18

Анонимен

преди 6 часа

Случва се!

17

СТРАНДЖАТА

преди 6 часа

САМО В БЪЛГАРИЯ кражбата се приравнява на убийство и дори се счита за по-тежко престъпление.

16

Анонимен

преди 6 часа

ПРИНУДИТЕЛНО ЛЕЧЕНИЕ В ПСИХИАТРИЯТА ДО ПЪЛНОЛЕТИЕ.

15

Анонимен

преди 6 часа

Който само за удоволствие е пребил беззащитно същество, а после се е и похвалил,не е човек а опасен вредител. Не подлежи на превъзпитание, защото първите му 7 години вече са преминали и освен това, подобна жестокост представлява една от онези черти на характера, които са вродени. Такъв не бива да има равни права с останалите граждани и трябва да се третира по специфичен начин така, че да не може да вреди на никого. В това отношение нашето законодателство куца.

14

ГОСТ

преди 6 часа

Тежко и горко му на този малък изверг убил за удоволствие беззащитно животно. Котките са животни, притежаващи мистични сили и когато им навредиш умишлено могат да проклинат до 9 поколения напред навредилия им човек.

13

Анонимен

преди 6 часа

Да пребиваш и убиваш беззащитни си е руска ценност.

12

Сър Джеймс

преди 6 часа

Ами ... българи, сър! Забавляват се балканските диваци! Упражняват се за националния им празник да бият кучета по диреци.

11

Анонимен

преди 6 часа

От бъдещия електорат на Възраждане

10

Анонимен

преди 6 часа

На такива трябва да се налага наказание под форма на общественополезен труд в приюти за бездомни животни. И то най-черен - почистване на клетките от изпражненията и подобни. Дано да му дойде акъла!

9

Анонимен

преди 6 часа

покажете го бе

8

nnn

преди 6 часа

Такива като теб и като този малък *** трябва да бъдете пребивани.

7

Защо мълчите

преди 6 часа

МВР убиват Българи на конвейр!Защо мълчите, къде са политиците сега? Мирослав Станиславов Германов

6

Анонимен

преди 6 часа

До Е, и? - Как да ми пука за садист като теб? И ние като деца имахме подобни индивиди сред нас. Изядоха на няколко пъти яките шамари и престанаха със садистичните си прояви. Силно се надявам и теб да те споходи същото. Между другото такива като теб трябва да бъдат съдени и вкарвани в дрънголника. Там ще намериш себеподобните си. Предпочитам по пътя да срещна улично куче или котка, отколкото безмозъчно същество (визирам теб).

5

До 3

преди 6 часа

А като стане голям и създаде семейство тая жестокост ще е в семейната ми среда

4

Искам

преди 6 часа

да знам защо? какво нещо трябва да си, че да посягаш на малките и слабите?!? пфу!

3

Е, и?

преди 6 часа

Оставете децата да си играят. И аз навремето много ги тормозех. Слагах ги в платнена чанта и ги хвърлят със завъртане в небето. На кучетата им закачах капачки от консерви по опашките. Вие сега се загрижихте повече за бездомните кучета от за хората. Големи природозащитници. Всичко да копирате от Запада. Затова гледате кучета и котки вместо деца.

2

Анонимен

преди 6 часа

Поне 2 месеца обществено полезен труд, след това да бъде задължен да се грижи за котки поне още 6 месеца. Ако котките след 6 месеца са невредими, охранени и щастливи, приемаме, че си е научил урока, ако не, същата процедура до постигане на желания ефект. Безполезни садисти в обществото ни не са нужни. Също да се направи психо-тест на родителите му и ако някой има признаци за психични отклонения да бъдат взети мерки. Нищо чудно баща му или майка му да са същите садисти като този оли_гофрен.

1

родител

преди 6 часа

Това е бъдещето поколение на територията която ще е още по мизерно !