

А според вас аз шизoфриник ли съм или олuryфрeн бе копейки вмupucaни

33

Анонимен

преди 5 часа

Ха-ха .Сигурен съм че ако Тръмп стане президент в Рашка ще забравят че имат ядрени бомби, както не споменават вече за Сармата.

32

До 32

преди 5 часа

Бг политика е доказана Психиатрия и няма нужда от външни професионалисти, и д-р р Гълъбова е достатъчна! В БГ Министерският съвет е филиал на уж разглобено ДС. Поне за Доган и бебетата знаят!

31

231

преди 5 часа

То да беше единствения негоден, който управлява или иска да управлява държава. Байдън, Тръмп, Путин, Джонсън, Ким, Хаменей, ББ за тия се сещам веднага. Половината са за затвор, другите и за психиатрия. В общия случай към властта се стремят такива хора. Нормалните и що годе честни хора рядко попадат във високите етажи на властта.

30

анонимен келеш

преди 5 часа

Виенето на копейките защо България е в НАТО е музика за ушите ми:):):)

29

Анонимен

преди 5 часа

Така е! Отличен професионален анализ! Тръмп е Нарцисист и такъв ще си умре. Няма шанс за никаква логика в неговото управление. За разлика от това на Путин - там логиката е желязна, имперска! Но ще си счупи зъбките точно като Хитлер. Защото Светът никога не може да бъде изцяло завладян, както се напъват някои дребни хорица и на изток, и на Запад!

28

Анонимен

преди 5 часа

Bиенето на сорouднuте yтaйки е музика за моите уши

27

Анонимен

преди 5 часа

Интересно,този американски психиатър каква диагноза би поставил на кандидата за премиер Борисов при сигурна победа на ГЕРБ на изборите и съюз с други партии, който му осигурява безпроблемен кабинет? ББ независимо от доста напредналата си възраст смята, че той е най-подготвен за премиер. Същият този психиатър каква диагноза би дал на Пеевски, който изтласка А.Доган, взе му част от партията и името й ДПС и смята, че ще участва в управляващата коалиция?

26

анонимен келеш

преди 5 часа

Копейки намерихте ли къде изхвърлихме главата и крайниците на съветския солдат от ПСА след операцията с Фекса?:):):)

25

Галя от EmbassyTO

преди 5 часа

След бай Дрън този въпрос не е от значение

24

Анонимен

преди 6 часа

Също така е очевадно че Кремъл плаща за протръмпистка пропаганда включително в този сайт. Някой ще се усети след десетина години когато коня вече е у рЯката.

23

Анонимен

преди 6 часа

Той щото говорещият с духове е много наред!

22

РУСХКОТРЕПА4ка

преди 6 часа

препоръ4вам на галките русхи да изкарат едон експресен курс по англииски и да стиагат бох4ата към САЩ оли канада защото след идването на КАМАЛА ХАРИС и встъпването и в длъгност лато президент на САщ, от ПРо СИА ще остане само ПОД московието и ве4е обновен като градска ТОАЛЕТНА КЕМ 0АНА0АЛ.. С:АВА УКРАИНЕ

21

Анонимен

преди 6 часа

3a Xuлeщaтa ce бeз npuчuнa, зaщo нe nuтaтe?

20

Анонимен

преди 6 часа

Нека да проверим. Здрависва ли се с невидимия човек по време на пресконференции? Призовава ли починали сенатори да дойдат при него на сцената? Успява ли да си довърши изреченията?

19

ЦЪРНИА ПАЛЩАД в МАСК

преди 6 часа

специлано писмо телеграма до КАМАЛА ХАРИС и АБДУАЛ от тера с АДРЕС в БАНКИА и БАР СЕЛо НА.. за всеки слу4аи ! СЛАВА УКРАИНЕ// дйуст ин кеис.. за тръбата КОи, КАК... и господ нема да го спаси,,, де белос е риа от БАНКАИ

18

Анонимен

преди 6 часа

Добре че някой се сети да си зададе очевадният въпрос след 8години политик и 4 години президент. Браво! А се вижда от пръв поглед че тоя не е добре с главата. Живеем в побъркан свят обладан от ненормалници.

17

Иван

преди 6 часа

Негоден е. Лично го познавам.