304

Анонимен

преди 3 часа

Путин събра антицивилизования Шабаш-Гости на Расиа са Иран, Сомалия , Талибастан и други африкански племена

303

Анонимен

преди 3 часа

Лятото четох една китайска трилогия. Доста интересна между другото (научна фантастика) - Земното минало от Лиу Цъсин. Препоръчвам! Та там по едно време единият от героите се качи в едно такси и таксиджията започна да му говори за геополитика хахаха Естествено пак някакви повърхностни разсъждения. Явно таксиджиите навсякъде са експерти по геополитика, не само в България хахаха

302

Анонимен

преди 3 часа

Българите работещи в ЕС за 2023г са изпратили в БГ над 1.32 милиарда евро- БНБ.

301

ОТ НАШ КОЦКО....

преди 3 часа

....ДЖУДЖАКА , КОЙ ПРЪВ ШЕ МИ ГО ПОДЖВАКА ЗА ИЗБОРИТЕ---- ПОЗНАЙТЕ...ХАХАХАААА

300

Анонимен

преди 4 часа

арес като се обърне наобратно кво се получава ве русофили

299

Анонимен

преди 4 часа

Русофилите пропускат нещо много важно. Ако Запада западне, ще западне китайската икономика, която в момента изнася най-много стоки точно към пазара на Запада. Западне ли китайската икономика, запада и Русия. Защо Китай да купува толкова много суровини от Русия, ако няма да има нужда от производството на толкова много стоки, понеже няма кой да ги купува (в случай, че Запада я закъса яко)? Въпросът не е само какво ви е казал таксиджията, а има и доста други подробности.

298

Анонимен

преди 4 часа

Когато китайците се долиберализират ще си оправят отношенията с индия и югоизточна азия, както и със запада. С това ще падне и западът. Това е планът, ще го изпълним а вие ще обяснявате как ги бутате. В този стил е цялата ви "борба". За валутната конструкция има много варианти какви големи валути изобщо ще има и затова не знаем и ние. Стига сте рецитирали.

297

Анонимен

преди 4 часа

Рашките са толкова зле технологично, че дори и ракетите са пълни със западна електроника. 140 милионна страна, нямат собствен хладилник, пералня, телевизор.СРАМ !!! Тръгнали някаква бутафорна структура да създават...

296

Анонимен

преди 4 часа

Казан е супер мегаполис, много ще им хареса на индийците, турците и иранците там , а Татарстан явно е замислен като центърът на многополюсния свят на Путин...Велик!

295

Ииии

преди 4 часа

Още ли го дъвчете тоя БРИКС бе?! Като гледам от БРИКС бягат в ЕС,а не обратното! Защо така,а?!?! Хайде дайте безплатен билет на всеки един беден гражданин на страна от БРИКС и гледайте как е запалил цървулите към прогнилия Запад..

294

Анонимен

преди 4 часа

Мечтайте копейки, безплатно е. А утре сутрин обратно у Кауфланд-а за немско масло на промоция. Знаеме, че го обичате!

293

Анонимен

преди 4 часа

287...а заплатите в САЩ- паднаха ли- има на 8 000 000 мигранти за последните няколко години- що?

292

Анонимен

преди 4 часа

Като китайците и индийците си оправят отношенията е очевидният момент, както между другото, другари, неолибералите знаем всички през цялото време, и което ви каза и джим о нийл, и което би ви казал и всеки от нас. Вие нямате много общо с това и не разбираме защо се навирате толкова.

291

До 277

преди 4 часа

Африка е най-богатия континент от към природно богатства, безкруполно използван от т.н. Либерален Запад. Корумпирани правителства абе също като в България. Вече няма да е така и затова се чудят какво да правят всички изброени от теб държави защото в Европа и Великобритания няма нищо. Просто една територия без никакви ресурси. Зелени сделки и всякакви такива глупости са вследствие на това че сече започнаха да секват евтините ресурси към Европа

290

Анонимен

преди 4 часа

" ...на срещата на върха на БРИКС, която той се надява да покаже, че опитите на Запада да изолира Москва заради незаконната инвазия над Украйна са се провалили." За какъв гpe3дeй му е да "показва" ??? Човека чисто и просто си РАБОТИ против "изолацията" и успехите му са напълно задоволителни.

289

Анонимен

преди 4 часа

272- ХУБУ СЪ ЗАВЪРТЕ АМА КОФТИ ПАДНА- ИМА РОССТАТ, ПОЛЗВАЙ ВАЛУТЕН КАЛКУЛАТОР, ГУГЪЛ ПРЕВОДАЧ- ЗАПЛАТИТЕ МИН- 360ЛВ, СРЕДНА 1600ЛВ, ПЕНСИИ МИН 200ЛВ/400ЛВ, ОТВОРИ БРОШУРА НА ПЯТОРЪЧКА- ТОВА Е НАЙ ЕВТИНАТА ВЕРИГА МАГАЗИНИ- ЦЕНИ КАТО ТУК.

288

Анонимен

преди 4 часа

да му арес и на путих и на всичките русофили

287

Анонимен

преди 4 часа

МВФ и Световната банка огласиха данни, че делът на икономиката на САЩ за първи път в следвоенната история е паднал под 15% от световната икономика. Едно е да печаташ долари когато икономиката ти е 50% от световната като 50те години, друго е когато е 30%, и съвсем друго когато си под 15%.

286

Анонимен

преди 4 часа

Глобалният доларов свят се разпада.

285

Анонимен

преди 4 часа

Имам чувството че съм най-малко луд в целия този лузърски съветски интернет форум.